2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

İYİ akşamlar kızlarr

Canancımm dahada qüzel yorumlarını bekliyrus anacımm

Siyah_inci ALLAH bidaha ayırmasın anımm sizi , çok sewindimm senin adına aşkına sarıl bidahada bırakma hiççç

Buuseen hoş qelmişsin canımm
Walla ne yalan söylim canım çok sıkkın şu aralar , yorumun okuyup iyi bi qüldüm ALLAH seninde yüzünü qüLdürsünn emii...
Topiqimizi yalnız bırakma tmm mı canım baştan anlaşalım sennle

Son düzenleme:
Allahım ya Rabbim bi kavuşamadınız gitti canım benim inşallah yakın zamanda bir araya gelirsiniz dualarım seninle tatlişim :97:

İşe qiricek sonunda bi iş bulabildi. Onun işlemlerini yaptırıcaktı buqün bitincede beni okul çıkışında almaya qelicekti ama ne qeLdi ne aradı ne sordu Bende ewini aradım dışarı çıkmış
Off yha off akşam ne konuştu şimdi napıo yhaa

canım benim anlamıyorum neden böyle yapıyor acaba belki bi işi çikmiştir? :44:

canım benim anlamıyorum neden böyle yapıyor acaba belki bi işi çikmiştir? :44:
Ona sorarsan benden daha deqerlisi yok. Ama benimle olmak için yaptıqı herşeyi eline yüzüne bulaştırıyomuş yani akşam öyle diodu. Yada beni kandırıo.

Ona sorarsan benden daha deqerlisi yok. Ama benimle olmak için yaptıqı herşeyi eline yüzüne bulaştırıyomuş yani akşam öyle diodu. Yada beni kandırıo.

şimdi iş buldu hayırlısıyla başladığı zaman ozaman yine herşey yoluna girer inşallah sabret canım herşey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…