2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

:D:D

Biz daha 7. ayımızın içine yeni girdik canımcım.
Biraz hızlı ilerledik o yüzden beklemek sorun değil benim için.
Sevdiğime kalsa beklemicek ama işde kardeşimin askerliği.
Saolsun anlayışla karşıladı.İlden baya bir diretsede şimdi razı oldu beklemeye.

Hakkında hayırlısı olsun canım ,sevgilin hızlı ondan hızlı ilerliyorsunuz sanırım :1:

Kızlar sevgililerinizin tipi nasıl,ben sevgilimi çok begeniyorum çok yakışıklı buluyorum yakıştığımızda düşünüyorum peki siz ???

En sonunda gelip biz annenle konuşcaz valla.kaydirigubbakcemile3 babanın haberi var mı canım bu işten yoktur galiba henüz? Bu arada ikinci yüzükler daha güzel geldi bana.bayanssulusmile

Babam tahmin ediyor canım.
Anneme soruyormuş elinden tel düşmüyor bir sevdiği var galiba diye.
Geçen gün babamın telini aldım.Arama kayıtlarında hayatım yazısı kalmış.
Sevdiğim bende o şekilde kayıtlıydı.Babamın telime bakma huyu hiç yoktur.
Ama kendi telinde onu görünce eve aradı.hayatım he akşam konuşcaz dedi.
Ben açıkliyim dedim anneme annem babamı aradı toparladı işde teli arkadaşına vermiş nilayla alakası yok diye.Babam gelmeden uyudum ben.kapımı açmış annem bırak kız uyusun zamanı gelince öğrenirsin demiş.Babam bana konuyu hiç açmadı.Bakalım ne olcak?

bencede güzel eger sadeden hoslaniyorsaniz sorun yok yani : )

acaba fiyatlari ne kadar ki böyle yüzüklerin ?

bizde söz ve nisan yüzügü alacagiz...

İlk resimdeki çifti 225 canım.
İkinci resimdeki çifti 430 filan.
Ben söz yüzüğümü bozdurmak istemediğim için abartmıcam.
430 da söz yüzüğü için çok fazla bence.
Ben sade seviyorum arkasınada tek taş öyle hoşuma gidiyor:asigim:

Babam tahmin ediyor canım.
Anneme soruyormuş elinden tel düşmüyor bir sevdiği var galiba diye.
Geçen gün babamın telini aldım.Arama kayıtlarında hayatım yazısı kalmış.
Sevdiğim bende o şekilde kayıtlıydı.Babamın telime bakma huyu hiç yoktur.
Ama kendi telinde onu görünce eve aradı.hayatım he akşam konuşcaz dedi.
Ben açıkliyim dedim anneme annem babamı aradı toparladı işde teli arkadaşına vermiş nilayla alakası yok diye.Babam gelmeden uyudum ben.kapımı açmış annem bırak kız uyusun zamanı gelince öğrenirsin demiş.Babam bana konuyu hiç açmadı.Bakalım ne olcak?

Hissediyordur o zaman yavaştan. Benim babam hiç karışıp sormadığı için kimle konuştun naptın kimle mesajlaşıyosun diye o yüzden bildiğini sanmıyorum şimdilik 2,5 yıldır saklıyoruz hala okul bitmeden kesinlikle söylemem zaten hem sevgilimde askerliğini yapsın işe filan girelim öyle tanıştırcam babamla ilk onu sonra ailesiyle filan tanışmaya gelcekler kısmetse.opuyorumnanaktan

Benimkiler telden çekilmişti o yüzden görüntüsü iyi değil.
Gözlüklü dışında küçük buldum.Malum işteyim.
Ama genel olarak biz böyle bir çiftiz:)Beyimin boyu pek uzundur:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hissediyordur o zaman yavaştan. Benim babam hiç karışıp sormadığı için kimle konuştun naptın kimle mesajlaşıyosun diye o yüzden bildiğini sanmıyorum şimdilik 2,5 yıldır saklıyoruz hala okul bitmeden kesinlikle söylemem zaten hem sevgilimde askerliğini yapsın işe filan girelim öyle tanıştırcam babamla ilk onu sonra ailesiyle filan tanışmaya gelcekler kısmetse.opuyorumnanaktan

Benimkide bana asla karışmaz.
Hani alır bakarlar elinden yanında olsun çalsın beni çağırır.
Ama tutupda kendi telinde hayatım yazısını görünce şok olmuştur tabi.
Canım babam benim ya.Kırmak istemiyorum ama artık büyüdüm

Kızlar sevgililerinizin tipi nasıl,ben sevgilimi çok begeniyorum çok yakışıklı buluyorum yakıştığımızda düşünüyorum peki siz ???

Benim aşkım benimle neredeyse aynı boydadır. Düqünümüzde topuklu ayakkabı giyemiycem die Şaka yaparım arada sırada kaydirigubbakcemile3

Bebek yüzlüdürr çok masumdur yüzü yani bana öyle qeLio, Bizi qören arkadaşlarımızda yakıştırıolar,tabi bendee :1hug:

Benimkide bana asla karışmaz.
Hani alır bakarlar elinden yanında olsun çalsın beni çağırır.
Ama tutupda kendi telinde hayatım yazısını görünce şok olmuştur tabi.
Canım babam benim ya.Kırmak istemiyorum ama artık büyüdüm

yani yavaş yavaş kabullenmeleri lazım artık ortaokulda değiliz 22 yaşına girdim erkek arkadaşım da 25'e girdi çocuk değiliz zaten ilerde babama söylediğimde filan 25 olucam normal yani 40 yaşında mı evlenicez.sempatiksalakcinni

aslicariye soruna ve yorumuna cok güldüm yahu Allah iyiligin versin : )))

herkesin sevgiilsine kendine göre yakisikli ve etkileyicdir yahu : )))

leyla ile mecnun misali...

gönül gözüyle bakmak ve görmek misali : )

benim sevdigim benim icin tabi ki cok yakisikli ve tabi ki onu cok begeniyorum : )

ondan etkilenmeseydim zaten bir iliskiye baslayamazdim ki...

görüsünüs cok fazla önemli degil tabi ki kararkter daha önemli...

ama askim helal süt emmis kararkteriyle temiz kalbiyle durusuyla bakisiyla herseyiyle cok begeniyorum..

ve Rabbime sükürler olsun ki onu karsima cikardi : )

Benim boyum 1.60 sevgülümün 1.72 filan aramızda çok boy farkı. zaten ben kısayım çok uzun olmasını tercih etmezdim .kaydirigubbakcemile2 ondan sonra benim saçlar kumral beyaz tenliyim koyu kahverengi gözlerim var sevgilim ise benim tam tersi sarışın gözleri mavi yeşil arası bişi. opuyorumnanaktan

Benim aşkım benimle neredeyse aynı boydadır. Düqünümüzde topuklu ayakkabı giyemiycem die Şaka yaparım arada sırada kaydirigubbakcemile3

Bebek yüzlüdürr çok masumdur yüzü yani bana öyle qeLio, Bizi qören arkadaşlarımızda yakıştırıolar,tabi bendee :1hug:

bizde ayni boydayiz hemen hemen : )))

huyu huyuma boyu boyuma suyu suyuma hihoyyyt

askim benim ya cok özledim :asigim::çok üzgünüm:

Ailesiyle filan tanıştınız değil mi kızlar erkek arkaaşlarınızın nasıllar hoşlandınız mı sizin ailenizle onların aileleri arasında kültür farkı filan var mı?

kız öyle soru mu olur herkes sevmiş beğenmişki evlilik düşünüyo herkesin sevgilisi kendine güzeldir benimde yavrum dünyalar tatlısı o gülüşü için dünyaları veririm boyu benden biraz uzun olsada ben arayı ayakkabılarla kapatıyorum

Back