kızlar mesela araştıran veya 2. bebeğini bekleyen arkadaşlar bize markalar konusunda da bilgi veririse çok iyi olur.
mesela benim araştırmalarım sonucu bebek bakım ürünleri seba-med,mustela en çok önerilen markalar
mesela biberon için dr browns öneriyorlar. ama bir kaç çeşiti var hangisini almalıyız.
ben en çok ne alacağımdan çok hangisini alacağımda sıkıntı yaşıyorum. ürünlerle ilgili hiç bir fikrim yok[/QUOTE
]
ben de hep sebamed kullandım ve çok memnun kaldım.şampuna bebe yağı pişik kremı vs.ama mesle kuzenımın oğlunda alerji yaptı.değişebiliyor.bıberon da hep avent aldık.hala onu kullanıyoruz.sabun tozu hacışakır göğüs kremı de lansınoh kullandım.
bebek telsizini de unutmayin
ay eğer evınız 10 odalı ya da 3 katlı falan değilse ınan cnım paranıza yazık.benım evım buyuk bı ev oldugu halde herhalde 10 kez kullanmamaılımdır.sonra da arkadaşıma verdım zaten.annenın kulağı her an her nefeste bebekte zaten.sen bılırsın ama çok da erzem bışey değil bebek telsizi.
kızlar forumda bir çok başlığı araştırıyorum benim genel edindiğim bilgilere göre
yeni doğan ıslak mendil:unibaby
bebek bezi molfixten genel olarak kimse memnun değil.en çok prima öneriliyor
bebek deterjanı dalin sıvı en iyisi yumuşatıcı ilk 3 ay ben kullanmayacağım bence sizde kullanmayın
göğüs kremi lansinoh
bunlar en çok beğenilen ürünler birde süt arttırıcı en iyi çay humana steel tea
tecrübeli annelerden detaylı yardımlar bekliyoruz
yazılanlara katılıyorum
göğüs kalkanı, göğüs pedinden çok çok daha sağlıklı
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
yatak olarak yarı ortopedik yatakları öneriyor uzmanlar, omurga yapısı için
can bebenin kullan-at alt açma bezleri
bir de doğumdan sonra boşalan karın için korse
benım doktorum sezaryen de korseyı önermemişti.bence doğumdan önce almayın korse falan.
aa evet evet fileli emzik de alalım
içine meyveler koyarız hem filesinden suyunu emer hem de diş yerlerini kaşımış olur
ay allah aşkına acele etmeyın kızlar yaa.o bebeğe o fileyı verebılmenız ıçın en az 9-10 ayınız var.doğumdan sonraya da alacak bışeyler bırakın.ama herşeyı alıcam dıyosanız alıştırma bardağı da alın barı aventın pahalı ama güzel.
çalışanlar için süt saklama poşeti de eklenmeli bence
süper fikir.çalışan anne olmasanız da alın.bazen sütler akıp gıdebılıyo ya da göğüsler çok doluyo.ya da 2-3 saat bı yere gıtmenız gerekebılıyo.o zaman sağıp koyasınız dolaba.ısıakan.tıp verır bebeğe b