Doğum günüm bu cuma ama hiçbir beklentim yok kızlar hediye bile beklemiyorum sengözlerimebaksanab
sanırım işteyim diye göremiyorum artık eve gidince bakarım =) neyse canım hayırlısı olsun şimdi ne kadar heyecanlısındır için içine sıgmıyor günler geçmiyor dimi:1rolleyes:
Yok canım olur mu baş başa kutlarsınız hediyerlerinizi verirsiniz...
Sevdiğim doğum günümü birlikde kutlucaz diye annesinin yanına gitmemişti.Sonra ben hediye beklemiyorum tabi çalışmıyorya.Meğer fıtrsat kolluyormuş.Saçlarımı kaldırıp boynuma kolyeyi takıp yine boynuma buse kondurmuştu.opuyorumnanaktan
Sen ne almayı düşünüyorsun canım?
Aştın canım ne kaldı ekim ayının sonuna 18 i bugün ortasındayız zaten bayanssulusmile
Ben fotoğrafçıya gidicem ilk fırsatta swit alcam,begendiği oyun kahramanı var onun baskısını yaptırcam,matbaaya gittim hiçbiri yapamıyormuş arkadasım fotografçı bulmuş birde ona gidicem oda yapmazsa ne hediye alırım bilmiyorum
Ama düşündüğüm hediyey, yaptırırsam şok olaxcak
Valla canım zaman geçmiyor orası kesin.Ben aslında biran önce olsun bitsin istiyorum.Heyecandan çok korku var.Ya aksilik çıkarsa gibi.Umarım herşeyin hayırlısı olur.
selam kızlarr
Uqursuz kız qeldiii yine...
Nekss _cim yüzüqünü çok beqendim çok hoşmuş qerçekten eminim sanada çok yakışmıştır. Bende kapalı çarşıdaydım c.tesi qünü Kaban felan aldım işte kendime...
Muzip Rakkase _ Kawqalarınız çok hoşmuş qüldürdünüz beni, bu halimle
Annende anlıycaktır inş seni. Sizin sewqinizin karşısınd duramıycak seni sewen sana deqer weren biri wa sounçta o da qörücek bunu.. Sıkma canını senn
Gelelim bana...
Akşam bu olaydan sonra babamla tartıştımYani o baqırdı ben sustum hiç bişey söylemedimm
Dün akşam 19:30 dan 11:30 a kadar neden net açıkmış ? Napıyomuşum ben nette ? Sewqilimle mi konuşuyo muşum ? O salak deqilmiş, bizi sewio die biz şımarıyomuşuz... O esnaf adammış heryrde qeziyomuş bizi yakalarmış ws ws bir sürü laf söz
Bu qecen haftadan beri böyleBen bunları ertuqrula anlatamıyorum paylaşamıyorum Anlmıyo çünkü ben onun yüzünden neler çekiyorum ewde, o bir kere bile sormuyo nasılsın die ? msj bile atmıyo... Ben kendimi kaybedince herşeyi söyleyince yine haksız ben oluyorumm... Ben nie haksızım bilmiyorummm ???
Çok hoş düşünmüşsün canım.
Umarım yaptırabilirsim.olumunekankayizsmile
merak etme canım aksilik çıkmaz korkunun olmasıda normal ama boşa kendini yıpratırsın korku sitres oldugu sürece sevdiginle birbirinizi üzersiniz rahat olmaya calış hersey güzel olacak....
Kesinlikle ben sitrese girdikçe sevdiğimce üzülüyor gerçekden.
Umarım herşey yolunda gider.Bende rahat olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
selam kızlarr
Uqursuz kız qeldiii yine...
Nekss _cim yüzüqünü çok beqendim çok hoşmuş qerçekten eminim sanada çok yakışmıştır. Bende kapalı çarşıdaydım c.tesi qünü Kaban felan aldım işte kendime...
Muzip Rakkase _ Kawqalarınız çok hoşmuş qüldürdünüz beni, bu halimle
Annende anlıycaktır inş seni. Sizin sewqinizin karşısınd duramıycak seni sewen sana deqer weren biri wa sounçta o da qörücek bunu.. Sıkma canını senn
Gelelim bana...
Akşam bu olaydan sonra babamla tartıştımYani o baqırdı ben sustum hiç bişey söylemedimm
Dün akşam 19:30 dan 11:30 a kadar neden net açıkmış ? Napıyomuşum ben nette ? Sewqilimle mi konuşuyo muşum ? O salak deqilmiş, bizi sewio die biz şımarıyomuşuz... O esnaf adammış heryrde qeziyomuş bizi yakalarmış ws ws bir sürü laf söz
Bu qecen haftadan beri böyleBen bunları ertuqrula anlatamıyorum paylaşamıyorum Anlmıyo çünkü ben onun yüzünden neler çekiyorum ewde, o bir kere bile sormuyo nasılsın die ? msj bile atmıyo... Ben kendimi kaybedince herşeyi söyleyince yine haksız ben oluyorumm... Ben nie haksızım bilmiyorummm ???
Seninki çok istekl nekss söz yapmaya da evlenmeye sanırım çok güzel bişi bu aslında :) teyzeside olsa
Birilerinin yanında yaşamak canına tak etmiş,bununda azda olsa etkisi olabilir:3:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız hafta sonunuz güzel geçtimi?
Nekss canım yüzüğün çok hoşmuş güle güle tak Allah tamamını erdirir inşallah :)
Esrmercim nasil oldun canım bi gelişme varmı???
Ertuğrulu anlamıyorum aslında esmer_ gerçekten herşeyle tek başına mücadele ediyorsun
Ama erkeklerin hepsi böyle umursamaz aslında yerimseniben
Hiçbirimiz esmer_ i üzmek istemeyiz aslında ama mutlu olduğu anlardansa mutsuz olduğu an çok daha fazla
Buluşma konusunda telki vermiştim aslında bu sefer karışmak istemedim ama nilaydan aldığım destekler yazıyorum bu aşkı tek başına götürüyorsun,Ertuğrul sever sevmez demiyorum ama senin içinde hiçbir fedakarlık yapmıyo,en zor anında yanında olmayanın mutlu gününde hissesi olmamalılmaz:
Kısaca Ertuğrul ile ilişkinde, karada gemi yürütüyosun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?