2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Tünaydınn kızlarr
Bİ bakayım ne olmuş ne bitmiş topiciqimizde hemen qeliyorumm

Slm kızlar.. MuzipRakkase canın çok sıkılmış çok haklısın erkekler çocuk gibi oluyolar yaptıklarına akıl sır erdirmek imkansız. Yazdıklarında sana yüzde 100 hak veriyorum ama okurken aklıma başka bir soru takıldı acaba bu doğum günü olayı sende olduğu gibi onda da bir patlama noktası mı? Yani aslında başka sorunlarınız var da tepkisini böyle mi gösterdi sana?

Yettim qeldim yawrularr kaydirigubbakcemile3
Muzippim ne denirki bu durumdaa şmdi ?
Doqum qünü hediyesi almadıqı için senin ona kızacaqını düşünmüş canım seninki o yüzden böyle yapmış. Oysaki sen ondan hediye beklemiyodun senin eklediqin qüzel bi söz we hatırlanmaktı ama öyle düşünmedi iştee...

Nilaycımm , Sennki neler yapıo öyle hiç kayınwalideye öyle denirmi yhaa baya bi qüldürdü benii kaydirigubbakcemile3

Bizdede herşey qüsel qidio şimdlik kırqınlıklar yawaş yawaş bitmeye başladıı... Canım aşkım benim kendi o kadar çok üzülüyo kırılıo ama bana bir tek kötü söz söylemio cnımın içi benimm :):)

Birde kızlarr ben C.tesi işten çıktım malum haftaya okullar açılacak o yüzden sabah muhabbetlerimize fazla katılamıycamm , bununda bir dip not olarak düşeyim dedimm kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım bugün öğleden sonra babası ile babam başbaşa konusacak çok heyecanlıyım :) umarım sende iyisindir

sonunda yazmaya başlıyorum

MuzipRakkase ben senin yerinde olsaydım baya kötü olurdu çünkü ben ondan hediye beklemiyorum doğum günün kutlu olsun dese bile yeter yani bunu onadra söylerdim...klava:

Nekss heyecan doruktaaaa seni düşündükçe ben bile heyecanlanıyorumm.opuyorumnanaktan

Esmerr zaman herşeyin ilacı demiştim bak düzeliyorsunuz yavaş yavaşzemuszemus

PınarSavaş yazdıklarını okudum bakalım senin için hayırlısı neyse o olsun seni değiştirme gibi bir konu açıldığında tavrını koy iş türban konularında yoksa birşey demezsen emin ol ezilirsin ileride lmaz:

Sessizlik kız kızların telaşları hızlandı biz hala oturuyoruz:gitme: yaza kadar yatış yapacağızakannehir

Günaydın canım bugün öğleden sonra babası ile babam başbaşa konusacak çok heyecanlıyım :) umarım sende iyisindir

Günaydınn tatlışşımm a.s.

İnş olumlu sonuçlar alırısınızz :Saruboceq:
Olumlşu sonuçları bekliyoruzz canımm :1hug:
Gelişmeleri aktarırsın artıkk zemuszemus

Ewet Merwecim çok haklıymışınn bize en iyi qeşen zaman oluyo bu süreç içindee...
Herşey yawaş yawaş düzene qirioo...
Bide buluşsak süper olcakk , Benim ewden çıkmam sorunda birazz :gitme:
Bende sizdenmim canımm nie öyle diosun ki ?? Bizim tarih bile belli deqil belki beni wermezler bilee...
Herşey olacaqına warır diyorum benn , Hayırlısı artık canımcımm

Son düzenleme:
mrvcnyt sorma canim ya : (
ama olsun bir gün gelecek sira bize gelecek : )

speedy haklisin canim liste yapalim bizde ya : )

kizlar tarihleri söyle bir yazi verinde ona göre bir liste hazirlayim bende

biraz heyecan katalim topicimize : )

speedy-gonzales anladım canım şu bizim tutuculuk mevzularını bir aşabilirde karar verebilirsek hemen listeye dahil olucam :teytey:

mervecim haklısın daha bugun daha yeni haber geldi daha once bunların amcalarına benim arkadasımı istemişler ailesi istememiş çok baskıcılar diye. İnanamıyprum çocuk hiç böyle gözükmüyor gayet rahat yaşıyor benim yaşantımı biliyor hiç şimdiye kadar tek bi laf bile etmedi. yani öyle ki bi yemeğe cıktıgımızda cok canım cekti şarap içicem dedim o visne suyu içti ben şarap içtim sesini bile cıkarmadı.
Babama söyledim az önce kapanmak istemediğimi çalışmayı bırakmıcayacımı iyice anlat dedim.
Kızlar adam yalan söylemez dimi yani kabul edip sonra evlendikten sonra baskı yapar mı off

Esmerrcim gelişmelerden bende korkar oldum dualarınızı eksik etmeyin olur mu yanlış bi karar vermekten çok korkuyorum.

Başka sorunlarımız yok canım,oda farkında bana hiç hediye almadığının bu kez sorun olacağını tahmin etmişti diyelim yani bu zamana kadar hiç hediye almadım bu doğumgününde beklemiştir diye düşünmüştür

söz tarihini yazsak nasil olur kizlar ?
bende tanisma olmayacak mesela...
yada en azindan söz olacak ayi yazalim...
bende tam gününü bilmiyorum ama temmuz 2011 de olacak gibi ?

söz ve istenme ayrimi olacak bir mi olacak onlari biliyormusunuz kizlar ?
bende nasil olacak bilmiyorum cünkü henüz...

günesay olsun kiz düsündügün kafanda ki tarihi söyle sonra degistiririz sorun degil : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…