- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bende iş konusunda çok üsütne gittim benim ki askerden önce hiç çalışmadı lisede staj yapmış o kadar,ünive gitti yarım bıraktı askere gitti ben o boşluktan çalışsın istedim yani askere gitmesine 1 yıl varken ama çalışmadı,form bıraktıgı yerlerden de aramadılar gerçi,askerden geldi bir ay sonra part time işe girdi 1,5 yıl devam etti ama bir ay full gidiyo ertesi ay hiç gitmiyo mesela öyle idi...Ama kadro ihtimali var idi...Kadro verilmeyeceği kesinleşince bıraktı bir ay sonra bu işi buldu kadrolu girdi..BEnde mesela çalışır mı çalışmaz düşüncesi oluşuyo bazen kızlar bu korkumda haklı haksız myım???? O yüzden şöyle 6 7 ay çalıştıgını göreyim diyorum
Genelde ikinizinde ortak yanlarını söyleyin.
böyle olsun istiyorum dedikten sonra ÇÜNKÜ.. mutlaka anlatın. dil dökün ama kendinizi iyice anlatın.
neks canım yaşı geçmedi ise daha. beklesin dursun..
ama yaş belli zaman geldikten sonra zor iş bulmalar başlayabilir.
Yok canım daha 23 yaşında.
Zaten okul bitmiş askere birmiş askerden geleli daha 7 ay oldu.
Birde normalde orduda kalıyordu şimdi benim için istanbulda.
O yüzden iki kat daha zor bazı şeyler.
10 ay kaldı:lepi:
10 ay kaldı:lepi:
amin canım hepimizinki:Saruboceq:Hoş geldin canım hayırlısı olsun inşallah.
neye :1ninca:buyrunnnnnnnnn
önce kendine bi iş bulsun yaş daha genç askerlik bitmiş artık.
iş bulup devamlı çalışmas lazım. sonra durumunuza göre söz+nişan düşünün canım.
kısmet belki hemen yarın güzel bi iş bulacak zemuszemus
Kızlar benimki askerden geleli 2 sene oluyo hiç boş kalmadı 1 ay sadece,askerden önce 1 yıl boşluk oldu onu diyorum...
Ama mücadele edicem aşkım senin için 2 miz için diyo
Kızlar ne bilim sonuçta bir ömür körü körüne evlenmek olmaz
Şimdiye kadar çalıştıgını da hep bilezik yaptı öyle kredi kartı fuzuli harcamasıda yoktur
bende geldim burdayımkaydirigubbakcemile2kızlar benim ilişkim biraz uzun soluklu 6 senedir beraberiz hayatım askere gidip gelince hemen söz ardından düğün yapıcaz artık beklemek istemiyoruz okuldu,işdi derken 6 sene oldu yapışık ikiz gibiyiz askere gidince cok koyucak :gitme:
eee baban sormuycak mı ne iş yapıyor diye sende kpss girecek mi diyeceksin..
böyle çok daha saçma bence. maddiyata bakmasa bile her baba gibi oda düşünecektir. nasıl yapacaklar diye.
pembefare anladım canım bende buradayım ya saçma bi soru oldu neye diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?