Kıslarr
Hepimizin hayatında çok qüzel şeyler olmuş bakıyorumda...
Nekss canım çok sewindimm. ALLAH tamamına erdirsinn.Mutluluqunuz daim oLsun.
Gelelim bize Sewdiqim işe qirdi yaklaşık 15 qün oluo. İşi şimdilik çok iyi çok memnun
Artık daha bi düşünceli , daha bi ciddileşti
Eylülden sonra aileleri tanıştırcaz bizde öyle karar aldık. En qüç kurban bayramındada söz yapıcaz bi aksilik olmazsa.
merhaba arkadaşlar:)
bende KK 'da yeniyim.. yaklasık 1 haftadır forumu takıp etmeye calışıyorum..yazılanları okuyorum.. meğr ne de çok benimle aynı dertte olan varmış :) benim de 3 yıllık bir ilişkim var.. 2 defa istemeye geldiler.. 2 sinde de babam vermedi.. bu hafta yıne gelcez dıyorlar ve babam hala yok diyoo( yaklaşık 1 senedir bu konu böyle uzadıı ve beklemeye alındı.. ama artık bende erkk arkadasmda söz olsun ıstıyoruzz.. 2011 e inşş bende sözlü olarak girerim.. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Benimki o konuda benden daha becerikli.
Hazıra alışmamış yanlız kaldığı dönemlerde okul yıllarında filan hep kendi yaptığı için.
Şimdide gocunmuyor erim beyim herşeyim benim :)
ßen.. ßen.. ßeN.. 1 hafta önce yarimin annesi qörmeye qelmişti... 2011 yaza doğru sözlenmeyi düşünüyoruz.. 2 sene beraberlikten sonra...
Nişanlım üyeliğimi bilmediği için iptal ettiriyorum üyeliğimi yoksa burda hersey çok güzeldi sizleri özlücemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?