• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Annelerinin Bebeklerinin İhtiyaç Listesi

Bebekleri öpmeye bende gelimmi?Allahıııııııım onlar kornişon gibi olacaklar şimdi:1:Allah hepinizinkini hayırlısı ile kucağınıza versin:49:

eline saglık canım güzel düşünmüşsün
artık alışverişimide bu yönde devam ettircem :34:

:54::54:
evt cnm ben de tecrübeli annelerin kıyafet vs. adetleri hakkında yardımlarını bekliyorum özellikle..
biz rasgele alıyoruz ama sayıları çok önemli bence.. malum çabuk büyüyorlar fazla almaya gerek yok..
ama bi taraftan da eksik de olmasın isteriz di mi :34::34::34::34:

Bebekleri öpmeye bende gelimmi?Allahıııııııım onlar kornişon gibi olacaklar şimdi:1:Allah hepinizinkini hayırlısı ile kucağınıza versin:49:

mayıs sonundan itibaren bekleriz canım.. :1::1::1:
amiiiiin.. çok teşekkür ederiz :16::16::16:

Son düzenleme:
göğüs kalkanı, göğüs pedinden çok çok daha sağlıklı
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com

yatak olarak yarı ortopedik yatakları öneriyor uzmanlar, omurga yapısı için
can bebenin kullan-at alt açma bezleri
bir de doğumdan sonra boşalan karın için korse

ekledim cnm bunları da..
yalnız şu göğüs kalkanı nasıl kullanır bilemedim :26::26::26:
onu çamaşırın içine takınca fırlamasın memişler füze gibi :52::52::52:

Slmlar anniş adayları,
Ben 2010 aralık annesiyim..size tavsiyelerde bulunabilirim ki kendim çok yanlışlar yaptım ve pişman oldum..
Bana kalırsa tulumlardan bi taneden fazla almayın ki sizinkiler yazın doğacak bunu göz önünde bulundurun..inanın o tulumları çok az yada hiç giyemiyolar.patikli alt pijamalardanda çok almayın tabi 3-4 tane olsun ..

ama zıbın çooooooook alın inanın 15 tane zıbını vardı az geldi:30:
kıyafetlerini çok küçükte almayın hemen büyüyolar.:(yani anlayacağınız arkadaşlar hastane çıkışı 2 takım alın patksiz pantolon 5-6 tane alın üst çok alın çok kusuyolar önlük ...

Slmlar anniş adayları,
Ben 2010 aralık annesiyim..size tavsiyelerde bulunabilirim ki kendim çok yanlışlar yaptım ve pişman oldum..
Bana kalırsa tulumlardan bi taneden fazla almayın ki sizinkiler yazın doğacak bunu göz önünde bulundurun..inanın o tulumları çok az yada hiç giyemiyolar.patikli alt pijamalardanda çok almayın tabi 3-4 tane olsun ..

kıyafetlerini çok küçükte almayın hemen büyüyolar.:(yani anlayacağınız arkadaşlar hastane çıkışı 2 takım alın patksiz pantolon 5-6 tane alın üst çok alın çok kusuyolar önlük ...

teşekkür ederiz canım.. böyle tavsiyelere çok ihtiyacımız var inan..
bu durumda diyorsun ki zıbın çok olsun..
peki diğer aldıklarımız, alt-üst takımlar falan 3-6 ay mı olsun????

Slmlar anniş adayları,

yazdıklarınız için çok tesekkürlerr :))
çok yardımı olucakk bize çok sağolun :)))

ayyy ayy ne tatlış heyecanlar okuyunca bıle ıcım gıttı bebıslerımız gıyıcek bunları ınş...saglıkla ınş..bende sımdıden aldıklarımı sayıyım;
bornoz setı 0-3 yaşa kadar gıyebılır
2 tane hastane cıkısı tam takım
1 tane alt ust takım yazlık 0-3 aylık
2 tane zıbın 6-9 aylık
1 kışlık kalın battanıye
2 yazlık ınce battanıye
2 tane emzık bırı 0-3 aylık dıgerı 6 aylık
2 tane alt ust takım 6 aylık
4 tane önlük
2 adet yazlık çıtçıtlı iç olarakta kullanılabılen zıbın
1 tanede patik

şimdilik yeter hamılelıgımın 6 ayından sonra alıcam ınşş...

ekledim cnm bunları da..
yalnız şu göğüs kalkanı nasıl kullanır bilemedim :26::26::26:
onu çamaşırın içine takınca fırlamasın memişler füze gibi :52::52::52:

bende merak ettim bu göğüs kalkanını bir kaç yerdede çok beğenildiğini okumuştum. ama nasıl kullanılıyor ki

teşekkür ederiz canım.. böyle tavsiyelere çok ihtiyacımız var inan..
bu durumda diyorsun ki zıbın çok olsun..
peki diğer aldıklarımız, alt-üst takımlar falan 3-6 ay mı olsun????

3-6 ay çok alma xcnm 6-9 ay al genelde 6*7 takım 3-6 ay için yeterlidir öyle şık şeyleri 6-9 ay için alın giyemiyo çnkü

deneyimli annelerden edindiğim bilgileri sizinle paylaşayım dedim
markaları yazıyorum almak isteyenlere

BaKıM üRüNLeRi

10-15 adet ağız silme mendili
1-2 adet alt açma seti
kullan-at alt açma bezleri (canbebenin kullan atları güzel, normal alt açma setine ihtiyaç yok bunu alırsanız)
1 adet emzirme yastığı
1-2 paket yenidoğan bez (en iyisi prima premium caremiş, pişik oluşumu yokmuş)
2-3 paket yenidoğan ıslak mendil (ıslak mendil yerine evde ılık suyla pamukla temizleyip zeytinyağı sürücem ben)
şampuan-bebeyağı -pişik kremi (hepsi mustela marka)
bebek çamaşır deterjanı
tırnak makası
konak tarağı
bebek termoforu
burun aspiratörü (otri bebe,ama özellikle ilk 3 ay için tonimer marka serum fizyolojik daha iyiymiş, eczanelerde satılıyor, okyanus suyu)
biberonlar ve temizleme fırçası (avent)
emzik ve emzik kutusu
meyve sebze emziği
ateş ölçer (kulaktan olmasına dikkat edilmeli)
küvet ve küvet hamağı ve banyo lifi
bebek çantası
bebek bornozu
bebek kulak çubuğu
göğüs pedi
göğüs kalkanı
lohusa korsesi

Back