2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

esmerim sevdiceğinin iş çıkışı yanına gitsen alsan onu karşına birer birer herşeyi konuşsan böyle birşeyin mümkünatı olamazmı ya?

Sultan sülüman geldiii

Selam canım hoşgeldinnn , nasılsınn görüşmeyelii

Evlerdeyiz canım nerde olcaz ki başkaa uff uf

bnde evdeyım yaw..
taktım sultanlara krallaraalıvercem AŞKIMI atımın terkısıne ya ALLAH
özledım yaw..

esmerim sevdiceğinin iş çıkışı yanına gitsen alsan onu karşına birer birer herşeyi konuşsan böyle birşeyin mümkünatı olamazmı ya?

olmaz

1- iş yerini bilimyorum.
2- O 5 teişten çıkıyor ben evden o saatte asla çıkamam.

Ama arayabilirim ?

inşallah okadar vidcansiz değildir canım eğer istersen ara ozaman bakalım ne olucak?

off off

Canımcım gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Özledim seviyorum bunların hiç birinin nedeni yok . Zaten onu sevmem içinde neden yok . Nedensiz seviyorum ben onu. Çok seviyorum hemde

Ama bir yandan arama sorma belki o seni arar zaman geçince diyor , bir yandanda gururunu hiçe say ara diyorum kendime...
Hiç bilmiyorumm.

çözüme odaklı olmak,sabretmek insanı doğru yola sevkeder..bu yol ıstedığın yol olsada olmasada sonuca götürür..
üzme bu kadar kendını esmerr..

aşkta sevgide gurur olmaz bilmezmiyim ben seni sen sevdiceğini şartsız koşulsuz seviyorsun bu kesin benim sana demek istediğim sevdiceğinin yapması gereken şeyleri sen yapmak istiyorsun senin arzuların düşüncelerin aslında onun tarafından gelmeli ama şimdi aklıma geldide en son olayda söylediklerin ona ağırmı geldi acaba yani kırıldımı sana karşı ondanmı sen yokmuş gibi davranıyor? eğer içinden aramak geliyorsa ara onu esmerim sonra Allah korusun keşke demek zorunda kalmayasın böyle konular hashas konular kolay değil gerçekten...

çözüme odaklı olmak,sabretmek insanı doğru yola sevkeder..bu yol ıstedığın yol olsada olmasada sonuca götürür..
üzme bu kadar kendını esmerr..

Ama çok özledimmmmmmmmmmmm

İnş istanbul dışı bir yer kazanırımda giderim burdan şuan yapmak istediğim tek şey bu.

Ezilmekten korkuyorum , arayınca havalara girerde daha çok herşey çıkmaza girerse yha o zaman nolcakk ? Off off...
Bu zamana kadara dayandım bundan sonrada dayancam , 1 mayıstan sonra onu düşünmem lazım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şuanda onu düşünemem... Bitirmem gereken bir okulum var benimmm

Son düzenleme:
Ama çok özledimmmmmmmmmmmm

İnş istanbul dışı bir yer kazanırımda giderim burdan şuan yapmak istediğim tek şey bu.

ee bak ne guzel...üzülmekten daha ıyı bırşey var elınde..olmayacak bırşeyde değil..üzülmeyı bırakıp ya da üzülmeyı dert edınmeyı azaltıp bırazda buna odaklansan gerisi gelir..kendıne en ıyı sen yardımcı olacaksın..gerısı destek olur ancak..çözüm sende başlar,biter..

ya sen çekiniyormusun sevdiceğinden esmerim niye korkuyorsun hem sen kendini ezdirmekten sonra kimse seni ezemez!

Benimkisi olmıcak duaya amin demek şuanda.

Ben üni ist dışı yazamam , yazsamda ailem izin vermez.
Kazansamda maddi yönden zaten gidemicem... Off off hiç bşeyim yolunda gitmez benim zaten.
Aşk meşk konusu mu gitcek. Ben uğursuz bir insanım gittiğim her yerede bulaştırıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…