2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

kendını bu yönde etıketlersen çok geçmez oyle olursun zaten..nasıl bırı olduğun kendıne bakış açınla alakalı..

derse kendını verıp bırşeye odaklandığında üzüntününde zamanla hafıfledığını farkedeceksın..bunun için istanbula gerek yok..

Son düzenleme:
15 gun sonra nişanlanıyorum kızlar fakat nişanlık bulamadım ve nisanlımla sureklı tartısıoz:S

Hoşgeldin canımm ,
Hayırlısı olsun inşş...
İlk önce sakin ol...
Ve yarın sabah erkenden kalk , kahvaltını yap...
Ve yakınından başlayarak gidebilceğin bakabileceğin moda evleri nişanlık satan her yere bak sonrada en güzelini al ve giy canımm...
Ben olsam kesnlikle böyle yapardımmm.
Mutluluklarr

neden çekiniyorsun esmerim de bana ve neden korkuyorsun sevdiceğinden aklım almıyor inanki sebebi ne tabi eğer söylemek istersen?

bilmiyorumm... Herşey çok kötü olcakmış gibi. Korkuyorum ya çok korkuyorumm...

NaNcYcE_cim ben çıkıyorum canımm yarın görüşmek üzere dinlenim az...Kendine iyi bak, Öptüm çokkk

kızlarr ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn , yarın görüşmek üzereee hoşçakalın :79::79:

bilmiyorumm... Herşey çok kötü olcakmış gibi. Korkuyorum ya çok korkuyorumm...

NaNcYcE_cim ben çıkıyorum canımm yarın görüşmek üzere dinlenim az...Kendine iyi bak, Öptüm çokkk

esmerim canım benim sakın üzme kendini lütfen yarın görüşmek üzere inşallah...

sende kendine iyi bak çok öpüyorum seni pıtırçığım benim...

teşekkür ederimmm :) cok heyecanlı gercektenn ant nerdeyse yarısına baktım ıstedıgım sekılde bulamadım bir kaç bulduğum var fakat onalrında fiyatı yuksek:s

kızlar bende çıkıyorum kendinize çok iyi bakın yarın inşallah tekrar görüşmek üzere...

dilekfiruzecim hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur hiç birşeyi kafana takıp stres yapma durumu idare etmeye bak tekar gel topiçimize olurmu bekleriz nişanlığı mutlaka bulursun 2 haftan varmış daha

hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin

nasılsın napıyorsun?

Bende hoşbuldumm

Napim sabah sınava girdim işte... İyi geçti gibi bakalım nolcakk :44:

Vee günün olayı ben ertuğurulu aradımmmmmmmmm

Sen napıyorsun fıstıkım benimmmmmmm

Son düzenleme:
inşallah kazanırsın güzelim

aradın demek sonuç nedir konuştunuzmu???

Amin kuşummmm benimm

Konuşma şöyle gerçekleşti canımm...

Aradım ben işte kardeşimin telefonundan numarayı gizledim tabisi
Açtı işte alo kimsin dedi.
Bende ben ayşenur dedim.
Ertuğrulda npıosun dedi ? Bende iyiyim sen napıyorsun dedim O da bende arkadaşın asker eğlencesindeyim dedi. Bende iyi dedim.
Sonra Ben seni yarın arim öyle konuşalım , aklım içerde dedi. Bende seni rahatsız ettim kusura bakma bidaha olmaz dedim. Oda sen yarın açsanda açmasanda ben seni arıcam dedi. Bende açmıcam boşuna ararsın dedim. Arıcam görüşürüz dedi. Bende görüşürüz dedim ve kapattık. Ben sonra msj attım bidaha tekrarlanmıcak emin olabilirsin tekrar özür dilerim dedim.
Durum aynen böylee ? Yorum senini canımcımm

yok böylesi ya aklı içerdeymiş senin daha önemli olman gerekir onun için en azından biraz daha konuşup sonra deseydi seni yarın arıyayım daha rahat konuşuruz diye böylesi doğru olurdu senin tavır alman gayet normal bu ne rahatlık ya anlamadım gitti...

İşte yorum yok bende...

Şimdi o arayınca bende açmıcam diyorum Yanlış mı yaparım doğru mu ??

İşte yorum yok bende...

Şimdi o arayınca bende açmıcam diyorum Yanlış mı yaparım doğru mu ??

bence aç ve konuş içini dök ona durum nedir öğren...

dünden beri aklıma takılan birşey var senin sevdiceğinden korkman ve çekinmen insan sevdiği insandan hiç korkup çekinirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…