2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Gıcık oldumda bugün bir şeye.. :31:

Büyüttüm o ufak şeyi :30:

Hımm...

Bildiğim kadarıyla askerliğin son dönemlerindesiniz kısımm. Olur böyle şeyler sen yanlış anlamışsındır belkii ? :9:

Zaten hep biz yanlış anlarızz onlar çok mülayimdirler her zaman :9::9:

Hımm...

Bildiğim kadarıyla askerliğin son dönemlerindesiniz kısımm. Olur böyle şeyler sen yanlış anlamışsındır belkii ? :9:

Zaten hep biz yanlış anlarızz onlar çok mülayimdirler her zaman :9::9:

:9::9: Sorma canım ya hep yanlış anlayan bizizzzz :4:

Sanırım beklentili olmakla hata yapıyoruz yani fazla beklenti, fazla ilgi bekleyip, beklediğimiz seyler olmadıgında sorun cıkarabiliyoruz :99: öyle değil mi :122:

:9::9: Sorma canım ya hep yanlış anlayan bizizzzz :4:

Sanırım beklentili olmakla hata yapıyoruz yani fazla beklenti, fazla ilgi bekleyip, beklediğimiz seyler olmadıgında sorun cıkarabiliyoruz :99: öyle değil mi :122:

Bişey duymuştum ama nerde hatırlayamadım şincik :1:

Ne kadar beklentileri azaltırsak o kadar çok mutlu olurmuşuz..Doğru bi cümlee kesinlikle durum böylee :35:

Birde kadınlar süreç odaklı , erkekler ise sonuç odaklıymış.. Bunu ilişki Uzmanı söylemişti, bunu hatırladımm :9:

annem neden kendini ezilmiş gibi hissedesinki yapma böyle tatlişim ya sen güclü ve akılı bii kızsın okeymi?

Okeyy bebikimm benimm :69:

Sen düzeltcen kıss benii :1:

Ne kadar beklentileri azaltırsak o kadar çok mutlu olurmuşuz..Doğru bi cümlee kesinlikle durum böylee :35:

Birde kadınlar süreç odaklı , erkekler ise sonuç odaklıymış.. Bunu ilişki Uzmanı söylemişti, bunu hatırladımm :9:

Vay olabilir bakk doğru.. :112:

Okeyy bebikimm benimm :69:

Sen düzeltcen kıss benii :1:

evet düzelticem kız seni olmaz böyle çünkü biz bayanlar çok değerliyiz yüce Rabbim bizi erkelere emanet ederken böyle buyurmuş...

fıstıkım benimmmm :16:

evet düzelticem kız seni olmaz böyle çünkü biz bayanlar çok değerliyiz yüce Rabbim bizi erkelere emanet ederken böyle buyurmuş...

fıstıkım benimmmm :16:

:1:

Güzel dedin hatunum da hani nerde o erkeklerr hani nerde değer kıymet bilenn erkeklerr :27::27:
En iyisi bile en güzel anını zehir eder insana :14:

Çok mu ağır oldu bu yaw :60:

:1:

Güzel dedin hatunum da hani nerde o erkeklerr hani nerde değer kıymet bilenn erkeklerr :27::27:
En iyisi bile en güzel anını zehir eder insana :14:

Çok mu ağır oldu bu yaw :60:

önce sen bi kendine değer verip özen göster ondan sonra arkası gelir zaten kendiliğinden hatunum benim :16:

alemsin bebikim ya :60:

ayy ferihada emiri gördünmü ne hale geldi ferihasız aşalık hande ne şeytan çıktı ya kız kötülük yapmaktan başka birşey bilmiyor :36:

sen nasıl buldun? :90:

Dizi yine muhteşemdii tabisi bacımm :1:

İlk bölümden başlayarak özet göstermeside ayrıca bir güzelliktii :1:

Feriha nasıl daldı Handeye ama :1: Zevkten dört köşe oldum valaa :9:

Haketti emirde ama sormadan etmeden ohh olsun onaa... :41:

Handeye yine handeydi yanee..

Ama en çok Cansuya uyuz oldum , dövmek istiyorum onu gıcık kızz yhaa :57::57::57::57:

Bebişim şincik çıkmam lazımm annem yine iş verdi banaa ,
Akşam girmeye çalışcam yinee :23::23:

O zamana kada kendine iyi bak çok öptüm senii bıdışım benimmmmmmmm :16:

Dizi yine muhteşemdii tabisi bacımm :1:

İlk bölümden başlayarak özet göstermeside ayrıca bir güzelliktii :1:

Feriha nasıl daldı Handeye ama :1: Zevkten dört köşe oldum valaa :9:

Haketti emirde ama sormadan etmeden ohh olsun onaa... :41:

Handeye yine handeydi yanee..

Ama en çok Cansuya uyuz oldum , dövmek istiyorum onu gıcık kızz yhaa :57::57::57::57:

evet ya cansu kıskanclıktan ne yapacanı şaşırdı vallah :20:

Bebişim şincik çıkmam lazımm annem yine iş verdi banaa ,
Akşam girmeye çalışcam yinee :23::23:

O zamana kada kendine iyi bak çok öptüm senii bıdışım benimmmmmmmm :16:

tamam güzelim kolay gelsin :16:

sende kendine çok iyi bak bebikim bende çok öptüm seni pıtırçığım benimmmmm :70:

Back