ben çok yoğunum kızlar bu ara yaaa
Hoş qeLdin canımm
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ALLAH kolaylıklar wersinn tatlışımm
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Ay sonu qeçiciler için mi bu yoqunlukk :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok yoğunum kızlar bu ara yaaa
ben geldim nasıl keyifler yine pek kimsecikler yok ama şenlenicek yine topic herkes arada bir de olsa uğruyor en azından![]()
Canım karıştırdın ama olabilir nickimi değitirmiştim yazdım daha önce ama yine yazayım ben pınarsavaş :)
Ama Allah söyletti dicem yakında sözlenebilecek miyim ne
Tanışma faslımızı 2 ay önce geçirdik biz babam hala düşünmekte...
Haftaya sevgilim ve babası ile buluşacak ona gün sayıyorum..Dua et cnım iyi geçerse bide çocukla tek konuşurum sonra kesin neticeye varırım diyo![]()
Sağol canım inşallah haftaya güzel haberler vermek istiyorum bu düşünme süreci bizi çok yıprattı hergün döndürüp döndürüp aynı şeyleri konuşmak pffff... Artık burda bile çok paylaşasım gelmiyor sözü nişanı olanları gördükçe bende mutlu oluyor heyecanlanıyorum o yüzden çoğu zaman sadece okuyorum..
Sen neler yapıyosun canım okul yok muydu bugün
Evet herşeyin bedeli vardır derim bende hep bu da evliliğimin bedeli şimdiden ödemem lazım ki elde edeyim diye avutuyorum kendimi ama işte zaman zor geçiyor.. İnşallah benim istdiğim senin dediğin gibi olacak.
Okulda zamanboşa geçiyorsa evde çalışmak daha iyi tabi ben pek evde çalışamazdım öğrenciyken ondan endişelenmedim değil ama sen biliyorsundur işini
Pazartesiye daha var ben gibi son güne bırakmadığın için yutarsın sen 10 sayfayı =)
Selam kızlar nasılsınız. Yarın vizem var gene ama hiç çalışasım yok peff kadınlar klübüne bakıyodum bir de bu başlığa uğrayayım dedim.![]()
Ben burdayım Esmercim sınavlara çalışmaktan ambele olmuş vaziyetteyim ama sen nasılsın görüşmeyeli?SeLam kıslarr ben qeLdimm![]()
NeRelerdesinizzz ??:44:
Ben burdayım Esmercim sınavlara çalışmaktan ambele olmuş vaziyetteyim ama sen nasılsın görüşmeyeli?![]()