2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

slm kızlar sonunda gelebildim hiç uğrayamadım ya okudum sonuna kadar yenilir gelmiş eskilerden gidenler var..esmer sen hep burdasın canım napıyon

slm kızlar benimde isteme + söz 19 şubatta olucak söz yastığıydı mendiliydi hallettim sayılır yüzükleri alıcaz bir bu hafta sonu sizler ne gibi hazırlıklar yapıyosunuz? Düşündükçe heycanlanıyorum :)

slm kızlar sonunda gelebildim hiç uğrayamadım ya okudum sonuna kadar yenilir gelmiş eskilerden gidenler var..esmer sen hep burdasın canım napıyon

SEnide bekliyoruz canımmm ihmal etme burayı zaten kaybımız çokk sende qitme
Bende herşey süperr diyebileceqim kadar qüzel...
Söz işini hazirana çekmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla , yakın bir tarihtede ailesiyle tanışmaya qideceqim inşş

Merhabalar şekerimm hoş qeldinnn...

Hoş qeldin canımm
Hayırlısı olsun canım sözün olduktan sonra tecrübelerini anlatırsın canımm
İhtiyacımız olcak bol bol

e bende buralardayım şekerim benim özledim kız neler yapıyorsun bakim?

O zaman karşılaşamıoss bizz
Napim canım yha okul tatil annem beni bırakıp kardeşimi alıp tatile qitti bende ewde pinekliyorumm...
yat temizlik kalk temizlik bitmiyo bu işler. Anlamadım walla bu işten ben bişe

kolay gelsin tatlişim olsun kız ne güzel işte şimdiden alış böyle ev olaylarına evlenince rahat edersin evini süper cekip cevirirsin vallah

kolay gelsin tatlişim olsun kız ne güzel işte şimdiden alış böyle ev olaylarına evlenince rahat edersin evini süper cekip cevirirsin vallah

SaoLasın tatlışım , kolaysa başına qelsinn
Ew işlerine alışkınımda canım bitmiyo bu işler sürekli bişe çıkıo Ben mi abartıyorum acaba bu temizlik olayını bir ben bir babam her allahın qünü kaldırıyorum çırpıyorum silip süpürüyorum deli qibi

sağol şekercim

öyle vallah ev işi dediğin bitmeyen birşey bende bazen afalıyorum artıkın ama napıcaksın işte temizliğe devam annem :90:

çok fazla yapma ama kız takıntı haline gelir yoksa mazallah haftada 1 2 kere yeter zaten 2 kişisiniz evde...

Karar werdim yarın yapmıcam
Yarın aşk kokulumla buluşacaktık ama yarın çalışacaklarmış iş çıkışı inş qörüşürüz tek dileqim o yha :97::97:

yapma bencede

inşallah görüşürsünüz canım işi nasıl gidiyor eniştenin herşey yolundamı?

İnşallah canım , İşinden çok memnun canım maaşı qüzel işe qidiş qeliş saatleri qüzel ama çok mesai oluo birde pazar qünleri bir hafta olmazsa qelecek hafta muhakkak oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…