Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esmerim biçim biçim gel kız buraya noldu sana canımcımmm neden canın sıkkın senın söyle bakim??? :44:
qeLdim kıss...
Ne oLabilir ki tatlım ertuqrul ertuqrul we yine ertuqrul![]()
noldu kızzz hayırdır??? :18:
Kıs bişey oLduqu YOK. Sorunda o yha zaten hiç bişe yokk :84:
Allahım ya Rabbim bi kavuşamadınız gitti canım benim inşallah yakın zamanda bir araya gelirsiniz dualarım seninle tatlişim :97:
İşe qiricek sonunda bi iş bulabildi. Onun işlemlerini yaptırıcaktı buqün bitincede beni okul çıkışında almaya qelicekti ama ne qeLdi ne aradı ne sorduBende ewini aradım dışarı çıkmış
![]()
Off yha off akşam ne konuştu şimdi napıo yhaa![]()
Ona sorarsan benden daha deqerlisi yok. Ama benimle olmak için yaptıqı herşeyi eline yüzüne bulaştırıyomuş yani akşam öyle diodu. Yada beni kandırıo.canım benim anlamıyorum neden böyle yapıyor acaba belki bi işi çikmiştir? :44:
Ona sorarsan benden daha deqerlisi yok. Ama benimle olmak için yaptıqı herşeyi eline yüzüne bulaştırıyomuş yani akşam öyle diodu. Yada beni kandırıo.![]()
Aslında problem yok canım yha ama işte böyle olunca ben biras duyqusala baqlıyorummşimdi iş buldu hayırlısıyla başladığı zaman ozaman yine herşey yoluna girer inşallah sabret canım herşey düzelir![]()
Aslında problem yok canım yha ama işte böyle olunca ben biras duyqusala baqlıyorumm
biliyorum canım duygusala bağlaman normal bu durumda problem olduğundan değil tatlişim böyle davranışlarda bulunduğu için diyorum
Tam anLattıqın qibi iştee tatlım yhaa![]()
Neyse yha...
Sen napıosun enişteyle aranız nasıll![]()
canım benimgözleri görelim :111: :90:
Allahıma çok şükür iyi aramız sevdiceğimle :127:![]()
Aman nazar deqmesin canım benimm![]()
:111::111::111::111:
eeeee kızlar, neler yaptınız nasılsınız
Canımcicim sende hoşgeldin aramıza =)