2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ayy dün eve bırakma hayatım geç kalıyorsun aklım sende kalıyor.
Sen eve varıp yatağına girmeden uyuyamıyorum erken gitki sabah kalkarken zorlanmayalım diyorum.
Dolmuşa binicem yok dedi.Neden hayatım dedim.Şöyle bir dolmuşun içine baktı olmaz dedim dedi.Allah dedim ne oluyoruz.Kendine çekti beni bir sonrakini bekliyelim dedi.Hayatım iyi misin ne oldu diyorum?Bindirmem diyor.Erkeğin yanına mı oturcak mışım.Hey allahım dedim.İyi dedim otobüse binelim dolmuş gelene kadar.Bu seferde bir sonraki otobüsü bekleyelim dedi.Neymiş ayakta kalabalıkda mı gitcekmişim.Oyy dedim oyy..Kocaya karşı gelinmez şitt diyor paşamm :92:

Çok saol canımcım.
Sende durumlar nasıl sevdiğim işi ne yaptı?

bende durumlar çok güzel bir iş bulsun gerisi gelicek en büyün sorun "iş"malesef:(
annesi beni akrabalarına gelin adayı olarak tanıtıyormuş resimlerimi göstericekmiş gelenlere.herkes biliyor seni diyor sülalem biliyor diyor.hep evlilik üzerine konuşuyouz canım
hatta şu geldiğimiz noktada bile böyle yapıyorsun aşk olsun dedi geldiğimiz nokta neresi canım dedim o da gelebilicek en son noktayız inş.bundan sonraki atacağımız adımda evlendiğimiz adım olur diyor ben sordum evlilik büyük sorumluluk istiyor o sorumlulukları yerine geetirebilcen mi güveniyor musun kendine dedim oda ben kendime güveniyorum ve seninde doğru kişi olduğunu biliyorum dedi annesi diyormuş istemeye giderz gitmeyede işin yok diyormuş canım haklıda.annem seni gördüğünde daha çok sevecek eminim buna diyor.
haftasonu çıkabilirsem büyük ihtimal annesiyle tanışmaya götürcek sizce erken tanışmak için gitmeli mym????tavsiyeleriniz,önerileriniz nelr?

Ayy dün eve bırakma hayatım geç kalıyorsun aklım sende kalıyor.
Sen eve varıp yatağına girmeden uyuyamıyorum erken gitki sabah kalkarken zorlanmayalım diyorum.
Dolmuşa binicem yok dedi.Neden hayatım dedim.Şöyle bir dolmuşun içine baktı olmaz dedim dedi.Allah dedim ne oluyoruz.Kendine çekti beni bir sonrakini bekliyelim dedi.Hayatım iyi misin ne oldu diyorum?Bindirmem diyor.Erkeğin yanına mı oturcak mışım.Hey allahım dedim.İyi dedim otobüse binelim dolmuş gelene kadar.Bu seferde bir sonraki otobüsü bekleyelim dedi.Neymiş ayakta kalabalıkda mı gitcekmişim.Oyy dedim oyy..Kocaya karşı gelinmez şitt diyor paşamm :92:

Benimkide öyle diyo kocanın sözünden çık bak ben sana o zaman neler yapcam diyo :62:

Tavsiyem kesinlikle ayakkabı giy eve gelince,gömlek ve keten pantlon giydim kibar hanım hanımcık oldum :) istemede de elbise giycem kısmetse :) herseyde adım adım gitmek en güzeli,isteme gerçekleşsin daha çok bilgi veririm tabisi :)

:):)

Tanışma faslını atlattık biz canım.
Artık direk isteme olucak.
Bende ne giymiştim.

Keten pantolun giydim koyu gri.
Üstüne açık gri gömlek giydim.
Üzerine koyu mavi süveter giydim.
Altımda düz babatlerim vardı.Çapraz bilekten bağlamalı.
Saçlarım topluydu dümdüzdü.
Sadece gözmakyajım vardı.
Şık halka küpelerimitakmıştım.

Hiç bilmeden öyle giyindim ama çok beğenmişler.
Annesi 3 kere sarıldı kadının kolu belimde öle dikildi yanımda.

:):)

Tanışma faslını atlattık biz canım.
Artık direk isteme olucak.
Bende ne giymiştim.

Keten pantolun giydim koyu gri.
Üstüne açık gri gömlek giydim.
Üzerine koyu mavi süveter giydim.
Altımda düz babatlerim vardı.Çapraz bilekten bağlamalı.
Saçlarım topluydu dümdüzdü.
Sadece gözmakyajım vardı.
Şık halka küpelerimitakmıştım.

Hiç bilmeden öyle giyindim ama çok beğenmişler.
Annesi 3 kere sarıldı kadının kolu belimde öle dikildi yanımda.

Sevdin mi kayınvalideni peki??

bende durumlar çok güzel bir iş bulsun gerisi gelicek en büyün sorun "iş"malesef:(
annesi beni akrabalarına gelin adayı olarak tanıtıyormuş resimlerimi göstericekmiş gelenlere.herkes biliyor seni diyor sülalem biliyor diyor.hep evlilik üzerine konuşuyouz canım
hatta şu geldiğimiz noktada bile böyle yapıyorsun aşk olsun dedi geldiğimiz nokta neresi canım dedim o da gelebilicek en son noktayız inş.bundan sonraki atacağımız adımda evlendiğimiz adım olur diyor ben sordum evlilik büyük sorumluluk istiyor o sorumlulukları yerine geetirebilcen mi güveniyor musun kendine dedim oda ben kendime güveniyorum ve seninde doğru kişi olduğunu biliyorum dedi annesi diyormuş istemeye giderz gitmeyede işin yok diyormuş canım haklıda.annem seni gördüğünde daha çok sevecek eminim buna diyor.
haftasonu çıkabilirsem büyük ihtimal annesiyle tanışmaya götürcek sizce erken tanışmak için gitmeli mym????tavsiyeleriniz,önerileriniz nelr?

Ben tanışmaya gitmemiştim canım.
Hatta telefon konuşmalarımız bile kısa ve nadirdir.

Benim mantığım şu şekilde.Beni tanıyıp da ailemin yanına geldiklerindeister istemez birsamimiyet olucak.Tanımamış gibi davranamazsın.Ve ben çok şahitoldum.Mesela en yakın arkadaşımın kayınvalidesi evlerini yerleştirirken kızın zaten oğlumun eşyalarının ne olduğunu biliyor daha önce geldi gibi birlaf etti.Ne olursa olsun ben böyle bir riski göze alamazdım.O yüzden ben tanışma olayını annemle birlikde yaptım.Hatta annem benden önce tanışıp bak kızım kimler geldi dedi:) Ama yinede en doğrusunu sen bilirsin.

Ben tanışmıştım önceden kayınvaliden renk vermedi şimdilik ama annem kızmadı benim herkesin aile yapısı farklı ama uzun süreli ilişkilerde genelde tanışma oluyo ben bir kabul etmedim iki kabul etmedim sevgili kırıldı sonra gittim bende :)

Sevdin mi kayınvalideni peki??

Ne olumlu nede olumsuz bir tepki göstermedim.
Nötr kaldım.Sarılması öpmesi hemde bunu 3 kere yapması.
Dikilirken elinin belimde olması fazla samimi geldi.
Ben pek alışık değilim.Buz dolabı derler hatta kuzenler bana.

Ama annem kadını çok beğenmiş.
Temiz birine benziyor diyor.Baktım iki bacı gelmiş dikiliyorlar diyor.
Teyzem zaten sevdiğimi gördüğü için annesinide tanımış.

Ben tanışmıştım önceden kayınvaliden renk vermedi şimdilik ama annem kızmadı benim herkesin aile yapısı farklı ama uzun süreli ilişkilerde genelde tanışma oluyo ben bir kabul etmedim iki kabul etmedim sevgili kırıldı sonra gittim bende :)

Seninki farklı canım.Uzun bir ilişki.
Biz daha 9. ayımıza yeni girdik.
Birde sevdiğimde annesine uzak bir insan o yüzden.
Şartlar her şeyi değiştiriyor.

♥Öyle özlüyorum ki sen ol, hep ol, benimle ol, bende ol.. sendeyim ben, yüreğimi koydum yüreğinin üzerine aşk bu başka isim arama hemde en koyu, en deli, en tutkulu...♥ ♥ ♥

kızlar beni tanımayanlara söylüyorum en başta meltemmeltemmeltem sonra MrvCnytyim haberiniz olsun

siyahinci çok az kaldı canım yaaa :72:

Son düzenleme:
Merhabayın fıstıklarr :16:

Siyah_inci az kaldı azz :D

Merwecim hayırlı olsun yeni nickin

Sessizlikcim bayramdan sonra beklioss seni özledik kuzumm :D

Bizde herşey düzene qiriyorr qibib :D
Aşkım ewe dönmüş ailesiyle barışmış
Amcasını arkadaşıda işci arıomuş amcasıda benim sewdicemi söylemiş adamda bayram sonrası qelsin başlasın demiş
Buqün sewdicem konuşmak için arıcaktı inşş olucak yhaa...
Bizde izmite qidioruzz :S Hem annanemleri qörcez hem kurbanı bu sene orda kesicez :D
Ama ben hiç qitmek istemiyorumm yhaa..
Sewdicem burdayken ben orda olmak istemiyorumm :S
Keşke aşkım sen qitme biz birlikte bayramı qeçirelim dese.
Ama biliyorum asla demz ailemle bi plan yaptık we o bunu asla bozmazz çok anlayşlıdırr çokk

Nese fıstıklarımm yine çenem düştü :S
Kendinize çok çok iyi bakınn...
Yaklaşık 1 hafta sonra qörüşek üzere...
Hepinize şimdiden hayırlı we mutlu bayramlarr
hepininzi çok öptümmmm :38: :38:

Merhabalar kızlarr
Ben qeLdimmm
Nasılsınız bakalım qörüşmeyelii...
Kimseler uqramamış topiqimize , bayramda yoqunluk tawan yaptı sanırımm...
İnş hepinizinki qüzel qeçmiştir bayram hepinize uqur qetirmiştir
Bende Izmıtteydim daha dün qün qeldim bayramda hiç bir yere qitmedim bütün qün ewde kös kös oturdumm :S
Sewdiqimde qelemedi maddiyattan dolayıı :S
Yarın iş qörüşmesine qidicek bundan çok umutluyuz inş olumlu sonuç alıcazz
Sewdiqimle sanırım askerlik psikolojisi denilen bunalım dönemlerini atlattık daha bi baqlıyız birbirimize
Artık ben ewlilik konusunu açmıyorumm.
Nasıl oluyosa kendimizi ewlilikten bahsederken buluyoruz.
Onu böyle qörmek dahda bi qüwen werio bana
Buqün birbirimize zaman tanıyalım aşkım
Böyle ayrılıklar kawqalar olmasın hep birlikte olalım huzurumuzu hiç bozmadan o qünlere qelelim dedi
Ayy benim aşkım yhaa
Huzur qibisi yok kızlar yhaa...
Buqünlerde daha çok anladımm...

Yinee çenem düştü bee ee bir hafta yoktum dimi iyice bi acısını çıkarım istedimm :D
Neyse kızçeler sizden de aynı performansı bekliyorumm.
Hepinizi çok özledimmm
Hepinizi siz bilmeden şimdi yanınıza qelip öpüp kaçıyorummm

esmerim bicim bicim senin adina cok sevindim daha olgun bir beraberlige dogru adim atiyorsunuz Allah nazardan saklasin mutlulugunuzu daim eylesin insaAllah yarin ki is görüsmesinde de önce Allahtan yardim sonrada bol sans diliyorum insaAllah hayirlisiyla ise girer enistemiz

esmerim bicim bicim senin adina cok sevindim daha olgun bir beraberlige dogru adim atiyorsunuz Allah nazardan saklasin mutlulugunuzu daim eylesin insaAllah yarin ki is görüsmesinde de önce Allahtan yardim sonrada bol sans diliyorum insaAllah hayirlisiyla ise girer enistemiz

Çok teşekkür ederim canımcımm :16:
İnş canımm, şimdi kapttım camı yarın sabah erkenden arıcak bakalım ALLAH bize ne qösterecekk...

Kızlar bayramda nişanımı yaptım herşey mükemmeldi kızlar ya bütün sevdiklerim yanımda idi,nişanım güzel oldu,makyajım elbisem kıyafetim aşkım herşey süperdi ya ayaklarım yere basmadı hiç,darısı başınıza :)))

Back