Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar sonunda gelebildim hiç uğrayamadım ya okudum sonuna kadar yenilir gelmiş eskilerden gidenler var..esmer sen hep burdasın canım napıyon
Merabalaaaarrr![]()
![]()
![]()
slm kızlar benimde isteme + söz 19 şubatta olucak söz yastığıydı mendiliydi hallettim sayılır yüzükleri alıcaz bir bu hafta sonu sizler ne gibi hazırlıklar yapıyosunuz? Düşündükçe heycanlanıyorum :)![]()
Hoppp uçtumm qeldimm ttalışımmmesmerim biçim biçimmm duy sesimi tatlışım topiçimize gel![]()
Hoşbuldum canımmm :21:![]()
Hoppp uçtumm qeldimm ttalışımmm![]()
![]()
Nasılsınn canımm ?? [/FONT][/I][/B]
hoşgeldin tatlişim
ya nerelerdesin kız sen???
Hoşbuldum tatlışımm![]()
Buralardayım kıs ben asl sen nerdesin bakimm kaçak NaNcYe![]()
Hoppp uçtumm qeldimm ttalışımmm![]()
![]()
Nasılsınn canımm ?? [/FONT][/I][/B]
e bende buralardayım şekerim benim özledim kız neler yapıyorsun bakim?![]()
İyidir canım, sen nasılsın :13:
O zaman karşılaşamıoss bizz![]()
Napim canım yha okul tatil annem beni bırakıp kardeşimi alıp tatile qitti bende ewde pinekliyorumm...
yat temizlik kalk temizlik bitmiyo bu işler. Anlamadım walla bu işten ben bişe
![]()
kolay gelsin tatlişim olsun kız ne güzel işte şimdiden alış böyle ev olaylarına evlenince rahat edersin evini süper cekip cevirirsin vallah![]()
SaoLasın tatlışım , kolaysa başına qelsinn![]()
Ew işlerine alışkınımda canım bitmiyo bu işler sürekli bişe çıkıoBen mi abartıyorum acaba bu temizlik olayını bir ben bir babam her allahın qünü kaldırıyorum çırpıyorum silip süpürüyorum deli qibi
![]()
sağol şekercim
öyle vallah ev işi dediğin bitmeyen birşey bende bazen afalıyorum artıkın ama napıcaksın işte temizliğe devam annem :90:
çok fazla yapma ama kız takıntı haline gelir yoksa mazallah haftada 1 2 kere yeter zaten 2 kişisiniz evde...
Karar werdim yarın yapmıcam![]()
Yarın aşk kokulumla buluşacaktık ama yarın çalışacaklarmış iş çıkışı inş qörüşürüz tek dileqim o yha :97::97:
yapma bencede
inşallah görüşürsünüz canım işi nasıl gidiyor eniştenin herşey yolundamı?