2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Benimkide bana bakarken annem görmüş gülerek bakıyo sana diyo :)

Bizimki çok komik oldu.
Annem sevdiğimin geleceğini biliyordu.
Beni aradı yengenler burda ben çaldırınca gelin dedi.
Tamam dedim.Sevdiğimle hastane yakınında oturduk.
Karınımızı doyurduk.Pastamızı yedik.Sonra annemçağrı attı.
Dedimönce ben gideyim sonra sen gel.Tamam dedi sevdiğim.
Sonra ben hastaneye gittim.Biraz oturduk.Sevdiğim dedi geldim.
O sırada iki akraba ziyarete gelmişti.Amcam,yengem,annem,ben,kardeşim,diğer yataktaki hasta ve onun oğlu var.Neyse ben amcamı dışarı çıkardım.Sevdiğimle tanıştırdım.
Amcamın ilk yorumu arkadaş basketçi mi oldu:D Sonra güldük içeri girdik.

Sevdiğim meyve,meyve suyu almış.Kardeşime tetris almış.Kardeşim tabi anında ben tetris oynucak yaşı geçtim dedi.İyi dedim ben oynarım:DSonra işde annem misafirlere selçuğun arkadaşı diyor.Amcam nilayın arkadaşı diyor sevdiğim için.Kadında olabilir canım dedi.Misafirler kalkdılar.

Sonra çay demlemiştik.Yengem tabi pek bir kibar.Nilaycım yardım eder misindiyor?Sevdiğimede nasılsınız diyor?Dedim yenge sizli bizlikonuşmana gerek yok.Sonra ilk çayları ikram ettik.Bardaklar boşaldı.O sırada yengem diğer hasta abiye damadımız dedi.Adamda anladım dedi güldüler filan.

Sevdiğimin çayı bitti.Yengem çay dolduralım dedi.Bardağıda yerdeydi.Yengem diyorki yere koymayın ama içim rahat etmez.Gülmemek için zor tuttum kendimi..

O sırada ben tetris oynucak yaşı geçtim diyen kardeşim.Tetrisi eline aldı:D

Çay vericem çay bitmiş.Dedim sevdiğime içme istersen.Amcam neden dedi çay bitti dedim.Ne demekçay bitti benim yanımda yok öyle şey çay demleyin dedi.Peki dedim.

Elim ayağım dolandı birbirine.Ne suyu dökebildim doğru düzgün,ne kapağı açabildim,ne çayı bulabildim.Sevdiğimin göz bende biliyorum.

Annemde dediki benim okuyan kızım işde abisi dedi.Çayı demliyene kadar soğuk terler döktüm.Bizimkiler diyorlar yesenize.Dedim yok ben yemicem.Sevdiğimdiyor bende yemiyim:D İkimizde tıka basa tokuz.

Kardeşim ilgiyi sen kıskan.Aldı gazete okuyor.Sevdiğim dedi ben kalkiyim işe gideyim.Dedim tamam.Kardeşim dedi sen otur.Neyse sevdiğim çıktı.amcamla birlikde.Amcam geri geldi.Kardeşim amcama diyorkiçok sevdin heralde evine kadar bıraksaydın.aldı bizi bir gülmek.20 dk sonra ben çıktım sevdiğim durakda bekliyor.

Sonra evli çiftler gibi sevdiğime kıyafet aldık.Markete gittik.Aldık elimize araba alışveriş yapdık.Tüm gün birlikteydik.Sonrada beni eve bırakdı.

Yengem amcam çok beğendiler.Kardeşim kıskandı ama oda alışıcak inşallah.

Bir solukta okudum hastanede ama samimi bir tanışma olmuş :)

Bende her zman nasıl başlarsa öyle gider inancındayım ilk izlenimler çıkar genelde :)

KArdeşinde az değil hani başktan kıskanırlar ama sonra umurları olmaz :)

Bir solukta okudum hastanede ama samimi bir tanışma olmuş :)

Bende her zman nasıl başlarsa öyle gider inancındayım ilk izlenimler çıkar genelde :)

KArdeşinde az değil hani başktan kıskanırlar ama sonra umurları olmaz :)

Hastanede bile evdeki ortamı yakaladık.
Sevdiğim bir ara yanıma oturdu hasta yatağında.
Kardeşim gazeteyi kaldırdı yukarı.
Annem kaş göz işareti yaptı anladım kardeşimin yanına gittim.

Annem sen sarıl bana.
Benim canım kısım prensesim çayda demliyememiş mi?
Kıpkırmızı oldum.Hastaneden çıktık sevdiğimde birçayı demliyemedin fıstığım dedi.
Dedim senin gözler bendeydi fark etmedim sanma elim ayağım dolandı.
Yerim ben seni dedi :48:

Çayı verirken eli elime değdi ya sanki ilk kez tutmuş gibiydi.
Bizim tanışmamızda aramızdakiilişkide çok hızlı ilerledi.
Benim canımdan can oldu sevdiğim:16:

AY canım hiç bozulmasın bu mutluluk anı ya :) bizde yarın akşam sevgilimle buluşcaz,oda ayrı mutlu huzurlu annesinin düşüncelerine çok önem verir çünkü annesinin beğenmesi bizleri çok memnun etti onuda..

NEkks cim düğünü bizde yaza düşünüyoruz

Rüyada gibiyim ben bu aşka çok emek harcadım çok üzüldüm yeri geldi ama sonuç muhteşem oldu :)

Hastanede bile evdeki ortamı yakaladık.
Sevdiğim bir ara yanıma oturdu hasta yatağında.
Kardeşim gazeteyi kaldırdı yukarı.
Annem kaş göz işareti yaptı anladım kardeşimin yanına gittim.

Annem sen sarıl bana.
Benim canım kısım prensesim çayda demliyememiş mi?
Kıpkırmızı oldum.Hastaneden çıktık sevdiğimde birçayı demliyemedin fıstığım dedi.
Dedim senin gözler bendeydi fark etmedim sanma elim ayağım dolandı.
Yerim ben seni dedi :48:

Çayı verirken eli elime değdi ya sanki ilk kez tutmuş gibiydi.
Bizim tanışmamızda aramızdakiilişkide çok hızlı ilerledi.
Benim canımdan can oldu sevdiğim:16:

Bizde tanışmada sevgilimle ben önce çıktık kapıya,yanağından öpüverdim bizim evde,anneside arkadan geliyo görse rezillik :)

selam kızlar
yazdıklarınız okudum ne güzel heyecanlar bunlar böyle
nilaycım kardeşinede büyük geçmiş olsun tatlım umarm bir an önce tparlanır

AY canım hiç bozulmasın bu mutluluk anı ya :) bizde yarın akşam sevgilimle buluşcaz,oda ayrı mutlu huzurlu annesinin düşüncelerine çok önem verir çünkü annesinin beğenmesi bizleri çok memnun etti onuda..

NEkks cim düğünü bizde yaza düşünüyoruz

Rüyada gibiyim ben bu aşka çok emek harcadım çok üzüldüm yeri geldi ama sonuç muhteşem oldu :)

Allahım tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah canım.

Seninde dediğin gibi canım sözü ileri tarihe attık ama düğün tarihini yaklaştırdık.
Biz mart gibi tüm eşyalarımızı alıcaz ama mağazada bırakıcaz.
Yazın veya sonbahara doğruda düğünümüzü yapıcaz inşallah.

Sen benden biradım öndesin aynı heyecanı paylaşıyorum inan.Ve senin içindeçok seviniyorummmm :7:

Bizde tanışmada sevgilimle ben önce çıktık kapıya,yanağından öpüverdim bizim evde,anneside arkadan geliyo görse rezillik :)

:):)

Ben hastanede peşinden gidemedim bile.
Ama hastaneden çıkar çıkmaz durakda beklediğini görünce kocamannnn sarıldım sevdiğime kokusunu içime çektim.

Yakın olupda dokunamamak zor.Biz teyzesiyle masada otururken bile masa altından ellerimizi tuttuk.:38:

Biz buğün 9. ayımıza girdik kızlar...

Sevdiğim diyorkiilk ay evlenme teklifimi kabul etseydin.
Şimdi kayra (kızımız) dünyaya gelmişdi belkide.

Bir ara kızlar ciddi ciddi evlenmek için neler gerekiyor evraklar nedironu araştırıyordu.
Geçen gün mesajlaşıyoruz.Sevdiğim ben çayı demledim sende bardakları hazırlar mısın dedim.
Tabi karıcım sen yeterki iste diyor:) Dedim yarın akşamada ben makarna suyunu koyup haşlarken sende tabakları hazırlar salatayı yaparsın olar mı?Diyorki fıstığım ne gerek iki tabağa bir tabakdan yeriz bulaşık çıkmaz:)

Allahım tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah canım.

Seninde dediğin gibi canım sözü ileri tarihe attık ama düğün tarihini yaklaştırdık.
Biz mart gibi tüm eşyalarımızı alıcaz ama mağazada bırakıcaz.
Yazın veya sonbahara doğruda düğünümüzü yapıcaz inşallah.

Sen benden biradım öndesin aynı heyecanı paylaşıyorum inan.Ve senin içindeçok seviniyorummmm :7:

Benimde aklım hep sende idi,,
BEn senden daha tecrübeli sayılırım tabisi :)
Bizde kıştan almayı düşünüyoruz çeyizlik tabak canak tencere işlerini :)

Darısı isteyen herkesin başına canım.
Çok saol canım.Umarım şu 3 haftayı atlatsak rahatlıcaz bakalım hayırlısı

amin canımmmm aminnnnnnnnnnnnn
umarım hemen atlatır canım.
çok sevindim bu olanları okuduğumda .:)

Biz buğün 9. ayımıza girdik kızlar...

Sevdiğim diyorkiilk ay evlenme teklifimi kabul etseydin.
Şimdi kayra (kızımız) dünyaya gelmişdi belkide.

Bir ara kızlar ciddi ciddi evlenmek için neler gerekiyor evraklar nedironu araştırıyordu.
Geçen gün mesajlaşıyoruz.Sevdiğim ben çayı demledim sende bardakları hazırlar mısın dedim.
Tabi karıcım sen yeterki iste diyor:) Dedim yarın akşamada ben makarna suyunu koyup haşlarken sende tabakları hazırlar salatayı yaparsın olar mı?Diyorki fıstığım ne gerek iki tabağa bir tabakdan yeriz bulaşık çıkmaz:)

Bizimkide tanışmada nasıl hizmet ettin bana şekeri yavas yavas aldım diyo :)))

Benimde aklım hep sende idi,,
BEn senden daha tecrübeli sayılırım tabisi :)
Bizde kıştan almayı düşünüyoruz çeyizlik tabak canak tencere işlerini :)

Öndesin tabikiher türlü öneriye açığım.
Biz martı bekliyoruz.İkimizinde toparlaması gereken birkaç birşey var.
İkimizde ehliyet istiyoruz.Sevdiğim birde güvenliksertifikası almak istiyor.
İşişansa bırakmiyim diyor.5 yıl geçerli nasılsa artık herşeyi düşünmek gerekiyor.
Karıma iyi bakmam lazım diyor:)Aaa evleniyor musunuz kim bu şanslı kız diyorum?
Şu anda gözlerinin içinde kayboluyorum ışılışıl olmuş gözlerle bana gülümsüyor diyor.:69:
Durakda beklerken di erkek arkadaşım diye adlandırdım sevdiğimi.Ben erkek arkadaşın mıyım diyor.Neyimsin hayatım tabi erkek arkadaşımsın diyorum.Kocanım diyor.Hee dedim pardon.Alem vallahi alem :9:

Öndesin tabikiher türlü öneriye açığım.
Biz martı bekliyoruz.İkimizinde toparlaması gereken birkaç birşey var.
İkimizde ehliyet istiyoruz.Sevdiğim birde güvenliksertifikası almak istiyor.
İşişansa bırakmiyim diyor.5 yıl geçerli nasılsa artık herşeyi düşünmek gerekiyor.
Karıma iyi bakmam lazım diyor:)Aaa evleniyor musunuz kim bu şanslı kız diyorum?
Şu anda gözlerinin içinde kayboluyorum ışılışıl olmuş gözlerle bana gülümsüyor diyor.:69:
Durakda beklerken di erkek arkadaşım diye adlandırdım sevdiğimi.Ben erkek arkadaşın mıyım diyor.Neyimsin hayatım tabi erkek arkadaşımsın diyorum.Kocanım diyor.Hee dedim pardon.Alem vallahi alem :9:

Tavsiyem kesinlikle ayakkabı giy eve gelince,gömlek ve keten pantlon giydim kibar hanım hanımcık oldum :) istemede de elbise giycem kısmetse :) herseyde adım adım gitmek en güzeli,isteme gerçekleşsin daha çok bilgi veririm tabisi :)

Ben hastanede peşinden gidemedim bile.
Ama hastaneden çıkar çıkmaz durakda beklediğini görünce kocamannnn sarıldım sevdiğime kokusunu içime çektim.

Yakın olupda dokunamamak zor.Biz teyzesiyle masada otururken bile masa altından ellerimizi tuttuk.:38:

Ay evet ilk defa sevgilimle karşılklı oturdum tanışmada çok tuhaf oldum kızlar anlıcanız :)

Back