Kapı süsüü. its a boy, its a girl var ya, onlardan.
haklısın cnm.. ekleyelim onu da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapı süsüü. its a boy, its a girl var ya, onlardan.
eline saglık canım güzel düşünmüşsün
artık alışverişimide bu yönde devam ettircem
Bebekleri öpmeye bende gelimmi?Allahıııııııım onlar kornişon gibi olacaklar şimdiAllah hepinizinkini hayırlısı ile kucağınıza versin
göğüs kalkanı, göğüs pedinden çok çok daha sağlıklı
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
yatak olarak yarı ortopedik yatakları öneriyor uzmanlar, omurga yapısı için
can bebenin kullan-at alt açma bezleri
bir de doğumdan sonra boşalan karın için korse
Slmlar anniş adayları,
Ben 2010 aralık annesiyim..size tavsiyelerde bulunabilirim ki kendim çok yanlışlar yaptım ve pişman oldum..
Bana kalırsa tulumlardan bi taneden fazla almayın ki sizinkiler yazın doğacak bunu göz önünde bulundurun..inanın o tulumları çok az yada hiç giyemiyolar.patikli alt pijamalardanda çok almayın tabi 3-4 tane olsun ..
ama zıbın çooooooook alın inanın 15 tane zıbını vardı az geldi
kıyafetlerini çok küçükte almayın hemen büyüyolar.yani anlayacağınız arkadaşlar hastane çıkışı 2 takım alın patksiz pantolon 5-6 tane alın üst çok alın çok kusuyolar önlük ...
Slmlar anniş adayları,
Ben 2010 aralık annesiyim..size tavsiyelerde bulunabilirim ki kendim çok yanlışlar yaptım ve pişman oldum..
Bana kalırsa tulumlardan bi taneden fazla almayın ki sizinkiler yazın doğacak bunu göz önünde bulundurun..inanın o tulumları çok az yada hiç giyemiyolar.patikli alt pijamalardanda çok almayın tabi 3-4 tane olsun ..
ama zıbın çooooooook alın inanın 15 tane zıbını vardı az geldi
kıyafetlerini çok küçükte almayın hemen büyüyolar.yani anlayacağınız arkadaşlar hastane çıkışı 2 takım alın patksiz pantolon 5-6 tane alın üst çok alın çok kusuyolar önlük ...
ekledim cnm bunları da..
yalnız şu göğüs kalkanı nasıl kullanır bilemedim :26::26::26:
onu çamaşırın içine takınca fırlamasın memişler füze gibi
teşekkür ederiz canım.. böyle tavsiyelere çok ihtiyacımız var inan..
bu durumda diyorsun ki zıbın çok olsun..
peki diğer aldıklarımız, alt-üst takımlar falan 3-6 ay mı olsun????
cam rendeyi unutmamak lazım
aa evet evet fileli emzik de alalım
içine meyveler koyarız hem filesinden suyunu emer hem de diş yerlerini kaşımış olur