2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

sırnaşık şeysırnaşık şey alemsin. 2 sokak öteye tasınıcam uzak bile degil aslında gel sen o koca adama anlat bunu resmen cevrimdışı oldu kac gundur.

delikafaduldendelikafadulden ben alt kata bile taşınsam asla diyor.
hatta arada nişanlıma diyor ben sanırım vazgeçtim diye hihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafadulden ben alt kata bile taşınsam asla diyor.
hatta arada nişanlıma diyor ben sanırım vazgeçtim diye hihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafadulden Sanırım ben vazgectim mi diyor delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden öldüm gülmekten.. nişanlın ne tepki veriyor gerçi yazık ne desin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
delikafaduldendelikafadulden Sanırım ben vazgectim mi diyor delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden öldüm gülmekten.. nişanlın ne tepki veriyor gerçi yazık ne desin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oda ne desin alıştı artık gülüyoruz hep beraber zemuszemuszemuszemus
biz gün aldık hala inanmıyor mesela

Ben simdi bu durum oldugundan beri biriktiriyorum ve gereksiz yere para harcamiyorum. Zaten öyle bir yapimda yok yani fuzuli yere para harcamam. Simdi birde biliyorum ya ilerde lazim olacak diye masraflida olacak eminim. Hatta oda bir korku benim icin ya yeterince birikitremezsem diye endiseleniyorum. Ama senin de dedigin gibi Rabbim büyük O yardim edecek insaAllah.

Amin insaAllah gercekten huzur dolu bir yuva kurmak nasip olur. Ben en basindan beri diyorum gözüm yükseklerde degil. Yani ahim sahim seyler istemiyorum. Kalitesine önem veriyorum tabi ki alacagim esyalarin saglam olmasina tabi ki bakarim. Ama bilerekte pahaliya kosmam kesinlikle.

Evi yuva yapan icinde ki esyalar degil cünkü. Birbirimize olan sevgimiz saygimiz sefkatimiz vs.

InsaAllah dualarinizi eksik etmeyin kizlar, insaAllah hepimiz hayirlisiyla mutlu huzurlu bir yuva (dikkat edin ev demiyorum yuva diyorum) kurmayi basaririz. :Saruboceq:

Merhaba topic arkadaslarim nasilsiniz?

Herkes isinde gücünde sanirim.

Ben bu hafta hasta oldugum icin biraz kaytariyorum : )

Iyice KK kolik oldum kizlar...

Günaydın kızlar çoook kötü bir cumartesi günü geçirdim,sevgilim unutmamış doğum günümü,sadece hediye almadığı için kuru kuruya açıklamak istememiş bu durumu,yüzyüze buluşunca yüzüme söylemek istemiş...

Son düzenleme:

Günaydın canım...

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ki?
En azından tam gününde mesaj atabilirdi.

Hediye diye yakasına yapışcak değildin ya.
Ama yinede geldi geçti bu durumun ilişkine zarar vermesine izin verme canım.
Bellliki durumu yok.

BEnde öyle dedim,birde bunun için trip yapacaksan yapma çekemem dedi kızlar çok çok kırıldım,dün onun doğum günü idi ama bende mesaj atmadım,hem gecen pazar evde idi istese alabilirdi,kızlar 1 yıl olacak nerdeyse barışalı mesela bana birtoka bile almadı haksız yeremı alınganlık yapıyorum,geçen hafta ne istiyorsan alalım dedi ama zamanımız yok ben almayalım dedim...

tatlım hediyeyi alamamış mı almamış mı anlamadım..Yani parası falan mı yok yoksa almaya mı çıkmamış.. Parası yoksa tamam amenna ama eğer çıkmadıysa dışarı bu gerçekten ayıp.. Benimki askerde olduğu haldee çıktığı izinde bana bayramlık aldı kızlar gönderdi.. Alamadım diye bi mazeret saçma gelir..Hadi oda sorun değil hediye şart değildir bi ilişkide insan özel günlerde sevdiğinin sesini duysa hatırlasa en büyük hediyedir... lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…