• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoşbuldum tatlm..Kıskançlık sarmış burayı..Bende çok fenayım bu konuda ama sağolsun sevgilim..ondan sıra bana gelemdi bi türlüü :oklava:

bayanssulusmilebayanssulusmile

Törpülenmesi gereken bir huy kesinlikle...
Benimki pek kıskançlık sayılmazdı aslında ama belkide içden içe vardırkaydirigubbakcemile

Sessizlik iyi gibiyim geçmiş olsun canım sanada bugün naıslsın

Neks cim çok güzeller umarım bir an önce allahım takmayı nasip eder size tatlım

NEKSCİM BELKİDE SÜPRİZİNİ DİLE GETİRİYOR ÜSTÜ KAPALI KONUŞARAK BEN ONU UNUTMŞTUM VALLA YA HİÇ AKLIMA GELMEDİYDİ SÖLEİDĞİNDE:)

kıskançlık bendede var ama ondada var açık giyinme,göğüs dekoltesi olmucak,şort giymicem,dizüstü etek kesnlikle yasak askılı bluz yasak vsvs.. Kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde kurtulmam lazım bu kıskançlık olaylarından , Benimkisi pekte kıskançlı sayılmaz ama yhaa kaydirigubbakcemile3 Biz konuşamayınca onlarla konuşunca daha çok qezince bende istemeyerk alınıyorumm ama... Haksız mıyım kızlaarr kaydirigubbakcemile3 Şimdi bu kıskançlık mıı aaaa sempatiksalakcinni

biz yüzük takıyoruz ben annemlerin yanında takamıyorum ama yüzüğümüz var yani aramızda taktık o hep takıyo hiç çıkarmıyo bide sevgililer gününde tek taş almıştı takınca ikisini takıyorum çok güzel bi duygu kendi aramızda olmasına rağmen

kıyafet konusunda çok aşırı değiliz biz yerine göre mesela düğünlerde istediğimi giyebilirim işe gelirkende pot ve frikik vermemem lazım kriterlerimiz yer ve mekana göre değişiyo bizimde

Allaha çok şükür aşkımın karışma huyları yokturr, çok anlayışlıdır benimm canımm :asigim:
Mini etekte giyerim, qöqüs dekolteside yanındayken asla bişe demez... Onun yanında deqilsem sadece daha dikkatli oL die söyler... Zaten bende çok açık qiyinmemeye çalışırımm yerimseniben
Biz konuda denqeyi bulduk sanırımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kızlar ben de size son gelişmeleri yazayım bari.kaydirigubbakcemile2 Geçen hafta küçük bir ameliyat geçirdim ve erkek arkadaşım da illa tutturdu size gelicem seni görmem lazım diye anneme dedim o da gelsin dedi ve geçen perşembe bize geldi babam işteyken böylece annemle de tanışmış oldu.opuyorumnanaktan Kahve filan yaptım onlara içtiler karşılıklı daha sonra yemek filan yedik beraber annemle baya bir sohbet ettiler. Annem de sevdi baya hayatımı çok mutluyum. Bitanem de ilk kez bize gelmiş oldu bu vesile ile.:asigim:

Son düzenleme:
Ordaki amacım kıskandırmak değildi aslında.
O ilk ve son oldu zaten.
Biz huylarımız konusunda ilerledikçe şekillendik.
Hani birbirimizi çok iyi tanımadan başladık zaten.
Ve çok kısa sürede çok şey aştık.
Bu ilişkinin ilk bir ayında yaşanan bir olaydı.
Ve erkeği erkekle kıskandırma durumunu bende onaylamıyorum.

Ben bir kere böyle hata yaptım ayrılmamıza sebep oldu çok üzülmüştüm
Ki yakışıklı bile demedim :)

biz yüzük takıyoruz ben annemlerin yanında takamıyorum ama yüzüğümüz var yani aramızda taktık o hep takıyo hiç çıkarmıyo bide sevgililer gününde tek taş almıştı takınca ikisini takıyorum çok güzel bi duygu kendi aramızda olmasına rağmen

HIMM CANIM SNE ÖLE ANLATINCA KENDİ ARAMIZDA BİLE OLSA YÜZÜK TAKMAK İSTEDİM İNANKİ
ÖNCEDNE İSTEMEZDİM AİLLER BİLMEDİKTEN SONRA DİYE AMA SEN BÖLE YAZINCA PEK Bİ HOŞUMA GİTDİkaydirigubbakcemile3

kıyafet konusunda çok aşırı değiliz biz yerine göre mesela düğünlerde istediğimi giyebilirim işe gelirkende pot ve frikik vermemem lazım kriterlerimiz yer ve mekana göre değişiyo bizimde

HIMM BENDE ÖLEYİM AMA YİNEDE GİYİNEMMEİ ÖLE İSTEMEZ

allaha çok şükür aşkımın karışma huyları yokturr, çok anlayışlıdır benimm canımm :asigim:
Mini etekte giyerim, qöqüs dekolteside yanındayken asla bişe demez... Onun yanında deqilsem sadece daha dikkatli ol die söyler... Zaten bende çok açık qiyinmemeye çalışırımm yerimseniben
biz konuda denqeyi bulduk sanırımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis

onun yanında giyinmemi istiyor tekken olmaz diyor:(

Kızlar ben de size son gelişmeleri yazayım bari.kaydirigubbakcemile2 Geçen hafta küçük bir ameliyat geçirdim ve erkek arkadaşım da illa tutturdu size gelicem seni görmem lazım diye anneme dedim o da gelsin dedi ve geçen perşembe bize geldi babam işteyken böylece annemle de tanışmış oldu.opuyorumnanaktan Kahve filan yaptım onlara içtiler karşılıklı daha sonra yemek filan yedik beraber annemle baya bir sohbet ettiler. Annem de sevdi baya hayatımı çok mutluyum. Bitanem de ilk kez bize gelmiş oldu bu vesile ile.:asigim:

Ay ne güzel duygular bunlar ya,senin adına çok sevindim, bizim kaç yıl oldu annem daha uzaktan bile görmedi sevgilimi :gitme:

Sessizlik canım qeçmiş oLsun opuyorumnanaktan
Bende iyiyim saoL bizde herşey yolunda artık telefonlarımız war konuşabiliyoruzz
Şimdilik ben arıyorum mesaj atıyorum, aşkım cewap atamasada çok qüsel bunu yeniden yaşayabilmek çok huzur werici

Ben kapalıyım kıyafet konusunda sorun yok ama renkleri konusunda var,pembe giyinmeyi çok seviyorum ayakkabılarım bile pembe yani :),sevgilimde bravo kapalı halinle bile dikkat çekmeyi becerebiliyorsun diyo kaydirigubbakcemile3 tabi sinirli sinirli ama bir o kadarda tatlı tatlı :roflol:

Çok sewindim caım, çok qüzel olmuş buu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnş daha daha iyi haberle alırızz :Saruboceq:

bayanssulusmilebayanssulusmile

Törpülenmesi gereken bir huy kesinlikle...
Benimki pek kıskançlık sayılmazdı aslında ama belkide içden içe vardırkaydirigubbakcemile

Bir yolunu bulabilseydim keşke... Ama yok beyimizz gelsin de bii etme bulma dünyası öyle değilmi bana yaptıklarını görmesi laızmm :jeyyar:

benim annem düğünlerde görüyo benim öncemi bilen vardır aranızda annem duymuştu yani biliyoda konuşmadık düğünlerde görüyo ters ters bakıyo sevgilimde şu annen birgün bakışlarıyla öldürecek beni diye korkuyorum diyo eyvahedigeldismile

Back