2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

hoşbuldum canım :)

biz 7 aydır sevgiliyiz ben 22 sevgilim 26 yaşında güzellik uzmanıyım suan iş aramakdayım sevgilimde yurtdışına çalışmaya gidicek hayırlısıyla

bizim 2011 yaz sonuna doğru isteme ve sözümüz olucak Allahın izniyle :asigim:

seninde inşallah sevdiceğin yakın zamanda iş bulur söz tarihinizi belirleriniz :)

bende sizleri tanımak isterim bahsedermisinz biraz kendinizden?

bizde senin gibi düşünüyoruz 2011 yazdan sonra ekim gibi yani tam bir sene ortalama kaldı
ben 21 sevgilim 25 yaşında muhasebe işiyle uğraşıyorum kendi büromuz var ablam mali müşavir babamda 2 senelik işletme bitirdim şimdi açık öğretimden 3. sınıfa dikey geçiş ypacağım, sevgilimde özel şirkete bağlı belediyede kaçak yapı tespitçisi. 3 sene 3 aydır beraberiz sana göre baya uzun bir süre annem bilir gibi babamın hiçbirşeyden haberi yok onun dışında herkes biliyo.....
çokta uzatmayım canım tekrar hoşgeldin aramıza biz birçok derdimi sevincimizi burada paylaşıyoruz sende bize katılıp dertlerine çözüm sevinçlerine mutluluk heyecan bulabilirsinz opuyorumnanaktan:teselli:

kizlar yardiminiza ihtiyacim var

ben sevdigime bi hediye almak istiyorum

ama nasil bisey alayim bilmiyorum

icten bir hediye olsun istiyorum yani cok fazla soguk olmasin

ama nasil bisey olabilir hic bilmiyorum

fikir verebilirmisniz arkadaslar?

El becerin var mı bilmiyorum ama canım.
En pahalı hediyeden bile daha değerlidir bence el emeğin.
Eğer örebiliyorsan atlı şapka eldiven takımı örebilirsin.
Yada süveter kazak olabilir.Tamamen senin emeğin.

Başka aklıma gelirse yazarım mutlaka.

kızlar bilmiyorum ama okuldayken yurtta kim sevgilisine atkı ördüyse ayrıldı ve normal çevremdekilerde bile var bu olay ben o yüzden örmeyi bile düşünmedim saçma olabilir ama çok dikkat çekici bi oranda var bu olay korktum örmedim ben

hoşbuldum kızlar çok sağolun :)

inşallah hepimiz için adımızda hayırlısı olur güzel günlerimizi heyecanlarımızı telaşlarımızı beraberce paylaşırız :Saruboceq:

sizleri daha tanımıyorum ama sempatik ve sıçak kanlı kişiler olduğunuz konuşmalarınızdan hemen belli oluyor :)

hoşbuldum canım :)

biz 7 aydır sevgiliyiz ben 22 sevgilim 26 yaşında güzellik uzmanıyım suan iş aramakdayım sevgilimde yurtdışına çalışmaya gidicek hayırlısıyla

bizim 2011 yaz sonuna doğru isteme ve sözümüz olucak Allahın izniyle :asigim:

seninde inşallah sevdiceğin yakın zamanda iş bulur söz tarihinizi belirleriniz :)

bende sizleri tanımak isterim bahsedermisinz biraz kendinizden?

Allahım gönlüne göre versin canım...

Ben 21 yaşındayım sevdiceğim 23 yaşında.İlişkimizin buğün 8. ayına girdik.Biz her ay kutlarız gece ben uyurken sevdiceğim yazmış:)Neyse ben özel bir şirkette finans asistanı olarak çalışıyorum.Sevdiceğimde otomobil galerisinde bilgisayar operatörü olarak çalışıyor.

İlişkimizi annem 4. ayından beridir biliyor.Kardeşim bir hafta önce babamda 3 gün önce öğrendi.Sevdiceğiminde ailesinin tamamı biliyor.Annesi orduda kalıyor ve haftaya gelicek büyük ihtimalle onu bekliyoruz.Ekim sonu kasım başı gibi tanışma olcak.Söz ya kardeşim askere gitmeden önce yada acemi birliğinden izne geldiğinde olcak.Biz 15 ay içinde hem söz hem nişan hemde düğün istiyoruz.Sevdiceğime kalsa yazın düğün ama kardeşim askerden gelmeden olmaz.Kanullenicek inşallah.

Ay çenem düştübilmiyorumkismile

El becerim var aslinda ama yaparimda begenmez korkusu olur icimde : )
Benim edebiyatimda fena degildir siir yazmayi düsündüm
Ama sonra dedim siiri dogum gününe saklayayim
Dogum gününde siirle birlikte bi tür hediye ayalarim iste diye...

Simdi mesela aklima saat ve parfüm geliyor
Ama buda cokmu sade olur acaba
Cüzden dedim ama sonra türkiyede cüzdan kullanan erkek nerdeyse hic yok
Ki oda kullanmiyor yani
Buradan acaba tisört yada gömlek aslam nasil olur?

Bilmiyorum kizlar karar veremiyorum...

Fikirlerinize ihtiyacim var.. : )

kızlar bilmiyorum ama okuldayken yurtta kim sevgilisine atkı ördüyse ayrıldı ve normal çevremdekilerde bile var bu olay ben o yüzden örmeyi bile düşünmedim saçma olabilir ama çok dikkat çekici bi oranda var bu olay korktum örmedim ben

Çok şekersin canım ya.Sessizliğe yazarken bende öreyim diyordum ama vazgeçtim.akannehir

inşallah hepimiz için adımızda hayırlısı olur güzel günlerimizi heyecanlarımızı telaşlarımızı beraberce paylaşırız :Saruboceq:

sizleri daha tanımıyorum ama sempatik ve sıçak kanlı kişiler olduğunuz konuşmalarınızdan hemen belli oluyor :)

Amin insaAllah.. güzel dualarimizdan eksik etmeyelim birbirimizi insaAllah : )

Cok tesekkür ederiz bu arada.

Herkesin samimi oludugundan böylesine güzel bir ortam kurabildik. kaydirigubbakcemile5

İnan çoğu zaman çevremdeki arkadaşlarım anlamazlar.
Ama bu topikde herkes birbirini inan çok iyi anlıyor.
Kader birliği yaptık.:1hug:

bence para biraz biriktir toplu birşey alabilirsin
mesela; gömlek, kravat ,kol düğmesi, kemer ve yanında cüzdan takım satılıyo cüzdan,kemer bunları düşünebilirsin ve güzel bir hediye olur emin ol

bence para biraz biriktir toplu birşey alabilirsin
mesela; gömlek, kravat ,kol düğmesi, kemer ve yanında cüzdan takım satılıyo cüzdan,kemer bunları düşünebilirsin ve güzel bir hediye olur emin ol

Iyi fikir ama oda cok fazlaya kacmazmi sizce?
Cok abartilida olsun istemiyorum.
Hani gördükcte taktikca kullandikca beni hatirlasin yeter.
Birde kargo ile göndericem onuda düsünmem lazim.
Malum yurt disinda oldugum icin...

Ey gidi ey cok özledim ya cok... :gitme:

El becerim var aslinda ama yaparimda begenmez korkusu olur icimde : )
Benim edebiyatimda fena degildir siir yazmayi düsündüm
Ama sonra dedim siiri dogum gününe saklayayim
Dogum gününde siirle birlikte bi tür hediye ayalarim iste diye...

Simdi mesela aklima saat ve parfüm geliyor
Ama buda cokmu sade olur acaba
Cüzden dedim ama sonra türkiyede cüzdan kullanan erkek nerdeyse hic yok
Ki oda kullanmiyor yani
Buradan acaba tisört yada gömlek aslam nasil olur?

Bilmiyorum kizlar karar veremiyorum...

Fikirlerinize ihtiyacim var.. : )

Atkı olayından vazgeçtik canım seninle birlikde bende vazgeçtim.Biran nasıl olur diye düşündüm ama madem öyle bir durum var örmemek en iyisi...

Ben mesela sevdiceğime saat aldım.Sonra koluna kendi ellerimle taktım.Gözlerinin içine bakarak her saniye,dakika,ve saat aklımdasın.Gecem gündüzüm sensin.Bu saatte baktıkça sende beni hatırla emi sevdiceğim dedim.Gözleri dolu dolu olmuştu.Saatte zarar gelcek diye part time gittiği işde takmıyordu ya bir şey olursa diye.

Cüzlan alıp içine kendi resmini koyabilirsin mesela.Kullanmıyorsa bile vesilenle kullanır.Mesela sevdiğimin cüzlanında benim resmim vardır.Açtığında direk resmim görünüyor:)Onunda bende var tabi.Onun dışında ikimizinde cüzlanında maşallah olan küçük camdan kalpler var.Biri bende biri onda ikimizde cüzlanlarımızda saklarız.

Kıyafet ben çok önermiyorum.Olur yada olmaz pek emin olamadığım için.

Evet canım çok az kaldı.
Babamada açıklayalı daha 3 gün oldu zaten.
O yüzden hem rahatlık hemde sitres var tabi.
Heyecanlımıyım heyecandan çok korku var ya aksilik olursa diye.
Ama sevdiğim saolsun rahatlatıyor beni.

içini ferah tut canım herşey çok güzel olucak inşallah

bizim ailelerimiz tanıştılar bende çok heyecanlıydım tanışma esnasında öyle rahatlamıştımki sevgilimin desteği ile :)

bunlar çok hoş hissler vallah tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

içini ferah tut canım herşey çok güzel olucak inşallah

bizim ailelerimiz tanıştılar bende çok heyecanlıydım tanışma esnasında öyle rahatlamıştımki sevgilimin desteği ile :)

bunlar çok hoş hissler vallah tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

Çok şanlısın gerçekden ay birde ben atlatabilsem çok sevinicem.

Babam zaten ilk duydu kardeşinin askerliği var dedi.Kasımda gidicek kardeşim.Sonra konuştuk ettik istiyorsan iki ay içinde düğün olsun yada 15 ay hiç görüşmeden kardeşini bekle dedi.Sonra ben sustum tabi.Kardeşim annem konuştlarda babam ikna oldu.Sevdiceğimin babası 11 yaşındayken vefat etmiş.İlk olarak anneler bir araya gelcek.Çünkü annesi beni hiç görmedi bende annesini.Sanırım annesi,teyzesi,halası ev oturmasına gelcek.Sonrada isteme.

Atkı olayından vazgeçtik canım seninle birlikde bende vazgeçtim.Biran nasıl olur diye düşündüm ama madem öyle bir durum var örmemek en iyisi...

Ben mesela sevdiceğime saat aldım.Sonra koluna kendi ellerimle taktım.Gözlerinin içine bakarak her saniye,dakika,ve saat aklımdasın.Gecem gündüzüm sensin.Bu saatte baktıkça sende beni hatırla emi sevdiceğim dedim.Gözleri dolu dolu olmuştu.Saatte zarar gelcek diye part time gittiği işde takmıyordu ya bir şey olursa diye.

Cüzlan alıp içine kendi resmini koyabilirsin mesela.Kullanmıyorsa bile vesilenle kullanır.Mesela sevdiğimin cüzlanında benim resmim vardır.Açtığında direk resmim görünüyor:)Onunda bende var tabi.Onun dışında ikimizinde cüzlanında maşallah olan küçük camdan kalpler var.Biri bende biri onda ikimizde cüzlanlarımızda saklarız.

Kıyafet ben çok önermiyorum.Olur yada olmaz pek emin olamadığım için.

Evet atki olayindan vazgectik boshayallersmile

Cok seker ya. Yani saatte durmam lazim. Belki arkasina bisey yazdiririm mesela oda olaibilir degilmi?

Aynen kiyafet konusundan bende ne cok o yüzden terredüt ediyorum.

En iyisi ben söyle bir saatlere bakayim ne modeller var diye.

Birde yanina bi parfüm alirim olur dimi kizlar?

Nanc ( kullanici adin biraz zor yahu anlami nedir acaba ? )
ne güzel ailelerde tanisti demek ki...
Allah bozmasin canim..

melteeeeeem kader arkadasim bi türlü bu zaman gececek
baska yolu yokkaydirigubbakcemile4

Zaman su gibi akıp gider bir bakmışsın söz telaşındasız...
Sanırım benimde o dönemde düğün telaşım olacak...
Birde askerlik 9 aya düşüyormuş 9 ay sonra düğünüm olurmuş kaydirigubbakcemile3

inş geçer canım:Saruboceq: sen o zaman tatlı tatlı telaşlarda heyecanlarda olacaksın biz daha burda kız kurusu gibi bekleyeceğiz tarihleri
boshayallersmile

Iyi fikir ama oda cok fazlaya kacmazmi sizce?
Cok abartilida olsun istemiyorum.
Hani gördükcte taktikca kullandikca beni hatirlasin yeter.
Birde kargo ile göndericem onuda düsünmem lazim.
Malum yurt disinda oldugum icin...

Ey gidi ey cok özledim ya cok... :gitme:

Bence saat kesinlikle en uygunu vede yanında cüzlan.

Back