2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ben geldim nasıl keyifler yine pek kimsecikler yok ama şenlenicek yine topic herkes arada bir de olsa uğruyor en azından :55:

Hoş qeLdinn sözLü kıss :60:
Keyifler iyi sayılır bizde , oralarda keyifler nasıll ??
Haberler sende canım... Sözlülük nasıl qidio nişan ne zaman nişann :66:

Canım karıştırdın ama olabilir nickimi değitirmiştim yazdım daha önce ama yine yazayım ben pınarsavaş :)
Ama Allah söyletti dicem yakında sözlenebilecek miyim ne :9:
Tanışma faslımızı 2 ay önce geçirdik biz babam hala düşünmekte...
Haftaya sevgilim ve babası ile buluşacak ona gün sayıyorum..Dua et cnım iyi geçerse bide çocukla tek konuşurum sonra kesin neticeye varırım diyo :69:

Canım karıştırdın ama olabilir nickimi değitirmiştim yazdım daha önce ama yine yazayım ben pınarsavaş :)
Ama Allah söyletti dicem yakında sözlenebilecek miyim ne :9:
Tanışma faslımızı 2 ay önce geçirdik biz babam hala düşünmekte...
Haftaya sevgilim ve babası ile buluşacak ona gün sayıyorum..Dua et cnım iyi geçerse bide çocukla tek konuşurum sonra kesin neticeye varırım diyo :69:

Pardon canım Gunesay la karıştırdım ben seni...
İnş ALLAH söyletmiştirde yakında sizinde sözünüz oLuwerir :7:
İnş hadi hayırlı haberlerini bekliyorus şekercimm :64:

Sağol canım inşallah haftaya güzel haberler vermek istiyorum bu düşünme süreci bizi çok yıprattı hergün döndürüp döndürüp aynı şeyleri konuşmak pffff... Artık burda bile çok paylaşasım gelmiyor sözü nişanı olanları gördükçe bende mutlu oluyor heyecanlanıyorum o yüzden çoğu zaman sadece okuyorum..

Sen neler yapıyosun canım okul yok muydu bugün

Sağol canım inşallah haftaya güzel haberler vermek istiyorum bu düşünme süreci bizi çok yıprattı hergün döndürüp döndürüp aynı şeyleri konuşmak pffff... Artık burda bile çok paylaşasım gelmiyor sözü nişanı olanları gördükçe bende mutlu oluyor heyecanlanıyorum o yüzden çoğu zaman sadece okuyorum..

Sen neler yapıyosun canım okul yok muydu bugün

Cefa çekmeden safa sürülmez die bir söz wardır canım belki duymuşsundur...
Ben her zaman söylerimm :9:
Siz şimdi cefa çekiyosunuz ama ALLAHtır bu yarın insan ne oLacaqını bilemez dimi ? O yüzden sen içini ferah tut herşey zamanla yoLa qirecektr ben eminimm.

OkuL war ama ders yok :60:
Hİç ders işlemiyoruz desem yeri yani...
Bİz normalde 9 ders işliyoruz dün 6 sı boştu.
hep böyle ders işlemenden ara weriyoruz biz :9:
Bu sene hiç bişe koymamışlar bize 2 derslik modüllerimiz war işlesek sene sonuna kadar napcaz işlemios bizde :34:
Bende buqün okula qitmedimm xD Uykumda wardı uyudum bi qüzel :60:
P.tesi sınaw war 10 sayfadan ona bakınıyom şimdi :9:

Evet herşeyin bedeli vardır derim bende hep bu da evliliğimin bedeli şimdiden ödemem lazım ki elde edeyim diye avutuyorum kendimi ama işte zaman zor geçiyor.. İnşallah benim istdiğim senin dediğin gibi olacak. :70:

Okulda zamanboşa geçiyorsa evde çalışmak daha iyi tabi ben pek evde çalışamazdım öğrenciyken ondan endişelenmedim değil ama sen biliyorsundur işini :23:

Pazartesiye daha var ben gibi son güne bırakmadığın için yutarsın sen 10 sayfayı =)

Evet herşeyin bedeli vardır derim bende hep bu da evliliğimin bedeli şimdiden ödemem lazım ki elde edeyim diye avutuyorum kendimi ama işte zaman zor geçiyor.. İnşallah benim istdiğim senin dediğin gibi olacak. :70:

Okulda zamanboşa geçiyorsa evde çalışmak daha iyi tabi ben pek evde çalışamazdım öğrenciyken ondan endişelenmedim değil ama sen biliyorsundur işini :23:

Pazartesiye daha var ben gibi son güne bırakmadığın için yutarsın sen 10 sayfayı =)

İnş canım inşş :nazar:
Bende hep son qece çalışıyorumda bu sınaw p.tesi we p.tesi qünü 2 sınaw war...
C.tesi ya da pazar çalışmak çok zor qeLio bana tatil yha hiiç elime kitap defter alasım qelmio.
Bİde bu hafta sonu aşkımla buluşucaz inş o yüzden şimdiden bitsin qitsinler yhaa :62:

:52::52: şimdi anlaşıldı çalışkanlığın sebebi haftasonunu boşaltmakmış :66:
Canım ben tutmayayım seni sen bak istersen dersine sonra yine konuşuruz:68:

Selam kızlar nasılsınız. Yarın vizem var gene ama hiç çalışasım yok peff kadınlar klübüne bakıyodum bir de bu başlığa uğrayayım dedim.:74:

Selam kızlar nasılsınız. Yarın vizem var gene ama hiç çalışasım yok peff kadınlar klübüne bakıyodum bir de bu başlığa uğrayayım dedim.:74:

Selam canım herkesin sınavı var bu aralar..Senin son senendi di mi canım ihmal etme bak sınavlarını çalış daha çok iş var senin :69:

slm kızlar napıyorsunuz oh valla iyiyim üni bittiği için ne sınav derdi ne bişey şimdide açıköğretim fakültesine kayıt oldum ondada senede 2 sınav:23:

Back