bursadan selamlarbende 25 ağustos 2012 de evleniyorum kısmetse
yok canım nikahtan olucak bizim. salon fiyatları bilmiyorum ama bursada çok yüksek . o yüzden nikah istedim paramız cebimize kalsın dedim:)
ileride pişmanlık duymam diyorsan kesinlikle haklsın canım, ben de öyle düşündüm ama sonradan ya her düğünde iç çekersem diye kalkıştık bakalım
Allah tamamına erdirsin cnm, kınan nerede olacak?yok duymam kendi isteğimdi çünkü düğünleri pek sevmem bana nedense boşuna para gibi geliyorama tabi kınam düğün gibi olucak o yüzden içimde hevesin kalcağını sanmam. çok para heleki ağustos da dahada artmış fiyatlar. o parayı kendimize harcamayı düşündüm. o yüzden girdik bi yola bakalım pişman lık olursada kendi isteğimdi der avuturum kendimi
oooo çok sevindim canım, hadi gözün aydın, rahatlamışsındır6 Ekim 2012 Karlıtepetutttuuuuuukkkkk
Allah tamamına erdirsin cnm, kınan nerede olacak?
oooo çok sevindim canım, hadi gözün aydın, rahatlamışsındır
Hangi salonunu tuttunuz ve ne kadara?
yok duymam kendi isteğimdi çünkü düğünleri pek sevmem bana nedense boşuna para gibi geliyorama tabi kınam düğün gibi olucak o yüzden içimde hevesin kalcağını sanmam. çok para heleki ağustos da dahada artmış fiyatlar. o parayı kendimize harcamayı düşündüm. o yüzden girdik bi yola bakalım pişman lık olursada kendi isteğimdi der avuturum kendimi
Prestijin tadilatı bitmiş mi? ayy çok merak ediyorum aslında, ben gittiğimde tamamen inşaat halindeydi, hiç gözümde canlandıramamıştım bitmiş halini..Teşekkür ederim canımmm :))))
Ben galiba fazla fık fık bi kızım rahatlamadım desem yalan olmaz hala o muydu bumuydu diye düşünüyorum :))) Prestiji tuttuk canım 2.700 e, starı da aynı fiyata verecekti ama prestiji komple yenilemişler ve daha büyük o daha cazip geldi ama hala içimden bir ses star mı olsaydı diyo..
ımm sus bakıyım ses prestij iyidir
karlıtepe hangi salonu kaça tuttuğunuzu sorsak, biz de abim için orayı tuttuk, çok arkadaşımın da orda oldu çok ilgili ve güzel bir organizasyonları var bakalım abimin düğünü de güzel geçer inş. şimdi de bana bakıyoruz ama karar veremedim bir türlü
Prestijin tadilatı bitmiş mi? ayy çok merak ediyorum aslında, ben gittiğimde tamamen inşaat halindeydi, hiç gözümde canlandıramamıştım bitmiş halini..
Fiyat olarak da iyi tutmuşsunuz, bize 3.400 fln demişti yanlış hatırlamıosam..
Star da sanırım ilk girişteki salondu di mi? annem de orayı beğenmişti ama ben üst katı yada alt katı beğendim..
İçindeki sese söyle, prestij iyidir iyidiriçin rahat olsun
Arkadaşımın kardeşi en üstteki bütük salonda evlenmişti.. Ben orayı beğendim ama kına için büyük geldi bize..
sevdalinka hangi kuaföre gitmeyi düşünüyorsun? ben düğünüm için nişanda gittiğim yere gidicem yine çok memnunum kuaförümden çünkü. ama kına için karlıtepenin verdiklerine gidicem. bana beşevlerle kükürtlü yakın ataevlerde oturuyorum ben beşevlere giderim sanırım
henüz karar vermiş değilim canım, 4 tane kart verdiler, benden önce iki tane düğünümüz var bu yıl, onlardaki başarıya bakarım, ama bana da yakın beşevler, alen e daha önce gitmiştim biliyorum orayı ama diğerleri ondan iyi midir kötü mü bi gezmek lazım bence, sen gidip baktın mı hiç
Allah tamamına erdirsin cnm, kınan nerede olacak?
saol amin canım kınayıda evimizin altında kahve var orayı yapıcaz amakahve dediğime bakma komple bomboş büyük market gibi kocamankına için salon düşünüyodumda malesef 24 ağustos cumaya vermiyorlar dolu diye bana perşembe gününü söylüyolar. o yüzden ondanda vazgeçtim
sevdalinka hangi kuaföre gitmeyi düşünüyorsun? ben düğünüm için nişanda gittiğim yere gidicem yine çok memnunum kuaförümden çünkü. ama kına için karlıtepenin verdiklerine gidicem. bana beşevlerle kükürtlü yakın ataevlerde oturuyorum ben beşevlere giderim sanırım
hangi kuaför canım bu dedğin ben çok düşündüm bu kuaför işini rezil etmesinler saçımı makyajımı diye heykelde bi kuaföre gidicem
ben nişanda salonun kuaförüne gitmiştim şimdiye kadar olmadığı kadar güzel olmuştu herşey ama bilemezsin ki diğerlerinin nasıl çıkacağını
en büyük korkum sayılır şu kuaför işi.. bakalım artık dahada zaman var araştırma içerisindeyim
benim de öyle, sanki saçım makyajım güzel olmazsa o gün kötü geçecek gibi geliyo, hatta sanki bütün kuaförler kötü yapacak gibi geliyo, çok mu karamsarım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?