2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

İYİ akşamlar kızlarr

Canancımm dahada qüzel yorumlarını bekliyrus anacımm

Siyah_inci ALLAH bidaha ayırmasın anımm sizi , çok sewindimm senin adına aşkına sarıl bidahada bırakma hiççç

Buuseen hoş qelmişsin canımm :3:
Walla ne yalan söylim canım çok sıkkın şu aralar , yorumun okuyup iyi bi qüldüm ALLAH seninde yüzünü qüLdürsünn emii...
Topiqimizi yalnız bırakma tmm mı canım baştan anlaşalım sennle :1:

Son düzenleme:
Allahım ya Rabbim bi kavuşamadınız gitti canım benim inşallah yakın zamanda bir araya gelirsiniz dualarım seninle tatlişim :97:

İşe qiricek sonunda bi iş bulabildi. Onun işlemlerini yaptırıcaktı buqün bitincede beni okul çıkışında almaya qelicekti ama ne qeLdi ne aradı ne sordu :50: Bende ewini aradım dışarı çıkmış :14::14:
Off yha off akşam ne konuştu şimdi napıo yhaa :5:

İşe qiricek sonunda bi iş bulabildi. Onun işlemlerini yaptırıcaktı buqün bitincede beni okul çıkışında almaya qelicekti ama ne qeLdi ne aradı ne sordu :50: Bende ewini aradım dışarı çıkmış :14::14:
Off yha off akşam ne konuştu şimdi napıo yhaa :5:

canım benim anlamıyorum neden böyle yapıyor acaba belki bi işi çikmiştir? :44:

Ona sorarsan benden daha deqerlisi yok. Ama benimle olmak için yaptıqı herşeyi eline yüzüne bulaştırıyomuş yani akşam öyle diodu. Yada beni kandırıo. :5:

şimdi iş buldu hayırlısıyla başladığı zaman ozaman yine herşey yoluna girer inşallah sabret canım herşey düzelir :nazar:

Back