2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

ne güzel herşeyin içine sinmesi şahane olmuş.. umarım bende mutlu mesut evlenirim gelinliğide aldım provalar düğüne 1 ay kala yapılcak foto koyarım o gün gelsinde

KIzlarrrrrr!!! bana kına salonu için yardım edin, kafayı yicem
Merkeze yakın, gold'un şayan-ı gold salonu ayarında, ya da şöyle diyim düzgün temiz, bakımlı, direksiz ya da az direkli bi salon lazım.. 300-400 kişi civarında..
Büyük olmasa da olur ama yine en az 250 kişilik fln olmalı yani..
Artık umutsuzluğa kapıldım, sanırım kına yapamayacağım ben:26:

salon rozaya bktın mı cnm tavsıye edebılırım

salon rozaya bktın mı cnm tavsıye edebılırım
çiğdemcim rozaya internetten baktım sadece, pek beğenmedim.. ama değişiklik yaptılarsa güzel olmuş olabilir.. gidip bi bakayım fırsatını bulunca.. teşekkürler

kızlar öğretmen evi kına için ne kdrdır bilgisi olan var mı?
bilgim yok maalesef

kızlar saçlarınızı nerede yaptıracaksınız belli mi?ihsaniye tarafında uygun fiyatlı güzel saç makyaj yapan önerebileceğiniz bir yer var mı?

kızlar saçlarınızı nerede yaptıracaksınız belli mi?ihsaniye tarafında uygun fiyatlı güzel saç makyaj yapan önerebileceğiniz bir yer var mı?
ben düğünde rene kuaföre gideceğim, yıllardır ondan başka kuaföre güvenemem..
Nişanımda salonun anlaşmalı kuaförüne gittim, ondan da memnun kaldım, FSM'de büyük cami varya, onun karşısında köşede kuaför meliha var, oraya gitmiştim, istersen bi görüş..

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama beşevlerde gül düğün salonu var oraya da bakabilirsin canım

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama beşevlerde gül düğün salonu var oraya da bakabilirsin canım
çok sağol canım, ama ben yıldırımda oturuyorum.. gül düğün salonunu biliyorum, yakın olsa düşünebilirdim... ama yine de çok teşekkür ederim...

evet orası çok ii diolar kına için çok beğenio herkes. bizede yakın .. eğer piyanist ayarlayamazsam gidip konuşucam bende..

çok sağol canım, ama ben yıldırımda oturuyorum.. Gül düğün salonunu biliyorum, yakın olsa düşünebilirdim... Ama yine de çok teşekkür ederim...

mrb ben burcu konu okurken seni gördüm erkek arkadaşın kırklarelindeymiş benimkide orda tanışabiliriz belkide aynı yerde arkadaşlardır :)

mrb ben burcu konu okurken seni gördüm erkek arkadaşın kırklarelindeymiş benimkide orda tanışabiliriz belkide aynı yerde arkadaşlardır :)
merhaba burcu, Allah kavuştursun.. Benim askerim artık kırklarelinde değil canım

Deryacımmm ha şurası ha burası derken ben sonunda kına yerimi ayarladım darısı başına diyorumm.. inşallah içine siner yerin yakın istiyordum bize Karlıtepeyi tuttuk biz tatlımmm..

Deryacımmm ha şurası ha burası derken ben sonunda kına yerimi ayarladım darısı başına diyorumm.. inşallah içine siner yerin yakın istiyordum bize Karlıtepeyi tuttuk biz tatlımmm..
Hayırlı olsun canım, darısı başıma..
Geçen hafta pazar günü ben de karlıtepeye gidip baktım. Hangi salonunu tuttunuz? Aslında biyerle anlaştık gibi, uzun zamandır rezerve duruyor ama kişi sayısında emin olamadığım için kesin kontrat yapmadık.. ama 1 martta mekanı tekrar görüp kesin kararımı vereceğim. Bu arada orası rezerve die ben rahat davranıyorum, başka salonlara da bakıyorum.. Ama sanırım orası olacak.. kararsızlık berbat bişi:26:

kızlar bizde otel gold majesty tuttuk.. kına içinde buzzparkın teras salonunu tuttum kına için fiyat 2000 buna müzik ve servis de dahil..

kızlar bizde otel gold majesty tuttuk.. kına içinde buzzparkın teras salonunu tuttum kına için fiyat 2000 buna müzik ve servis de dahil..
selam.. Gold majesty'nin hangi salonunu tuttunuz acaba?
Bir de buzzpark'ı haftaiçi mi tuttunuz?

Bu arada Gold yeni bir düğün salonu daha yapıyor...
Jimer'in arkasında, Orhaneli'ne doğru giderken yol boyunda solda, şu an inşaat halinde... Temmuz ayında bitecekmiş.
Sonbaharda düğün düşünenlere fikir olur belki

Merhaba Bayanlar,

Ben de kısmetse Eylül de gelin olcam ) Karar yeni alındığı için onun heyecanı var ama bir yandan da Ramazan sonrasına kaldığı için salon telaşım başladı. Abimin düğünü mayısta olduğu için onda da bayağı bakınmış zor karar vermiştik. Onlar Karlıtepe son katı tuttular yanlış hatırlamıyorsam Prestij- şahane bir yer ama bana fiyat fazla geliyor. Benim aradığım güzel olsun - uygun olsun, neticede 3-5 saat geçireceğiniz yere milyarlar dökeceksiniz, şahane de olsa yemekli de olsa gelenler her şekilde bahane buluyor, yemeğin içinde maydonoz vardı ıyy diyenine bile rastaldım, sonuç olarak o gün bizim günümüz bizim huzurlu olduğumuz yer bizim için önemli olan.

Merkeze yakın, ferah ve uygun bir salon olması tercihim. Alternatifler;

Atalay prens teki hangi salon müsaitse ve beğenirsem ( çünkü nişanımı onların bünyesindeki yıldızda yaptım, çok memnun kaldık )

Karlıtepe; tüm salon fiyatlarını bir soracağım bakalım ne diyecekler

Gold; Mayısa verdiği fiyat yüksekti ama Eylüle ne der bakalım

Yıldırım Düğün Sarayı : gidip konuşmak ve salona alıcı gözle bakmak lazım - konuk olarak gitmiştim

Karaman İstasyonunda yeni bir yer açılmış Piramit sanırım, ona da bir fiyat soracağım.

Zas - Çok güzel ancak yeri ters

Çalışkan - Güzel ancak yeri ters

Elegans - Herkes güzel diyor ama bakalım

Arkadaşlar sizin de eklemek istediğiniz ve fiyatı konusunda fikir sahibi olduğunuz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Bu pazar arayışa başlayacağız kısmetse. Gezdiklerimizin fiyat bilgilerini ve fikrimi paylaşırım.

Görüşmek üzeree )

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin..
Ama eğer eylül geliniysen biraz acele et.. ve eğer haftasonu istiyorsan düğününü, bu saydığın salonların birçoğu dolu, ben hepsine tek tek gittim.. Biz ocak ayında salon işlerini hallettik, ama nasıl hallettik bi de bana sor:26:
beğendiğim salonlar hep eylülün 15-16sında dolu ...
ekimde yapın diolar bize salon görevlileri..
neyse ki bi boşyer bulduk, ama istediğim yer değildi orası. yine de beğendim salonu..
gold dolu, atalay dolu (ankara yolundaki kilim hariç), yıldırım dolu, çalışkan ekimin ortasına kadar dolu....
ama tabi ben hep eylül ayı cumartesi pazarları için sordum, sen cuma ya da hafta içi yapmak istersen belki bulabilirsin..
Bir de gold ve atalayın fiyatları 6-7 bin civarında.
Çalışkan'da nişanımı yaptım çok memnun kaldık tavsiye ederim, arkadaşımız düğün için ekim ayında cuma akşamı için 3.900 tl ye tuttu.

Karlıtepede tarihler müsaitti, hala dolmadıysa, fiyat da 5500 tl di.
Alttaki salon da sanırım 3500 tl di.
ben bursadaki bütün salonları nerdeyse gezdim, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince

Ben de bugün telefon ile en azından ön bilgi alayım diye aradım ama dediğin gibi çoğu yer eylülü kapatmış, haftasonu hatta cts olması lazım ki şehir dışı misafirlerim olacak dönüş sıkıntılı olmasın onlar adına.

Sen nereyi ve kaça tuttun, ben 29 eylül düşünüyorum ama bakalım olmadı 6 ekime kaydırcaz tarihi seçenekler dahilinde.

Bugün telefon ile görüştüğüm yerler;

gold - bir tane 500 kişilik salonu o gün boş - 6000 TL (cik)
hanif - dolu
elegans gümüş - 5000 tl
yıldırım - dolu
çağrı - dolu

ümidim Atalay prensin herhangi bir salonu uyar diye çünkü nişanım onların bünyesindeki yıldızda oldu özellikle kuaförden çok memnun kaldım-ki bir gelin için en önemli şey bence. o yüzden gönlüm rahat giderim oraya.

Fiyatının da 3000-3500 olması lazım çünkü çok geliyo bana öyle milyarlarca parayı oraya dökmek, üstüne biraz daha koyup daha iyi bir balayı yapmak daha cazip mesela.

Fiyat performans oranı iyi olabilecek salonlar gelirse aklınıza tavsiyelerinizi beklerim ümit dolu gözlerle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…