Hoşgeldin nilaycım
İş hayatın nasıl bu arada,işi nasıl öğrendin,hataların çıkıyor mu
Kısaca iş yerinden memnun musun,günün konusu :)
Sevdiceğimle konuştum az önce.
İşleri yoğunmuş acele ediyorum yanlış girmişim birkaç ilanı dedi.
Bendede yılların tecrübesi.Dedim acele etme.Doğru olsun ama yavaş ilerle.
Geriye döndüğünde yanlışları düzeltirken daha çok zaman kaybedersin dedim.
Doğru söylüyorsun fıstığım diyor.Dedim akşamları yarım saat fazla kal eksiklerini tamamla.
Arada ihmal etmiyor yüzüğünü takıyor musun fıstığım diyor.
Dedim takıyorum hayatım tamam diyor.bu akşam mesaiye kalıcam dedim.
Buğün kalma yarın kal dedi.Demek ki yarın görüşücez:)Görüş günümüz
Ben proğramlama mezünuyum canım.
Ama işim finans muhasebe.
Şirkete ait olan 80 ülkedeki şubelerimizde kullanılan merkezi fransada olan bir proğram kullanıyoruz.Yaklaşık 2 yıldır bu proğramı kullanıyorum.her türlü alıcı satıcı faturaları burda.Şirket içinde belli oranlar var onların her birinin kodları var.Ayrıntılı bir proğram.Arada hala hatalarım çıkabiliyor tabi.Ama ilk zamanlara göre çok daha az.Bunun içinda mutabakatlarda bende.Hem alıcı hem satıcı.Zevkli bir iş.Ama doğruluğu çok önemli olan bir iş.
Senin işlerin nasıl ve tabiyki diğer kızların?
Sevgilinde inşallah tek bu işte istikrarlı bir şekilde ilerler,çabucak öğrenir inşallah
Çok iş değiştirmenin insanı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum çünkü
Benimkinin fabrikası taşınsa idi yasadığımız yere çok iyi olacak her aksam 1,5 saat yol derdi var kızlar,o yüzden sadece cumartesileri görüşüyoruz :ecrin_bebek:
slm kızlar anca gelebildim nasılsınız okudum yazıları nekss hadi bakalım senin için zaman azalıyo heyecan dorukta...
esmer bence birşey yapmıyorsa sende hiç birşey yapma bence
ya 1 saat önce sevdiceğim msj atmış babasını hasataneye kaldırmışlar normalde hiç doktora gitmez babası hastalıklarıda belli değil tabi sol tarafında uyuşukluk varmış götürmüşler tansiyon veya şeker demişler başka hastaneye gidiyorlar tetkitleri araştırmak için moralim bozuldu yaa inşallah ciddi birşey çıkmaz kızlar sevdiceğimin sesi çok kötüydü msjdan sonra aradımda o daha yeni hastaneye gidiyordu işten çok üzgündü çok moralim bozuldu kızlar yaaa
Allaha şükür işinden memnun canım.
Ama ilanlar çok birikmiş.Birde tam öğrenme aşamasında şimdi birçok işi birden anlatıyorlardır eminim.Gerçekden gün içinde mesajlaşamıyoruz bile doğru düzgün.Mesaisi bitiyor ama çıkmıyor.Sabah 08:00'de işte olması gerekiyor hiç geç kalmıyor.yolunun yakın olmasının avantajları var.Ama iş konusu nasip kısmet.kendimden biliyorum.
Bizde normalde haftada bir gün dedik.Ama yetmiyor.Bende zaten haftada en az bir gün mesaiye kaldığım için buluşuyoruz.Sevdiğim beni eve bırakıp geri dönüyor.Yolda geçen o zaman yetmesede azda olsa dindiriyor özlemi.
İnşallah taşınırda fabrika sizde rahat edersiniz canım.
sağol canım yok canım ikimizde anlayışlıyız böyle konularda o benim üstüme kötü durumlarda gelmez bende onun üstüne gitmem ters davranmayız çok uç birşey olmadığı zaman canım
slm kızlar anca gelebildim nasılsınız okudum yazıları nekss hadi bakalım senin için zaman azalıyo heyecan dorukta...
esmer bence birşey yapmıyorsa sende hiç birşey yapma bence
ya 1 saat önce sevdiceğim msj atmış babasını hasataneye kaldırmışlar normalde hiç doktora gitmez babası hastalıklarıda belli değil tabi sol tarafında uyuşukluk varmış götürmüşler tansiyon veya şeker demişler başka hastaneye gidiyorlar tetkitleri araştırmak için moralim bozuldu yaa inşallah ciddi birşey çıkmaz kızlar sevdiceğimin sesi çok kötüydü msjdan sonra aradımda o daha yeni hastaneye gidiyordu işten çok üzgündü çok moralim bozuldu kızlar yaaa
Benimki önmuhasebe canım
İlk defa sorumluluk aldım düz lise çıkışlıyım olumsuz etkiledi tabi bu beni
Önlisans mezunuyum ,ünivde 3 ay staj yaptım sonra bu işe girdim 9 ay oluyo
Hatalarım çıkıyo üzülüyorum vede istediğim kıvama daha gelmedim sanki
Deneyimsizlik çok kötü bişi ya akannehir
Yılbaşından sonra demişler ama yinede mart nisanı bulur demişler eyvahedigeldismile
Sabah 5 te kalkıyo ama zoru görsünki kolayın kıymetini bilsin
Bizde mesajlaşamıyoruz eskiden olsa günde 100 150 mesaj yetmiyordu
eee hayat şartları :)
Patronunuz nette falan görünce bişi diyomu
Ben qeLdimmm bayanssulusmile
Nilay biliyorum sewiyo amaAması war iştee ??
Sewmese o kendi aramızda asla yüzük takmazdı aslaa !!!
Ne bilim ararsamda tükürdüqümü yalamış olcam
Arasam bir dert aramasam binn...
Arasam şuan barışırız biliyorumm... Ama aramıycam onun aramasını beklicemm
Meltem çok qeçmiş olsunn canımmmm, İnş kısa sürede iyileşirr adam yhaa
ALLAHım şifasını wersinnnn
Sana her zaman dediğim gibi kalbin ne diyorsa canımcım.
Sonuçda sende ailenden yanada zor günler geçiriyorsun.
Belkide aramamakda haklısın.umarım en kısa sğrede çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?