2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

napcaksın bu durumda ceptelefonundan arasan açarmı?

Açmaz.

Ya msj atcam ya gel al yüzüğü die yoksa ben evine götürücem dicem.

Yada bir daha gel dicem , yine bişey yapmazsa bu sefer pat die götürücem evine başka bişey aklıma gelmiyor.

Açmaz.

Ya msj atcam ya gel al yüzüğü die yoksa ben evine götürücem dicem.

Yada bir daha gel dicem , yine bişey yapmazsa bu sefer pat die götürücem evine başka bişey aklıma gelmiyor.

eğer evine götürüp bırakırsan sevdiçeğinin gözünde tamamen bitmiş görünür eğer onun için sizinle alakalı birşey kaldıysa içinde birazda düşün olurmu bitanem fikir istersende ben burdayım biliyorsun sana desteğim

Anlamadım canısıı...

Ben evine götürürsem onun gözünde tamamen biterim mi ?

evet canım çünkü o yüzükler sizin kendi aranıza taktığınız söz yüzükleriniz geri götürürsen sözü bozmuş olursun...

Şimdi bozulmadı mı ki ?

Uff napcam ben yaaa , kafayı yicem...

Ruh gibi dolaşıyorum etrafta...

Seni gördümde inan kendimi daha iyi hisseder oldum , inan fıstığım

Şimdi bozulmadı mı ki ?

Uff napcam ben yaaa , kafayı yicem...

Ruh gibi dolaşıyorum etrafta...

Seni gördümde inan kendimi daha iyi hisseder oldum , inan fıstığım

bozuldu bitanem ama resmen değil...

inanıyorum sana canım kardeşim benim ne mutlu bana kendini beni gördüğünde daha iyi hissetiğini bende seni her gördüğümde çok seviniyorum sen benim için çok değerlisin pıtırçığım senin tekara mutlu olmanı o kadar çok istiyorumki

Bİtanemmmmmmmmmmmmmmmm

Bende seni görünce çok mutlu oluyorum , bu sitede böyle bir arkadaşım olacağını hiç sanmazdım... Çok mutluyum bu siteye üye olduğum ve senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için

tatlişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen canım benim iyiki bende bu siteye üye olmuşum senin gibi tatlımı tatlı güzelmi güzel arkadaşa sahip oldum çok mutluyum bunun için

tatlişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen canım benim iyiki bende bu siteye üye olmuşum senin gibi tatlımı tatlı güzelmi güzel arkadaşa sahip oldum çok mutluyum bunun için

Aynı duyguları paylaşıyoruzz tatlışımm

Bir kere daha msj atım mı umursasın az yaaa

Görüşmemiz gerektiğini düşünsün istiyorum öyle bişey yazım ki cevap verebilsin görüşelim , ama nasıl bişeyy :26::26:

biraz vicdanını açıtmaya ne dersin? eğer bi vicdana sahipse tabi?

söyle senin için bu kadar değersiz ve anlamsız olduğumu bilmiyordum demekki içinde bana karşi hiç birşey kalmamış eğer bana karşi hala birşey hissetmiş olsaydın yüreğinin sesini dinleyip benimle konuşurdun hiç olmazsa...

TEBRİK KOUYORUM BEBĞİM SANAA

Olur mu ki acep bilemiyorum , geri tepmesin... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…