2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Arıyım yani ?

Ama aramak istemiyorum o ararsın istiyorum...
Haksız bunu kabul etsinn artık.
Beni sevdiğinden emin olmak istiyorum. Ben ararsam emin olamam...

konuyu tam bılmıyorum ama kendını üzeceğine acabayı atarsın dıye düşünuyorum..madem emın olmak ıstıyorsun bu kadar uzme kendını..5 ay sonra dönenler bıle oluyor..ama bu dönemde kendını yıyıp bıtıreceksen bekleme ara..senı uzmeyecek neyse onu yap..her ıkı seçeneğe de uzulme..

bilmezmiyim ne kötü olmuştun canım benim Allah bir daha vermesin inşallah kıyamam ben sana ablasının gülü

ne olursa olsun esmerim hiç bir zaman sevdiceğinden başka birine inanıp güvenme kim sana ne derse desin emin olmadan sevdiceğine sakin ve güzel bi şekilde konuşmadan adım atma lütfen...

Son düzenleme:

Konu kısa şöyle canımm...
Beni ailesiyle tanıştıracağı hafta ailesiyle kavga ediyor... Bayaa büyük bir tartışma.
Bunu biz konuştuğumuz halde bana söylemiyor ben bunu hafta sonuna 4 gün kala öğreniyorum. Onuda ben sormasam hiç söylemeyecek.
O hafta düşün bendeki telaşı..
Bunu üzerine ben onunla konuşmadım msj atmadım zaten smside yoktu. Sonrası hep buz gibi. Arıyorum konuşmuyor , kontör atıyorum sms atmıyor.
Kavganın nedenini bile bilmiyorum onu bile soduğumda bana bağırdı ki ? hiç yapmaz. Durum bundan ibaret.

O tartışmadan sonra böyle ilerliyorduk...
Zaten ilk defa öyle birşey yapmıştımm... Şimdide senin dediğin gibi yapıcaz ama ortada sevgili yok

esmerim yanlış anlamıyorsun değilmi beni sana akıl veriyor gibi olmasın sen çok akılı bi kızsın nasıl ve ne yapıcanı iyi bilen birisin benim sana verdiğim destek ancak fikir vermek olur :)

esmerim yanlış anlamıyorsun değilmi beni sana akıl veriyor gibi olmasın sen çok akılı bi kızsın nasıl ve ne yapıcanı iyi bilen birisin benim sana verdiğim destek ancak fikir vermek olur :)

Aşk olsun NaNcYcE_cimm benim olur mu öyle şey , sen benim ablamsın benden daha fazla yaşayıp geçirmişsinn...
Bu durumda benim göremediğim bir çok şeyi bana gösteriyorsunn....
Senin bana yaptığını çevremdeki hiç kimse yapmadıı , ben sana nasıl teşekkür ediceğimi bilemiyorumm...
Senin fikirlerinede düşüncelerinide çok önemsiyorum ben... Canım , iyi kalpli arkadaşım benimmm
İyiki varsınn... İyiki açmış bu topiği sessizlik arkadaşımız

Son düzenleme:
benımde benzerı oldu bu ay..babasının anjıo olacağını soylemedı..3. gun öğrendım..kırıldığımı bellı ettım..ama hanı ınsandan ınsana değiştığınden pek bırşey dıyemeyeceğim..ılışkıde oluyor bu tur şeyler..ama karşı tarafın saklaması haklı bır gerekçe değil..en doğrusunu sen bılırsın canım..ama aramasını beklerken üzülme oyleyse..rahat olmaya bak..

Çalışıyorumm , ama zaman geçtikçe onsuzluk ağır basıyor...
Belki çok zamna geçirmiyorduk , belki çok problem yaşıyorduk ama ben onda hiç kimsede olmadığım kadar mutluydum. En kötü anımızda bile iyiki var diyordum.
Ben vazgeçitiğim zamn bizden bana kızıp bağıran insan ayrılma msjıma bile cevap vernmemesi iyice kırıyo insanı.

bak şimdi duygulandırdın beni canım kardeşim arkadaşım benim

sen bana daima hakikatlı ve keyfin saatin yerinde ile teşekkür edebilirsin tatlım benim

iyi kalpli sevimli sevecen güzel arkadaşım ben hep senin yanındayım eğer senin için iyi birşey yapabiliyorsam ne mutlu bana iyiki sende varsın iyiki sessizLik arkadaşımız açmış bu topiçi yoksa ben seni nerden bulurdum pıtırçığım benim :90: Rabbim seni bi şekilde çıkarırdı yine karşıma değilmi :)

Son düzenleme:

Gönlü güzel arkadaşımmm benimm
İyi kalpli meleğim benimmm...

Güzel topiğin güzel kızçelerii bu akşamlşıktan esmerr_den bu kadar kendinize iyi bakınn, yarın akşam bu saatlerde yine görüşmek üzere kendine ok çok iyi bakınn hepinizi çok çok öptümmmmmmmmmmmmmmm

NaNcYcE_cimm ayrıcaa seniii çok öptümmmmmmmmmmmm
Kendine iyi bakk , rüyanda benii gör emii fıstıkım benimmm , canımm arkdaşımmmm

Güzel topiğin güzel kızçelerii bu akşamlşıktan esmerr_den bu kadar kendinize iyi bakınn, yarın akşam bu saatlerde yine görüşmek üzere kendine ok çok iyi bakınn hepinizi çok çok öptümmmmmmmmmmmmmmm

NaNcYcE_cimm ayrıcaa seniii çok öptümmmmmmmmmmmm
Kendine iyi bakk , rüyanda benii gör emii fıstıkım benimmm , canımm arkdaşımmmm

yaşanmışlıklar olmasa hrşey daha kolay olurdu zaten..haklısın..belkıde ona cvp yazdıramaynda budur..ararsın..nasılsın falan dıye..konuşursa amenna..yok konuşmazsa kendı bılır..madem ıkı türlüde uzuluyorsun..barı belırsızlık gıder..

iyi akşamlar canım..:80:

bende seniii çokkk öptümmmmmmmmmm

sende kendine iyi bak iyi akşamlar sende beni rüyanda gör emiii canım benim pıtırçığım :90:

biraz birbirimizi tanıyabiliriz ne dersin?

mesela sevdiceğinle kaç zamandır sevgilisiniz?

yaşını biliyorum 25...

istanbuldamı ikamet ediyorsun?

biraz birbirimizi tanıyabiliriz ne dersin?

mesela sevdiceğinle kaç zamandır sevgilisiniz?

yaşını biliyorum 25...

istanbuldamı ikamet ediyorsun?

hah bak bu olur..

2,5 yıldır beraberız.. şımdı askerdeşafak 55..
ben karamandayım..ama aslen manısalı..
ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…