2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Nekks inanmıyorum sana kışın gelecek 3 4 ay duracak ve bu seni korkutuyo öylemi ???

Biz karşılıklı oturcaz ama akşam yemeklerini beraber yiyelim diyorum sevgilime,etme bulma dünyası bu ne ekersen onu biçersin,belki kışın kayınvalidenin yanında olması senin için o kadar rahatlık olur ki git demezsin yani bilemeyiz hayat bu

Kızlar kadını hiç tanımıyorum.
Nasıl biridir nasıl yapıdadır benden beklentisi ne olucak bilmiyorum.
Ve ön yargıyla bakıyorum.
Çünkü benim çevremde hiç olumlu örnek yok

Nekks gelmesin kışları dersin ozaman yapacak başka bişi yok,sevgilin sonuçta senin yanında

Nekks gelmesin kışları dersin ozaman yapacak başka bişi yok,sevgilin sonuçta senin yanında

Kesinlikle benim yanımda.
Şans verelim eğer annem kaynanalık yaparsa ve mutsuz olursak o zaman yapcak bir şey yok diyor.Kızlar boş yere hem kendimi hemde sevdiğimi üzüyorum.

Bunun farkına vardı isen ne mutlu sana nekss sonuçta kendine ait evin olacak düzenin olacak,kadının evi var zaten bu zamana kadar oğlumu varmış,daha önce ne yapıyorsa yine kışları onu yapar ama gelsin kadın öncelikle sonra düşün tanışma olsun,içine sinmezse söz ü ertele

Kesinlikle boş yere evham yapıp kendimi kasıyorum.
Rahatladım kızlar teşekkürler.

Taner Kaya ayrılsak ölürüz biz şarkısı varya onu yazıp yolladı şimdi bana :)

Taner Kaya ayrılsak ölürüz biz şarkısı varya onu yazıp yolladı şimdi bana :)

:):)

Çok alemsiniz siz ya.
En güzeli anı yaşamak doğru söylüyorsun canım.
Buğün benim mesaim bitti.
3 gün evdeyim yaşasın :):)

Kendinize dikkat edin öpüldünüz

Ay ne güzel nekss ya benim resmi tatillerim yok şanslı kızsın vesselam

Allaha şükür var canım.
Bu hafta zaten hep temizlikle geçicek.
Haftaya gelicekler ya çok işimiz var anlıcan.
Ben zaten eve gideyim gelirim yine.
Haydi çıktım baş baş

Ay bu şarkının sözleri bitirdi beni mesaj atmamak için tutuyorum kendimi

Kızlar kayınvalide adayım aradı şimdi beni canan bayramda sıkışık olur dedi,bir hafta önce tanışma olsun dedi bana,çok heyecanladım mideme kramplar girdi,bende bi annemle konuşayım dedim :)

Kızlar kayınvalide adayım aradı şimdi beni canan bayramda sıkışık olur dedi,bir hafta önce tanışma olsun dedi bana,çok heyecanladım mideme kramplar girdi,bende bi annemle konuşayım dedim :)

ay ay ne heyecanlamışındır :),daha önce konuşmuşmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…