2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ayy kıslar noluyo bize böleee

Hepimiz tek tek dökülüyoss ilk tatlıkıs başlatı zaten dövcem onu yaww

Grimsi sen neden ayrıldın ki canım ??

Benim ki uzun mervecim ama kısa bi özet geçem sana...

Benim ailei sorumnlarım nedeniyle benim odun söz tarihini mayıs hazian aylarına çekmeyi söyledi. Ve beni ailesinn yapacağı mevlüte çağırdı , bende orda çok kişi olacağından pek rahat olamıcağımı söyledim. Tmm o zaman mevlütten önce tanıştırım sizi dedi. anlaştık. Tam konuyu açacaı gün kavga etmiş ailesiyle o günden sonra bi soğukluk bir tavır soruyorum bişe var mı bizimle ilgili yok bişe aşkım benim kavga olayına canım sıkılıoyor diyor.. Bende dayanamadım bitirdimm ? Napimm işte böle tatlımm

esmerim geldim bende

nasılsın napıyorsun tatlişim?

Hoşgeldin fıstıkımm

İyiym canım , bugün okulda piknik vardı gitmedim evdeyim bibakayım dedim napıo bu kıslarr... Ama topiğimizde ayrılan ayrılana noluo yaaa

Sen napıyorsun görüşmeyeli bakim yavru ceylanımm özledim valla , dayanamıcam öpcem seni gel buraya bakimmmmm

hoşbuldum annem sende hoşgeldin bitanem

vallah çok üzülüyorum gerçekten noluyor böyle ayrılıklar olmasın

iyiyim güzelim napim evdeyim gel kız bende seni öpcem doya doya özledim bende vallah

hoşbuldum annem sende hoşgeldin bitanem

vallah çok üzülüyorum gerçekten noluyor böyle ayrılıklar olmasın

iyiyim güzelim napim evdeyim gel kız bende seni öpcem doya doya özledim bende vallah

Bende hoşgeldimm canımcımm

Olmasın ama etrafta öyle odunlar varki oluyor malesef böyle şeyler...

Cuma son fıstıkım inş bol bol görüşeceğizzzz

Ferihanın yeni fragmanını gönderecem yazmışsın NaNcYcEm_cim , bende gönderdm okuyorum msjlara tek tek baktım ne safım yhaaa

inanmıyorum ya esmerim annem yemeğe çağrıyor hemen gelicem yine olurmu? :95:

Bende artık kaçıyorum canım , inş yarın akşama muhabbetimize devam ederiz , öpüyorum seniii

Ferihanın yeni fragmanını gönderirsin canım bana güveniyorum sana

Kıslarr yarın akşam 19:00 da toplanalım burdaa pleaseee hepinzi çok çok özledimmmmmmmmmmmmmmm

Esmerr..nancye..

Ben geldimm:)okuldakı yoğunluktu sorunlardı derken gelebıldım..nasılsınız?neler yapıyorsunuz dıycem ama bellii hala ferıha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…