2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim, Allah gönlümüzden geçenin hayırlısını versin herpimize inş. :))

Deryacımmm ha şurası ha burası derken ben sonunda kına yerimi ayarladım darısı başına diyorumm.. inşallah içine siner yerin yakın istiyordum bize Karlıtepeyi tuttuk biz tatlımmm..

karlıtepe hangi salonu kaça tuttuğunuzu sorsak, biz de abim için orayı tuttuk, çok arkadaşımın da orda oldu çok ilgili ve güzel bir organizasyonları var bakalım abimin düğünü de güzel geçer inş. şimdi de bana bakıyoruz ama karar veremedim bir türlü

DeryaW, yazdığın salonlar arasında yıldız da vardı gidip görüştünüz mü, yada salonu gördün mü bilmiyorum ama benim ekimde nişanım oldu orada hem salon hem çalışanlar hem kuaför hizmetinden çok memnun kaldım, nasıl sömürebiliriz diye bir bakış açıları yok adamların o konuda da kafan rahat oluyor, bakmadıysan ya da görüşmediysen bir görüş derim, nişanı orada yaptığımız için düğünde de yardımcı oluruz dediler bakalım yarın görüşeceğiz kısmetse atalayın hangi salonu müsait eylülde

aynen dediğin gibi oldu, dün tüm gün gezdik sonuç hüsran heryer dolu

Benden başka Bursa da bu tarihlerde salon arayan yok heralde kendi kendime yazışıyorum :))) ama benim yararlandığım gibi sonradan okuyup fikir edinenler olur heralde

asıl tarihimiz 29 eylül alternatif bir sonraki hafta 6 akim yani illa cts gece istiyorum

karlıtepe - 6 ekimde alt prestif salonu müsait
piramit ( karaman ist yeni açılmış) - 4000 tl diyor - dolu
ismo - eski bir salon bilenler bilir o da müsait ama havalandırma falan kötü içini tekrar dizayn etmişler ama çok sevmedim
Gold - tüm salonları dolu - ekim için nilüferde yeni açılacak salon olabilir diyor 6000 tl cik :)
atalay - tüm salonlar dolu - prenses 6 ekim cts gündüz müsait
yıldırım - 6 ekim alt salon müsait
çalışkan - adamlar 20 ekime kadar full

şimdiiiii cts gece karlıtepe alt kat - prestij ( o da bodrum gibi kalıyo diye çok sevmedim ) ve prenses cts gündüz arasında kalkık yardım lütfen kızlar fikir verin , bir iki güne dönüş yapmamız lazım onlar da kalmayalım ((

tatlım yıldırımı dusun derım bn. bnm nısanım orda oldu gelen herkes salona ve pıyanıste hayran oldu bnde adamların ılgılnemesınden cok memnun kaldım. eger dugunum ıcın kucuk gelmıs olmasaydı kesınlıkle yıne orda yapardım dugunumude

bir de diğerlerinin fiyatı cazip geldi bize, nişanı atalayda yaptığım için prenses uygun verdi, karlıtepede de abim ve kuzenim için tuttuk, o yüzden onlar da indirim yaptı, fiyat da önemli geliyo tabi ne kadar en güzeli olsun istesek de bir eşya da fazla alma şansı doğuyo

sen nereyi tuttun canım düğün için

anladım tatlım hayırlısı olsun dıyım senın ıcın. bn zas teras dugun salonu yenı acıldı orayı tuttum dugun ıcın

anladım tatlım hayırlısı olsun dıyım senın ıcın. bn zas teras dugun salonu yenı acıldı orayı tuttum dugun ıcın

Benim de içimde kaldı Zas, bakalım nişanlımı razı edebilirsem oraya da bi gidip konuşalım.

Hepimizin rüya tadında bir düğünü olur inşallahhh

canım biz çağrıyı tuttuk..
atalayın kilim ve destan salonlarının fiyatları uygun, 3000-3500 civarıydı biz sorduğumuzda..
29 eylül dilara salonu boştu sanırım ama tarih bize uymuyprdu, uysa ben oraya bayılmıştım aslında:26:

yıldıza kına için baktm ben canım, fiyat çok çok uygundu, ama merdivenlerin dar ve dik oluşu içime sinmedi, engelli bir yakınım var, onu çıkartmak çok zor olacaktı. düğün için dediğim gibi çağrıyı tuttuk da, kına için şuan daha çok yeni biyer var, orası olacak sanırım. Tamamen bitmesini bekliyorum.

ismo yu bilmiyorum ben nerede acaba?
karlıtepenin alt salonu tadilattaydı ben gittiğimde, bitince çok güzel olacağa benziyor, orayı ya da yıldırımı düşün canım.
Ama gündüz de olur dersen prenses de çok güzel..
Prenses için ne kadar dediler
bize cumartesi gecesi için en son 5500 tl bırakmışlardı, ama tarih uymadı işte

Bir de sana kaç kişilik biyer lazım? nerelerde olması gerekiyor?
Ona göre tavsiyelerde bulunabilirim..

kilim hala müsait canım da çok uzak kalıyo diye istemedik, atalaydan bize uyan tek prenses oldu onu da nerede ise eledim kafamda, gündüz düğünü hiç düşünmediğim ve sevmediğim birşeydi şimdi salon diye yıllardır düşündüğüm şeyin tam tersini yapmak istemiyorum.

İsmo - karaman istasyonundan solda canım, kınan için terası olabilir ama aynı sorun onda da var, merdivenler dar değil ama asansörü yok.

prenses cts gece için 5000 diyor gündüz için yarısı, ama ı ııhh.

Royal diye bir salon varmış Davutdede istasyonunun yanında duyan bilen var mı bayanlar, dün nişanlım oraya bir arkadaşı tavsiye ettiği için gitmiş, fena değil, bakarız dedi, karlıtepe ya da Royal arasında karar vereceğiz inşallah.

gündüz düğününü ben de istemem doğrusu
Şehir merkezinde prensesin hemen sağ tarafında salon roza var, ben hiç gitmedim ama fena değil diyorlardı, hem de yol üstü olduğu için ulaşımı kolay, size uyabilir orası.
Bir de 500 kişilik incirli caddesinde Modi düğün salonu var, orası da fena değil, fiyatı da eylül ayında cumartesi akşamı için 2500 tl.
Royal'e de baktım ben, fena değil, fiyatları da uygun, modi ayarında biryer orası da.
Bir de yıldırım nüfus müdürlüğünün o taraflarda Salon liva var, direkli ama salon çok güzel çok temiz.. oraya düğüne gittim, güzeldi.
750 kişilik fln. sanırım 29-30 eylül boştu bir tek.
Karaman istasyonunun o taraflarda bir de salon 16 die biyer var, internetten baktım, içi güzeldi, ama başka hiç bir bilgim yok salonla ilgili canım, arayıp sor istersen, internet siteleri vardı, ben ordan fotolarına bakmıştım...
Fevzi Çakmak caddesinde Fulya düğün salonu ve raks düğün salonları var.raks aslında güzel bir salon ama benim tek hoşuma gitmeyen yanı yerin 2 kat altında olmasıydı.. Fulya'nın da tersı var, çok güzel, orada çok hoş bir düğün yapılabilir bence, oraya da bakın bence. Fiyatı 5000 tl.
Yalnız bence karlıtepe veya royal arasında karar vericez dersen, karlıtepe royalden çok daha güzel, bu benim fikrim tabi:26:

yıldırım çok uzak canım yaaa

salonun yanında hizmet de önemli tabi adamlar diyo zaten çoğu yerde konsantre içecekler veriliyo, karlıtepede dilim pasta, meşrubatların markası belli. Sanırım karlıtepe ağır basıyo ama bakalım

royalden bahsedince o taraflara da bakıyorsunuz sandım canım, royale yakın sayılır çünkü liva.
O zaman karlıtepeyi tutun, orası royalden daha iyidir, pastası da daha güzeldi, rulo pasta veriyordu sanırım, yanında kurupasta da vardı. royalden aynı kaliteyi bekleme, hayal kırıklığı yaşayabilirsin:26:

sanırım haklısın, Royali gidip görmedim ama internet sitesinin dahi olmaması mahalle arası olduğu fikri uyandırıyo bende ki sadece salon değil komple paket alıyosun herşeyinden memnun kalman lazım. Karlıtepede tekli rulo meyveli damla çikolatalı pasta artı kurupasta veriyo, 4 tane kuaför seçeneği var ve araba süsleme ( çiçekçi ) kartlarını veriyo. 19 mayıs Abim 29 haziran kuzenimin karlıtepede olacak ama olumsuz bir gözlemim olursa onların düğününde bizimki için artık çok geç olacak ( öff ne karamsarım olumlu birçok gözlemim olacak iştee :))

Canım royal cadde üzerinde aslında, ulaşımı kolay ama ne bileyim işte, bence karlıtepe derim ben..
Benim arkadaşımın kardeşi evlendi ekim ayında karlıtepede, düğünü çok güzel olmuş, herkes memnun kalmış..

canım benim de royalle ilgili korkularım vardı, gerçi nişanlım orada garson olan birini tanıyormuş sorun olmuyor hiçbirşey falan demiş ama içim gıcıklandı ne bilim, karlıtepe hangi salonda olmuştu düğünleri?

Biz bu akşam karlıtepeye gidip tutcaz galiba yaaa :26: kararsızım :26: kararsızım :26: ararsızım :26:

bursadan selamlar bende 25 ağustos 2012 de evleniyorum kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…