Günaydınnn kızlarrr ben qeldimmmm
Nilaycımm , günaydın tatlımm
Güzel qelişmeler olmuş yha çok sewindimm...
Annen yawaş yawaş senin tarafına qeçiyo artıkkk ne qüzelll canımm
Bende durumlar aynı hala ne o aradı ne de ben
Dün yüzüqümü çıkarmıştım takmıyordumm , ama buqün takıyorum çıkarmıycam daha. BİTMİYCEK çünkü biliyorumm...
Teşekkür ederim canım...
Sen gerçekden çok güçlü birisin.Umarım herşey dilediğin gibi olur canım.
Kalbinden ne geçiyorsa ona inan.Ve aklının seni yanıltmasına asla izin verme.
Aimn hepimizin caanımm :Saruboceq:
Düne qöre çok çok iyiyim... Buqün herşeyi unuttum desem çok doqru olur inanki.
Buqün herşeyin pozitif yanını qörüyorumm bilmiyorumkismile
Neden bilmiyorum ama öyle iştee ... ??
Arar mı acaba diyorum ? Ararsa naparım ? Cvp wereyim mi wermeyim mi ?
Aramazsa ben napimm ? Bekliyim mi böyle elim kolum baqlı yoksa napayımm ?
Böyle binlerce soru war kafamda ama hepsini olumlu düşünüyorum ne qarip dimi ?? kafamçokkarıştı CADIARZU
Kızlar dün tanışma olayını konuştuk annem yengem ben.
Annem normalde sevdiceğimin gelmesini istemiyordu.
Yengemde olur mu öyle şey gelsin ki bizde tanıyalım dedi.
Bende dedim tabi anne tek görücüye çıkan ben olmamalıyım.
Annem ikna oldu gibi..
Sevdiceğime söyledim dedim sende geliyorsun.
İzin çıkdı yani diyor.Hayatım biz bir ara bırakırız anneleri rahat rahat merkeze iner gezeriz olur mu diyor?
Canımıniçi ya hayali bile güzel.
Diyorki hadi yine iyisin kaynanan bu hafta geliyor.Dedim göklere uçuyorum kaynanam geliyor diye
Annemde dedi ilk tanışırız.Sonra düşüncelerii söyleriz.uyarsa istemeye gelirler sonra biz bir düşünelim deriz.Sonraki gelmedede yüzük takrız diyor.
Kızlar şaka maka sözleniyorumm
Gelişmeler çok güzel neksscim
Senin adına çok sevindim
Bayramda tanışma olunca acaba benimkide gelecekmi
Napsak ki ???
HAlanın oğlu nasıl biri kaç yaşında ne iş yapıyo,evlilik için imkanları yerinde mi
Akraba evliliği olacak bu sonuçta kabul etmemen iyi olmş aslında
Seviyorsun canım değer veriyorsun olumlu düşünmen çok normal...
Bir an sinirlensen bile sonrasında kalbin daha ağır basıyor onu dinlemeye başlıyorsun.
Benim hep kazanan beynim olmuştur geçmişde.Ama bu bence hataydı en güzeli kalbinin sesini dinlemek.doğru yada yanlış.ama kalbinin sesini dinle.
Tam olarak son konuşmanız nasıldı bilmiyorum.Yani bitti mi?Sadece darıldınız mı?Son konuşmada haklı olan taraf kimdi?Bunları düşün ve ona göre seçimini yap canım.
Kız kabul eder miyim hiç?
abim o benim yahu naıl eşim olarak düşünebilirim.
Ben aşk evliliği yapmayı düşünen insanlardan biriyim.
Açıkcası sırf maddi durumu iyi diye bir insanı eşim olarak düşünemem.
Sonuçda evlilik bu aynı evin içinde bir ömür.
Tenlerin birbiriyle teması.Sevmediğim birinin bırakın sevmeyi aşık olmadığım birinin bana dokunmasına tahammül edemem.
Maddi durumları çok iyi.kendi evleri dışında iki evleri vede yazlıkları arabaları var.Çocukda belediyede çalışıyor.elektirik bölümü mezunu zaten.Tam bir ev erkeği.Yani onunla evlencek kızın akıllı olup onu çevirmesi lazım.
Ama şahsen ben yanımda o tarz birini düşünemiyorum.Sevdiğim beni şöyle bir kollarının arasına alır tamam o anda dünya benim olur.Otobüsde demirden tutturmaz beni.çantamı poşetimi alır elimden.Beline sarılmamı ister.kollarıyla sarmalar.İnsana güven veriyor.Biliyorsun ki sevdiğin yanındaysa sana hiç bir şey olmaz.Canım ya bak yazdıkça özlüyorum.Buğün görüşmeyeli 3. günümüz
Kız kabul eder miyim hiç?
abim o benim yahu naıl eşim olarak düşünebilirim.
Ben aşk evliliği yapmayı düşünen insanlardan biriyim.
Açıkcası sırf maddi durumu iyi diye bir insanı eşim olarak düşünemem.
Sonuçda evlilik bu aynı evin içinde bir ömür.
Tenlerin birbiriyle teması.Sevmediğim birinin bırakın sevmeyi aşık olmadığım birinin bana dokunmasına tahammül edemem.
Maddi durumları çok iyi.kendi evleri dışında iki evleri vede yazlıkları arabaları var.Çocukda belediyede çalışıyor.elektirik bölümü mezunu zaten.Tam bir ev erkeği.Yani onunla evlencek kızın akıllı olup onu çevirmesi lazım.
Ama şahsen ben yanımda o tarz birini düşünemiyorum.Sevdiğim beni şöyle bir kollarının arasına alır tamam o anda dünya benim olur.Otobüsde demirden tutturmaz beni.çantamı poşetimi alır elimden.Beline sarılmamı ister.kollarıyla sarmalar.İnsana güven veriyor.Biliyorsun ki sevdiğin yanındaysa sana hiç bir şey olmaz.Canım ya bak yazdıkça özlüyorum.Buğün görüşmeyeli 3. günümüz
Aklımla beynim arasında qel qitlerdeyim canım. Alım arama ararsan yüz werirsin herşey daha kötü olur dio... Kalbin pazar akşamı sen haksızsın ara dio. Hİç bişe olmamış qibi dawran zaten o hiç bişe olmamış qibi dawranır dio
Tam olarak konuşmamız ben sinirili baqırıp çaqıran o da her zamnki qibi susan haklısınlarla, aşkım yapmalarla qeçiştiren ertuqrul...
Haklımıydı % 50 ewet. Annnesini düqüne qötrücekti,Ama qeç bi saatte öqrenmi,ş babannesi qelince babası annesini qötürmemiş benimkinn kafasına kalmış. Bunu öqrenip ne die bana nete qir konuşalım diosun... Nete qiriyorum 10 dkk sınra çıkmam lazım dio...
Neden nete qir dedi çünkü ben o qün buluşmadıqımız için akşam nette konuşuruz senin yorqunluqun qeçince demiştim onun için yaptı...
Sonrasında hatırladıqım kadarıyla hayatım kib dedi ve çıktı...
Ben yazarken. Bende şimdide ben qidiyorum qeri dönersemde allah belamı wersin die msj attım. Daha ses seda yok ????
Onu suçlamıyorum. Ortada bi suç war ama ikimizinde bu suçta eşit payı war...[/COLOR][/B]
Tam anneme göre damatmış o :)
Bende sakin erkek sevmiyorum espirili olacak şaka yapacak ansızın gelip beni öpecek ne bilim ben işte bundan çok seviyorum aşkımı ya
Bir insanla sırf iyi diye evlenilmezki haklısın nilaycım
Gerçkten doqruları sölüyosun canımm...
İnsan sewmediqi birinin yanında bir ömür qeçiremez...
Acı çekerim ben bee anamm düşüncesi bile kötüü kafamçokkarıştı
ALLAha karşı büyük konuşuyorum belki ama yapamam ben yha sewmediqim biriyle...
Helek bu kişiyi abim olarak qörüyosamm
Canım şimdi anlattığın konu üzerinden yrum yaparsam.Ertugrul haklı.
Yani sen akşam msnde görüşürüz demişsin oda herşeye rağmen kısa bir sürede olsa msne gelmiş ve sonrasında çıkmak zorunda kalmış.Yani bundan doğal bir şey yok aslında.
Sen bağırıp çağırdığında da susmuş ve sadece dinlemiş haklısın demiş.
Sende bir birikim olmuş canım ve buna bağlı olarakda patlama yaşadın.
Buda çok normal.Eğer ipler tamamen kopmaz diyorsan bir süre ertugrulu yanlız bırak düşünsün kendini toparlasın.Mutlaka adım atacaktır.Sıkma canını sende sakın.
Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.
Kesinlikle acı çekerim mutlu olamam.
Aman allah korusun.Hepimiz sevdiklerimizle mutlu yuvalar kuralım inşallah.
Kız beni haksız çıkarmaaklava:
Şaka bir yana canım qerçekten çok büyük bir patlama yaşadım... Çok kırdım onu bee...
Baktım c.tesi qününe kadar aramıo ben qidicem bi pasta alcam, tutcam ewinin yolunu qidip uykusundan uyandırıp öpcem barışcaz :):) Bir yanım böyle dio. Bir yanımda aptal msın kızım sen aramazsa aramasın sende arayıp sorma dioo ?
Karmakarışıklardayımm anlıycaqın...
Aradı mı arayacak mı die beklemekten bi hal oldum yha... Bu qerqin bekleyiş beni mafedio :gitme:
Kızlar topiğimizi çok ihtimal ettik bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?