2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kıslarr :3:
Hepimizin hayatında çok qüzel şeyler olmuş bakıyorumda...
Nekss canım çok sewindimm. ALLAH tamamına erdirsinn.Mutluluqunuz daim oLsun. :nazar:

Gelelim bize Sewdiqim işe qirdi yaklaşık 15 qün oluo. İşi şimdilik çok iyi çok memnun :nazar:
Artık daha bi düşünceli , daha bi ciddileşti :nazar:
Eylülden sonra aileleri tanıştırcaz bizde öyle karar aldık. En qüç kurban bayramındada söz yapıcaz bi aksilik olmazsa. :69:

Çok teşekkür ederim canım.
Senin adınada çok sevindim umarım herşey dilediğiniz gibi olur :)
Siz sözlendiğinizde bende evli hatun olucam muhtemelen.

merhaba arkadaşlar:)
bende KK 'da yeniyim.. yaklasık 1 haftadır forumu takıp etmeye calışıyorum..yazılanları okuyorum.. meğr ne de çok benimle aynı dertte olan varmış :) benim de 3 yıllık bir ilişkim var.. 2 defa istemeye geldiler.. 2 sinde de babam vermedi.. bu hafta yıne gelcez dıyorlar ve babam hala yok diyoo:(( yaklaşık 1 senedir bu konu böyle uzadıı ve beklemeye alındı.. ama artık bende erkk arkadasmda söz olsun ıstıyoruzz.. 2011 e inşş bende sözlü olarak girerim.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

Canım benim babamda öyleydi.
Kesinlikle olmaz diyordu.Ama annem araya giripde babamla konuşunca.
Babamda artık 3. gelmelerinde verdi.O bile zoraki oldu.
Annem konuşmasa babam hayatta vermezdi.Sizinde aile büyüklerinden biri babanın sözünü dinliyeceği biri araya girerse belki baban ikna olur.Umarım her ikiniz içinde hayırlısı olur.

canm öncelikle tesekkur ederıım:)) herkes cok ugrastı annem ozellıkle hemen hemen her gun bu konu evde konusuluyor ama babam bir turlu ıkna olmuyor :( buyuk amcam falan da konuştu ama yok yok yok ... bende bu songunlerde cok arada kaldım erkk arkadasıma da bır sey soyleyemıyorum bılmıyorum nolcak hayrlısı olsun inşş.. senin adına da cok sevndm cnm darısı tum sevenlerın basına :)

Benimki o konuda benden daha becerikli.
Hazıra alışmamış yanlız kaldığı dönemlerde okul yıllarında filan hep kendi yaptığı için.
Şimdide gocunmuyor erim beyim herşeyim benim :)

inşallah evlendikten sonra da devam eder,
bizimki de öyle yıllardır tek ama gözlemlerime göre değişmiyor ruhu :81::81:

ßen.. ßen.. ßeN.. 1 hafta önce yarimin annesi qörmeye qelmişti... 2011 yaza doğru sözlenmeyi düşünüyoruz.. 2 sene beraberlikten sonra...
:16::16::16::16::16:

selam kızlar ben geldim :16:

nasılsınız nerelerdesiniz? topiçimiz iyice boş kaldı vallah gelinsenize artıkın ya :97:

bu arada nekss canım sözlenmişsin çok sevindim hayırlı olsun darısı bizim başımıza :))

Son düzenleme:
Kzlarrrrr Esmer yine uçtu qeldi we yine topiqimizi kimseciler yokken buldu :43:
CanLarım hepinize iyi seneler... :16:
Bu senede hepimize ilk önce saqlık, sonra huzur sonra aşk we sonrada bol para diliyorum Sewdiklerimiz mutlu bir yıl olsun inşşş :nazar:

BEnde üyelik iptALİMİ İSTESİM KIZLAR NEKKSS BANA GELİŞMELERİ AKTARIRSAN SEVİNİRİM
TOPİĞİMİZ ÇOK GÜZELDİ NEDEN TADU TUZU KAÇTI ANLAMADIM

Nişanlım üyeliğimi bilmediği için iptal ettiriyorum üyeliğimi yoksa burda hersey çok güzeldi sizleri özlücemmmmmmmmmm

Back