2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

EosHera kusuruma bakma kiz bak hatta yardimci olun dedim o kadar isim var hepsini aklimda tutamadim

MrvCnyt eger yanlis yazdiysam düzeltin diye soru israeti yaziyorum : )

doğru canım tarih kalkabilir soru işareti
sıralamayı tarih sırasına göre yapta kimler sona kalıyo ilk kimler görelim tabiki en son ben olacağım :gitme:

Ay canım hiç sorma.
Sen tut neden kahvaltı hazırlamıyorsun de anneme.
Annemde canım açıklama yapıyor.
Neymiş efendim ben annemin kızıysam onunda canıymışım.
Ben artık onunmuşumVallahi deli dur daha bismillah sanki hemen vercekler.
Bizim söz tarihi belli ya geri dönüşü yok diye düşünüyor paşam kaydirigubbakcemile

Seninde aranın düzelmesine çok sevindim canım.
Bak zaman geçsin daha güzel olcak herşey.
Yine uğramaya çalış yanımıza habersiz bırakma.

Nekss heyecan doruktaaaa seni düşündükçe ben bile heyecanlanıyorumm.opuyorumnanaktan

Ayy canım hiç sorma.
Şimdi evi toparlama derdindeyiz annemle.
Geçen hafta alışveriş yaptım.Avize çiçek filan aldım.
Sevdiğimde diyorki hayatım bizim için mi bu hazırlıklar.
Dedim ehh biraz öyle.Annemle ne yapalım ne edelim hepsini konuştuk.
Tabi bir hafta daha erteledik.

evet mervecim tarihlere göre yapicam biz sondan birinci olacagiz gibi görünyor kaydirigubbakcemile3

olsun canim ya napalim zor olsada bu günlerde gelip gececek...

sonra bir ömür boyu sevdigimizle birlikte olucaz Allah nasip ederse :asigim:

Tanışma 07.11.2010
İsteme 14.11.2010
Söz 21.11.2010

Bendeki tarihlerde bunlar kızlar.Biliyorsunuz kardeşim kasım 28 teslim olcak askeriyeye o yüzden o gitmeden sözü yapmamız lazım.Umarım bir aksilik çıkmaz.Gerçi yüzüklere bakmaya başladık bile.Ve annemde baktığımızı biliyordu.Dün annemden izinli buluştum sevdiğimle.Annem kapalıçarşı uzak nasıl gidicez.Üsküdardan bakın yüzüklere dedi.Tamam dedim:):)

Kayınvalidemde bu cuma biniyormuş biletini almış.Bu cumartesi burda allah nasip kısmet ederse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimde bu ögleden sonra baya netleşir diye düşünüyorum. gamyoncuiremsu

Tanışma 07.11.2010
İsteme 14.11.2010
Söz 21.10.2010

Neks canim süpersin bak böyle üc tarihide bilsek süper olur ya : )

Hadi kizlar hepinizden böyle tarih bekliyourm : ))

Muzip bak kizarim öyle konusma lmaz:

Benim simdi cikmam gerek aksama gelince hepinizin yazdigi tarihlere göre hos bir liste hazirlayacagim insaAllah tamam mi kizlar : )

Hayirli günler dilerim :1hug:

Sallayın doğumgünü muhabbetini :)

BEnde heves falan kalmadı kızlar tanışma için

Heyecandan duygularımızı bastırmaya çalışıyoruz.
Korku daha ağır basıyor o yüzden hevesde olmuyor pek.
Ben hep bir şey olcak diye korkuyorum.O yüzden çok umutlanmak istemiyorum.
Bizde herşey belli ama yinede belli olmaz.

nekss tarihlerde ayları yanlış yazdın sanırım

Düzelttim canım teşekkürler.
Ekimde sözlencem demişim

Sessizlik kardeşimin askerliğinin olması böyle tarihleri sıralatıyor bana.
İnşallah bir aksilik çıkmaz:asigim:

Görüşürüz sessizlik

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende aynı şeyi hissediyorum en mutlu geçmesi gereken günler stresle korkuyla geciyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Sevgilimle aramız iyi canım bişi yokmuş gibi mesajlaşıyoruz aşarız zaten bu doğumgünü mevzusunuda,annem gönüllü değil ne derse çıkıyor,bu doğumgünü içinde annme bişi almaz bekleme o sana öylesine değer veriyo dedi ve dediğide çıktı hep dedikleri çıkıyo annemin,evlenince mutlu olmucaksın diyo yine annem haklı çıkacak diye korkuyorum kızlar o yüzden hevesli değilim

Bende aynı şeyi hissediyorum en mutlu geçmesi gereken günler stresle korkuyla geciyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Yanlız değilim yani hislerimde değil mi?
Gerçekden korku daha ağır basıyor.Bizim her kafadan bir ses çıkıyor.
Erkenmiş,aceleymiş.Birde ben hep evlilik düşünmüyorum diyordum.Birden ceee ben evlenmek istiyorum diyince aile şokda tabi.İlk çocuk ilk damat.Herşeyin ilki bende yaşanıcak.Bakalım nasıl olucak.Ama gerçekden en mutlu olmam gereken zaman ben sitresliyim.:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…