2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Anacımm bir yemek yedim qeLdim neler olmuş nelerr sempatiksalakcinni
Oku oku anca qeliomm kaydirigubbakcemile3

NancYcE canım ben 17 yaşındayım sewdqim ise 21 , Lise son sınıftayım daha okulum açılmadıqı için staj yaptıqım seyahat acentasında operasyon sorumlusu olarak dewam etmekkteyim ( Ne resmi yazdımm bee sırnaşık şey ) Sewdiceqim ise KATÜ 2. sınıf makina teknik bölümünden terk 1,5 ay oldu askerden qeleli... Bu pazar qünü 10. ayımıza qiriyoruzz

Çenem düştü yine k. bakmayın kızlarr :):)

Son düzenleme:

kusura bakma canım kardeşin kasım sonunda askere gidicek doğru ya söylemiştin

acemeliğime ver :kedi:

az kaldı hayırlısıyla sözün olucak inşallah :)

kardeşin 90/4 mü oluyor canım
yada kısa dönem mi
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah..
kardeşin gelene kadar sizde rahat rahat hazırlanırsınız

90/4 gidiyor canım.
Malesef ki uzun dönem.

Sevdiğim aslında yazın düğün istiyor.Ama ailem kardeşim gelmeden olmaz diyor.Ki bencede kardeşim gelsin.İzin alıp gelebilir düğüne tabi ama.Annem ve babam benim üzerimden ssklı eğer ben evlenirsem üzerimden düşerler.Ve sağlık sorunu yaşarlarsa çok masrafları olur.Ailemi geride bırakıp kendi yoluma bakamam.İki kardeşiz bizden başka kimse yok.Sevdiğimede zaten durumu açıkladım beklicez.Askerlik 15 ayda olsa 12 ayda 9ayda olsa beklicez.Allahım hayırlısını nasip etsin.

kusura bakma canım kardeşin kasım sonunda askere gidicek doğru ya söylemiştin

acemeliğime ver :kedi:

az kaldı hayırlısıyla sözün olucak inşallah :)

Bakalım allah nasip kısmet ederse yaşayıp görecez canım.

Sizdede var mı gerçekden bilmiyorum ama ben çok korkuyorum ya sorun çıkarsa diye.O yüzden doğru düzgün sevinemiyorum bile.

kardeşin bizim torun o zaman:))
inşallah askerlik düşerde yararlanırsınız
sizin içinde hayırlısı olsun canım
seninki askere gitmiyor ama evlenmeniz için asker yolu bekliyorsunuz
ne tuhaf di mi canım
kimi insanda böyle bekliyor evlenmek için

Canım sevdiğim askerden mart ayında geldi zaten.
11 martta tanıştığımız gruptan ayrı görüştük.12 martta el eleydik.
31 martta evlenme teklifini resmi olarak aldım.bu zamana kadar bekliyorsak kardeşimi bekledik.Ve yine onu beklicez.Dediğim gibi belli sorumluluklarım var ve ailemi geride bu şekilde bırakamam.Sevdiğimde ilk başlarda aynı yorumu yaptı ben askerden geldim sen önüme tekrar bir askerlik koyuyorsun fıstığım dedi.Ama mecburuz.

teşekkürler canım seninde hakkında bilgi edinmiş oldum :)

nice aylara inşallah :)

klava: Nie yok kız ?
Hadi biz taşınıdkta yok sizde nie yok ? Yoksa sizde mi taşındınız sırnaşık şey

Hehehee.. Vallaa kuzum bizim işyerinde yok
Ufoyla ısınıolarmış hala göremedim ben burda ufo mufoo.. az kaldı yani marstan gelcek bidane ama bunlardan hayır yokk :dilcikar:
eve gelincee yeni taşındıkk sayılırr doğalgazı bağlattık emmee daha beklios gelip açsınlar diee laelaelaelaelae

Kızz olmaz ki öyle donarsınız walla bu kış çok soquk olcakmışş klava:
Bizim ewde soba war walla baqlatamadk daha biz doqal qaz borçların yüzünden.. Annem yakıyo off ne biçim ısınıyoss... Beklerim bi akşam yawrumm zemuszemus

Haftaya bağlıcaklarmışş.. Kız soba yakmaya bacamız da yokk..Soba kursak nereye takcaz boruyuu

Bakalım allah nasip kısmet ederse yaşayıp görecez canım.

Sizdede var mı gerçekden bilmiyorum ama ben çok korkuyorum ya sorun çıkarsa diye.O yüzden doğru düzgün sevinemiyorum bile.

rahat ol canım hiç korkma sevincinin heyecanının keyfini çıkar herşey kendiliğinden olur iyi düşünki iyi olsun ailelerinizde ikinizin mutluluğu için muhakkak her yönden anlaşıçaklardır inşallah sevgilinin desteği ile gönül rahatlığıyla o güzel günün üstesinden gelirsin zemuszemus

kendi tecrübemdende anlatim bizim ailelerimiz tanıştılar Allahıma çok şükür iyi anlaşıyorlar aileler çok önemli değilmi kızlar onların iyi olması mutluluğunuza daha bi mutluluk veriyor sevgilimle birbirimize uzak yaşamamıza rağmen ailelerimiz hep irtibat altındalar NeKss canım lafın kısası herşey baştan nasılsa öyle gider tanışma esnasında herşey yolunda giderse inşallah geriside kendiliğinden güzel ve neşeli olur saygı ve sevgide kusur olmadıkça timamdır yerimseniben

umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar. Ben yan topikten komşunuz Pandomim =))
Bir selam vermek istedim sizlere. Nasılsınız? Heycan varmı heycan?
Ben 2011 Mayıs Haziranda evleniyorum Allahın izniyle.
Söz nişan olayını atlattım çok şükür. Sıra sizlerdeboshayallersmile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…