Benimkisi olmıcak duaya amin demek şuanda.
Ben üni ist dışı yazamam , yazsamda ailem izin vermez.
Kazansamda maddi yönden zaten gidemicem... Off off hiç bşeyim yolunda gitmez benim zaten.
Aşk meşk konusu mu gitcek. Ben uğursuz bir insanım gittiğim her yerede bulaştırıyorum zaten.
15 gun sonra nişanlanıyorum kızlar fakat nişanlık bulamadım ve nisanlımla sureklı tartısıoz:S
15 gun sonra nişanlanıyorum kızlar fakat nişanlık bulamadım ve nisanlımla sureklı tartısıoz:S[/QUOTE
hayırlı olsun
nışanlık modellerı var sıtede bırsürü..olmadı beğenın bırını dıktırın..zor değil..
tartışmalar zaten çiftler arasında evlilik arefesı stresı nedenıyle artar..sabırlı ve yapıcı olursa ıkı taraf atlatılır..çoğu kişinin başına gelir..
neden çekiniyorsun esmerim de bana ve neden korkuyorsun sevdiceğinden aklım almıyor inanki sebebi ne tabi eğer söylemek istersen?
bilmiyorumm... Herşey çok kötü olcakmış gibi. Korkuyorum ya çok korkuyorumm...
NaNcYcE_cim ben çıkıyorum canımm yarın görüşmek üzere dinlenim az...Kendine iyi bak, Öptüm çokkk
kızlarr ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn , yarın görüşmek üzereee hoşçakalın :79::79:
esmerim canım benim bak yetim hemen sana geldim burdayım yanındayım
Hoşgeldinn tatlımm benimmm
hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin
nasılsın napıyorsun?
Bende hoşbuldumm
Napim sabah sınava girdim işte... İyi geçti gibi bakalım nolcakk :44:
Vee günün olayı ben ertuğurulu aradımmmmmmmmm
inşallah kazanırsın güzelim
aradın demek sonuç nedir konuştunuzmu???
Amin kuşummmm benimm
Konuşma şöyle gerçekleşti canımm...
Aradım ben işte kardeşimin telefonundan numarayı gizledim tabisi
Açtı işte alo kimsin dedi.
Bende ben ayşenur dedim.
Ertuğrulda npıosun dedi ? Bende iyiyim sen napıyorsun dedim O da bende arkadaşın asker eğlencesindeyim dedi. Bende iyi dedim.
Sonra Ben seni yarın arim öyle konuşalım , aklım içerde dedi. Bende seni rahatsız ettim kusura bakma bidaha olmaz dedim. Oda sen yarın açsanda açmasanda ben seni arıcam dedi. Bende açmıcam boşuna ararsın dedim. Arıcam görüşürüz dedi. Bende görüşürüz dedim ve kapattık. Ben sonra msj attım bidaha tekrarlanmıcak emin olabilirsin tekrar özür dilerim dedim.
Durum aynen böylee ?Yorum senini canımcımm
yok böylesi ya aklı içerdeymiş senin daha önemli olman gerekir onun için en azından biraz daha konuşup sonra deseydi seni yarın arıyayım daha rahat konuşuruz diye böylesi doğru olurdu senin tavır alman gayet normal bu ne rahatlık ya anlamadım gitti...
İşte yorum yok bende...
Şimdi o arayınca bende açmıcam diyorum Yanlış mı yaparım doğru mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?