slm kızlar nasılsınız ben uzun süredir gelemiyorum bayram güzeldi ilk gün beraberdik taaki dün sabaha karşıya kadar çünkü dün annem sabah namazından sonra babaneme bakıyor ve yerde oturmuş camdan dışarı doğru bakarken buluyor ama uyanmıyor yani dün babanemi kaybettik çok kötüyüz kızlar bide hep bizde kalıyordu anlayacağınız çok kötüydü bir anda herşey olup bitti hastaydı ama yatalak değildi herkes şok geçirdi kafamız dağılsın diye işe geldik ablam babam ben evde ölü gibiyiz daha kötü oluyoruz geçici vergilirde bugün son gün mecbur kaldık ama evde duramazdık akşam bütün gece uyuyamadım hep babanem yan odadaymış gibi geldi bi ses duyuyorum babanem zannediyorum çok kötü
slm kızlar nasılsınız ben uzun süredir gelemiyorum bayram güzeldi ilk gün beraberdik taaki dün sabaha karşıya kadar çünkü dün annem sabah namazından sonra babaneme bakıyor ve yerde oturmuş camdan dışarı doğru bakarken buluyor ama uyanmıyor yani dün babanemi kaybettik çok kötüyüz kızlar bide hep bizde kalıyordu anlayacağınız çok kötüydü bir anda herşey olup bitti hastaydı ama yatalak değildi herkes şok geçirdi kafamız dağılsın diye işe geldik ablam babam ben evde ölü gibiyiz daha kötü oluyoruz geçici vergilirde bugün son gün mecbur kaldık ama evde duramazdık akşam bütün gece uyuyamadım hep babanem yan odadaymış gibi geldi bi ses duyuyorum babanem zannediyorum çok kötü
Teşekkürler canım iyi olmaya çalışıyorum benim durum hala beklemede.. İki tarafta gergi bekleyiş içinde babam erkek arkadaşımla tek konuşmaya karar verdi ama zamanını söylemediği için bekliyoruz. Sen nasılsın canım nedir son durumlar?
Aman maşallah Allah bozmasın :)
Sabrede sabrede öğrendik artık 2 ayı geçti babama söyleyeli daha hala başladığımız noktadayız. Sonunda hayırlısı olsun da beklemeye razıyım artık ilk günlerdeki telaşım, heyecanım kalmadı sadece o kadar.. o da iyi adımlar attıkça geri gelir diye umut ediyorum.
hmm babaninda kendine göre sebebleri vardir illa ki ama eger ki iciniz rahat degilse belki tekrar konusmayi denesen babanla durum degisirmi bilmiyorum...
hani ya kendi haline birakacaksiniz yada tekrar konuyu acacaksinis :/
hayirlisi olsun insaAllah
Amin canım..
Konuyu tekrar tekrar gündeme getirip bunaltmak istemiyorum o yüzden aslında bu kadar rahat davranıyor babam da.. Haftaya kadar sabredicem eğer hala babam çagırmazsa onlara aratıcam görüşmek istiyoruz diye..Çünkü artık ilgilenmiyor diye bozulmaya da başladım.. Kendi kendine üzüntü yaşıyor, bitek kendisi stres oluyor sanki biz olmuyoruz.. Artık bizim akrabalarımız bile hayret ediyor babamın bu kadar rahat olup hiçbir şey yapmamasına..
Merwecim başınız saolsun canım . çok üzüldümm ALLAH kalanlara sabırlar wersinn
Yeni qelen arkadaşilar hepiniz hoşqelmişsiniz topiqimizee
Canancımm tebrik ederim canımm , Sonunda hayelleriniz qerçek oldu darısı bizim başımızaa
Kızlarr sabrımın son sınırındayım sewdiqimin kardeşi uyus edio beni buqün tartıştık silmiş beni facebooktan terbiyesizlik yapıo şeytan yhaa
Artık dayanamıycam söylcem ertuqrula aqzınn payını wersin bana küfür etmek neymiş qörsünn