2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ayy ikinizde çok tatlısınız ya çok hoşsunuz vallahi yazışmalarınız falan gülümseyerek okudum gerçekten

esmerim canım çok özlicem seni napcam ben sen olmadan burda

Annem haftaya cumartesi felan gitcek o zaman daha çok gelirim o günlerin acısını çıkartırıss

Haftaya yine yengemler gelcek sprcam o zaman net cafe var mı diye varsa öle konuşabilirizz

sorma tatlım hele ben yaklaşık bütün dünya halkının faceyi ama benim yok yapmayıda düşünmüyorum gereksiz buluyorum

Benimde 2 yıldır varr , herkeste var diye açtımm...

Kıss sen ne zaman geliyorsunn İste ?

Ayy birde sorcam sorcam unutuyorum kaç kardeşsin ? Daha doğrusu kardeşin var mı yavrucum senin

Merakım bağışla bebğim

nereye ne zaman geliyorum bebem? :26:

ben aslında evin tek kızıyım benim annem ve babam ayrıldılar babamın ikinci evliliğinden iki tane üvey kardeşim var ikiside küçükler biri kız biride oğlan... senin kaç kardeşin var tatlişim?

merak edebilirsin canım gayet normal

Tatile bebeğim gelcen yaa Türkiyeye , gelmicen mi ya da ?

Benim 1 tane kız kardeşim vardı benden küçük , birde ablam oldu o da sennnnn

Canım kardeşim benimm

Tatile bebeğim gelcen yaa Türkiyeye , gelmicen mi ya da ?

Benim 1 tane kız kardeşim vardı benden küçük , birde ablam oldu o da sennnnn

Canım kardeşim benimm

gelicem Allahın izniyle türkiyeye ağustos ayında inşallah :81:

canım benim ablasının bitanesi sende benim kardeşimsin bitaneçiğim

bebikimmm

tamam güzel kardeşim benim yarın inşallah görüşmek üzere bende çok öpüyorum seni

olur tabi tatlişim rüyamda seni bana o enfes keklerden yaparken görsem tam süper olur

katıl tabi canım hoşgeldin tekrardan

nasılsın napıyorsun?

kendinden bahsetmek istermisin birbirimizi tanımak amacıyla :81:

tşk ederim cnm iim burda böle yakınlıklar görnce mutlu oluorum güzl bi kulüp gerçkten
ben 22 yaşndaym sivasta yaşıorum bekarım ama sözlüyümasker bekliorum sen nasılsın ne yapıorsun
burda yazdıklarınızı okudukça gülümsedm çok sevimlisiniz gerçekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…