Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldimmm![]()
![]()
Hoşgeldin canımmm
Nasılsın bakemmm görüşmeyelii![]()
hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin
iyiyim pıtırçığım işten geldim sen nasılsın kuzum?![]()
Bende Hoşbuldum![]()
Bende iyiyim çok şükür ama yorgunummmmm![]()
neden yorgunsun bakem?![]()
Bugün okula gittim malum sınav bitti yha tatlışımm...
Eve geldim yemek yaptım bide.
Yoruldumm bayaa yavv![]()
yerim kız seni ben yemek yapmasını biliyorsun demek hamart pıtırçığım benim
canım bi gelişme varmı?
Ehh azcık biliyoruzz... Pekte mütevazıyımdırr heee![]()
Yok canım bir gelişme... Resmen bitti.
canım benim
nasıl yani hani seni dün kesin arıyacaktı sen ne söylersen söyle yinede arıyacaktı?
Aramadı işte..
Beni sevmediğini açıkça belli etti.
Aman Neyse kuşumm.
Sen napıyorsun , iyi misin ?
Enişteyle durumlar nasıl bakimm![]()
yok canım o şekil düşünme evvelsi gün sende biraz onu tersledin ya bak sen sevdiceğin sana yine tavır almış olabilir...
iyiyim canım benim Allahıma çok şükür sevdiceğimle durumlarımız iyi![]()
![]()
esmerim dualarım daima seninle bebikim biliyorsun değilmi inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
Nolursa olsun ben onu aramışım adım atmışım , iyi veya kötü... Böyle davranmayacaktı. Yetti artık banane.
aman amann aşk böcüklerime 41 kere maşallahHep böyle yüzün gülsünn gönlü güzel kendi güzel arkadaşım benimm
![]()
Biliyorum canım çok saoL ,![]()
bende çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim yüreği temiz gönlü hoş aklı cıvıl cıvıl tatlı meleğim benim güzelim![]()
![]()
Allah inşallah seninde yüzünü güldürür çok istiyorum mutlu olmanı rahat ve huzurlu olmanı bende hep yanında olucam inşallah sana destek kuvvet ve fikir vermeye devam edicem...
Ayyy ablam benimmm canımsın yhaaa meleğimm benmmm![]()
Nazar değdi heralde bize inanır oldum gerçekten...
Ağustostan sonra biz böyle oldukk , biz tartışma nedir bilmezdikk... Ahh ahh :95::95:
sende benim canımsın canım kardeşim benim güzelim finduk kurdum benummm![]()
Allah korusun esmerim Rabbim sakınsın sizi kimseye ilişkinden fazla bahsetme sende kalsın paylaşmak istediğin birşeyler varsada gel benimle paylaş annem oldumu yada başka yakın bir kız arkadaşın varsa etrafında ilişkini kutsal tutmalısın kimsenin hiç birşeyi fazla bilmesine gerek yok bu senin özel hayatın...
Fındık kurdun yer seni yerr![]()
Gerçekten öyleymiş , ne kadar saklarsan ne kadar içine yaşarsan daha mutlu olurmuşunn...
Bunu öğrendimm , ama iş işten geçti artıkk...
Bizim için umut yok artıkk :95:
bende finduk kurdumu yerimmm
gün doğmadan neler doğarmış canım benim Allahtan ümit kesilmez sen gerekeni yaptın sıra sevdiceğinde!
Mucukkk![]()
![]()
Evet , bekleyip görcezz...
evet canım aynen öyle
esmerim yarın salı yani ferihanın yeni fragmanı demek![]()
![]()