2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

yok canım nikahtan olucak bizim. salon fiyatları bilmiyorum ama bursada çok yüksek . o yüzden nikah istedim paramız cebimize kalsın dedim:)

yok canım nikahtan olucak bizim. salon fiyatları bilmiyorum ama bursada çok yüksek . o yüzden nikah istedim paramız cebimize kalsın dedim:)

ileride pişmanlık duymam diyorsan kesinlikle haklsın canım, ben de öyle düşündüm ama sonradan ya her düğünde iç çekersem diye kalkıştık bakalım

ileride pişmanlık duymam diyorsan kesinlikle haklsın canım, ben de öyle düşündüm ama sonradan ya her düğünde iç çekersem diye kalkıştık bakalım

yok duymam kendi isteğimdi çünkü düğünleri pek sevmem bana nedense boşuna para gibi geliyor ama tabi kınam düğün gibi olucak o yüzden içimde hevesin kalcağını sanmam. çok para heleki ağustos da dahada artmış fiyatlar. o parayı kendimize harcamayı düşündüm. o yüzden girdik bi yola bakalım pişman lık olursada kendi isteğimdi der avuturum kendimi

Allah tamamına erdirsin cnm, kınan nerede olacak?

6 Ekim 2012 Karlıtepe tutttuuuuuukkkkk
oooo çok sevindim canım, hadi gözün aydın, rahatlamışsındır
Hangi salonunu tuttunuz ve ne kadara?

Allah tamamına erdirsin cnm, kınan nerede olacak?

oooo çok sevindim canım, hadi gözün aydın, rahatlamışsındır
Hangi salonunu tuttunuz ve ne kadara?

Teşekkür ederim canımmm :))))

Ben galiba fazla fık fık bi kızım rahatlamadım desem yalan olmaz hala o muydu bumuydu diye düşünüyorum :))) Prestiji tuttuk canım 2.700 e, starı da aynı fiyata verecekti ama prestiji komple yenilemişler ve daha büyük o daha cazip geldi ama hala içimden bir ses star mı olsaydı diyo..

ımm sus bakıyım ses prestij iyidir

düğün salonu parasını verirken hissediyosun canım boşa vermişsin gibi bir duyguyu :))

Prestijin tadilatı bitmiş mi? ayy çok merak ediyorum aslında, ben gittiğimde tamamen inşaat halindeydi, hiç gözümde canlandıramamıştım bitmiş halini..
Fiyat olarak da iyi tutmuşsunuz, bize 3.400 fln demişti yanlış hatırlamıosam..
Star da sanırım ilk girişteki salondu di mi? annem de orayı beğenmişti ama ben üst katı yada alt katı beğendim..

İçindeki sese söyle, prestij iyidir iyidir için rahat olsun

Arkadaşımın kardeşi en üstteki bütük salonda evlenmişti.. Ben orayı beğendim ama kına için büyük geldi bize..

prestiji tuttuk biz tatlım.. inşaat halini gördüm bende ama eminim çok güzel olcaktır. düğünle kına arasına gün koyduk dinlenmek için.. hafta içi olucak kınam daha da uygun oluyor fiyat o zamn.. çünkü haziran ayında salonlar pahalı oluyor eminim güzel olacaktır :) bekliyoruz bakalım

sevdalinka hangi kuaföre gitmeyi düşünüyorsun? ben düğünüm için nişanda gittiğim yere gidicem yine çok memnunum kuaförümden çünkü. ama kına için karlıtepenin verdiklerine gidicem. bana beşevlerle kükürtlü yakın ataevlerde oturuyorum ben beşevlere giderim sanırım

Son düzenleme:

ben de üst katı çok beğeniyorum canım hatta içim gidiyo ama paramız sınırlı, orayı tutarsak başka birşeyden kısmamız gerekecek o yüzden maddi açıdan uygun olana bakmak mantıklı geldi, bu yıl karlıtepedeyiz zaten 19 mayıs ta abimin üst salonda olacak onlar geçen yıl tuttular daha 4350 ye, bu yıl 5500 diyor arosına. Tüm salonlarda düğünümüz var bu yıl :)) 29 haziranda da alt salonda kuzenimin :)) ben de giriş katı starı tutsaydım iyi olurmuş :))

tadilatı bitmiş hali güzel geldi bana canım daha aydınlık ferah ferah duruyo, bir de yukarıya nazaran büyük, hala merdiven inişi takıntım var yaa, ama merdivenlerden inerken tepeyi komple ışıklarla kaplamışlar Hollywood ışıkları gibi

henüz karar vermiş değilim canım, 4 tane kart verdiler, benden önce iki tane düğünümüz var bu yıl, onlardaki başarıya bakarım, ama bana da yakın beşevler, alen e daha önce gitmiştim biliyorum orayı ama diğerleri ondan iyi midir kötü mü bi gezmek lazım bence, sen gidip baktın mı hiç

hayır gitmedim daha.. zaman yaklaşsın gidip konuşucam

Son düzenleme:

hangi kuaför canım bu dedğin ben çok düşündüm bu kuaför işini rezil etmesinler saçımı makyajımı diye heykelde bi kuaföre gidicem

hangi kuaför canım bu dedğin ben çok düşündüm bu kuaför işini rezil etmesinler saçımı makyajımı diye heykelde bi kuaföre gidicem

ben nişanda salonun kuaförüne gitmiştim şimdiye kadar olmadığı kadar güzel olmuştu herşey ama bilemezsin ki diğerlerinin nasıl çıkacağını

ben nişanda salonun kuaförüne gitmiştim şimdiye kadar olmadığı kadar güzel olmuştu herşey ama bilemezsin ki diğerlerinin nasıl çıkacağını

en büyük korkum sayılır şu kuaför işi.. bakalım artık dahada zaman var araştırma içerisindeyim

en büyük korkum sayılır şu kuaför işi.. bakalım artık dahada zaman var araştırma içerisindeyim

benim de öyle, sanki saçım makyajım güzel olmazsa o gün kötü geçecek gibi geliyo, hatta sanki bütün kuaförler kötü yapacak gibi geliyo, çok mu karamsarım ne

benim de öyle, sanki saçım makyajım güzel olmazsa o gün kötü geçecek gibi geliyo, hatta sanki bütün kuaförler kötü yapacak gibi geliyo, çok mu karamsarım ne

yok yok tamda benim düşündüğüm gibi. ama o günde kötü olursa makyaj ve saç ne önemi kalırki ozaman o fotoğraflara bakmak istememek filan ileride kötü bi durum inşallah güzel olurda istediğim gibi yaptırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…