2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Doğum günüm bu cuma ama hiçbir beklentim yok kızlar hediye bile beklemiyorum sengözlerimebaksanab

Yok canım olur mu baş başa kutlarsınız hediyerlerinizi verirsiniz...

Sevdiğim doğum günümü birlikde kutlucaz diye annesinin yanına gitmemişti.Sonra ben hediye beklemiyorum tabi çalışmıyorya.Meğer fıtrsat kolluyormuş.Saçlarımı kaldırıp boynuma kolyeyi takıp yine boynuma buse kondurmuştu.opuyorumnanaktan

Sen ne almayı düşünüyorsun canım?

sanırım işteyim diye göremiyorum artık eve gidince bakarım =) neyse canım hayırlısı olsun şimdi ne kadar heyecanlısındır için içine sıgmıyor günler geçmiyor dimi:1rolleyes:

Valla canım zaman geçmiyor orası kesin.Ben aslında biran önce olsun bitsin istiyorum.Heyecandan çok korku var.Ya aksilik çıkarsa gibi.Umarım herşeyin hayırlısı olur.

Ben fotoğrafçıya gidicem ilk fırsatta swit alcam,begendiği oyun kahramanı var onun baskısını yaptırcam,matbaaya gittim hiçbiri yapamıyormuş arkadasım fotografçı bulmuş birde ona gidicem oda yapmazsa ne hediye alırım bilmiyorum

Ama düşündüğüm hediyey, yaptırırsam şok olaxcak

Çok hoş düşünmüşsün canım.
Umarım yaptırabilirsim.olumunekankayizsmile

Valla canım zaman geçmiyor orası kesin.Ben aslında biran önce olsun bitsin istiyorum.Heyecandan çok korku var.Ya aksilik çıkarsa gibi.Umarım herşeyin hayırlısı olur.

merak etme canım aksilik çıkmaz korkunun olmasıda normal ama boşa kendini yıpratırsın korku sitres oldugu sürece sevdiginle birbirinizi üzersiniz rahat olmaya calış hersey güzel olacak....

selam kızlarr
Uqursuz kız qeldiii yine...
Nekss _cim yüzüqünü çok beqendim çok hoşmuş qerçekten eminim sanada çok yakışmıştır. Bende kapalı çarşıdaydım c.tesi qünü Kaban felan aldım işte kendime...
Muzip Rakkase _ Kawqalarınız çok hoşmuş qüldürdünüz beni, bu halimle
Annende anlıycaktır inş seni. Sizin sewqinizin karşısınd duramıycak seni sewen sana deqer weren biri wa sounçta o da qörücek bunu.. Sıkma canını senn
Gelelim bana...
Akşam bu olaydan sonra babamla tartıştım Yani o baqırdı ben sustum hiç bişey söylemedimm
Dün akşam 19:30 dan 11:30 a kadar neden net açıkmış ? Napıyomuşum ben nette ? Sewqilimle mi konuşuyo muşum ? O salak deqilmiş, bizi sewio die biz şımarıyomuşuz... O esnaf adammış heryrde qeziyomuş bizi yakalarmış ws ws bir sürü laf söz
Bu qecen haftadan beri böyle Ben bunları ertuqrula anlatamıyorum paylaşamıyorum Anlmıyo çünkü ben onun yüzünden neler çekiyorum ewde, o bir kere bile sormuyo nasılsın die ? msj bile atmıyo... Ben kendimi kaybedince herşeyi söyleyince yine haksız ben oluyorumm... Ben nie haksızım bilmiyorummm ???

Ertuğrulu anlamıyorum aslında esmer_ gerçekten herşeyle tek başına mücadele ediyorsun

Ama erkeklerin hepsi böyle umursamaz aslında yerimseniben

merak etme canım aksilik çıkmaz korkunun olmasıda normal ama boşa kendini yıpratırsın korku sitres oldugu sürece sevdiginle birbirinizi üzersiniz rahat olmaya calış hersey güzel olacak....

Kesinlikle ben sitrese girdikçe sevdiğimce üzülüyor gerçekden.
Umarım herşey yolunda gider.Bende rahat olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Kızlar benimki mesaj attı şimdi

aynen yazıyorum :)

Fıstığım yemek yapmamı da istiyo sopada istiyo :))))))yazmış deli

Kesinlikle ben sitrese girdikçe sevdiğimce üzülüyor gerçekden.
Umarım herşey yolunda gider.Bende rahat olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Seninki çok istekl nekss söz yapmaya da evlenmeye sanırım çok güzel bişi bu aslında :) teyzeside olsa

Birilerinin yanında yaşamak canına tak etmiş,bununda azda olsa etkisi olabilir :3
:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

nasılsınız hafta sonunuz güzel geçtimi?

Nekss canım yüzüğün çok hoşmuş güle güle tak Allah tamamını erdirir inşallah :)

Esmercim nasıl oldun canım bi gelişme varmı???

Son düzenleme:

Canım moralini bozmak istemiyorum ama.
Bende ertugrulu anlamıyorum.Bütün yükü omuzlarına almışsın sanki.
Askerdeyken yanlızken sadece sen vardın yanında.
Şimdi özgür diye mi sen geri planda kaldın.
Anlattıklarından ben bunu çıkarıyorum en azından.

Sen dertleşmek paylaşmak istiyorsun.Ertugrul ben işsizim nasıl tanışmaya geliyim istiyim diyor.Aşk birazda delilik değil midir?Sevdiğiminde işi yoktu bak daha bir hafta oldu gireli.Ama biz o işsizken bile ailelere açıklamıştık.İkimizde arkasında durduk ilişkimizin.

Bekleyin hemen resmiyet olsun ertugrul bunu sağlasın demiyorum ama yinede yanında olmalı.Sabırlı ol canım umarım herşey yoluna girer.

Hiçbirimiz esmer_ i üzmek istemeyiz aslında ama mutlu olduğu anlardansa mutsuz olduğu an çok daha fazla

Buluşma konusunda telki vermiştim aslında bu sefer karışmak istemedim ama nilaydan aldığım destekler yazıyorum bu aşkı tek başına götürüyorsun,Ertuğrul sever sevmez demiyorum ama senin içinde hiçbir fedakarlık yapmıyo,en zor anında yanında olmayanın mutlu gününde hissesi olmamalı lmaz:

Kısaca Ertuğrul ile ilişkinde, karada gemi yürütüyosun !!!

Seninki çok istekl nekss söz yapmaya da evlenmeye sanırım çok güzel bişi bu aslında :) teyzeside olsa

Birilerinin yanında yaşamak canına tak etmiş,bununda azda olsa etkisi olabilir :3
:

Benimki en başından beri çok istekli canım.
Yani düşünebiliyor musun 12 martta sevgilisin 31 martta evlenme teklifi alıyorsun.
Bizim çok farklı bir hikayemiz var aslında.Şaka gibi başladı herşey.
Ben onu çok iyi anlıyorum.Lisede,üniversitede,askerde hep ailesinden uzak kalmış.Annesi bir şekilde sevdiğimi hep sürüklemiş.İki kız sevmiş ikiside bir gün onunla bir gün bununla takılan tiplermiş.Bunu öğrenince sevgisini içine gömmüş.Askerden gelicem kimseye bağlanmadan deli dolu yaşıcam derken karşısına ben çıkıyorum.Hop herşey bir anda değişiyor.Yıllardan aradığım insan sensin diyor bana.Kimse ailem dahil bana bu kadar destek olmadı yanımda olmadı.Beni dinlemedi anlamadı diyor.Aslında 12 mart günü aradaki çekimi fark ettiğimde ben bir daha görüşmeme kararı almıştım.hatta vapurdan iner inmez.Ben gidiyorum bir daha görüşmeyelim dedim.ama sevdiğim lütfen hafta sonu düşün aramıcam seni rahatsız etmicem.Pazartesi tekrar görüşelim ve konuşalım dedi.2 yıl mı var evlilik için diyordun ya hani dedi.Ben seni beklerim 2 yıl sonra evleniriz dedi.Ben tabi şoklarda.O anda başladı işde.Kulaklarım duyuyordu söylediklerini ama benimle o an konuşan gözleriydi.opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim canım.
Darısı isteye herkesin başına inşallah tabi hayırlısıyla.

Ertuğrulu anlamıyorum aslında esmer_ gerçekten herşeyle tek başına mücadele ediyorsun

Ama erkeklerin hepsi böyle umursamaz aslında yerimseniben

Umursuyomuş öyle dio klava:
Neyi umursuyosa ?
Askerdeyken konuşmazdık hep derdi , aşkım qelim 1 - 2 ay qeçsin ben bi iş bulim üsütüme başıma bişiler alım... İlk önce kendi aramızda yüzüklerimiz takalım. Sonra ben seni ailemle tanıştırcam sonrada aileleri tanıştırıp işi resmiyete dökcez die. Buraya kadar qüzel çok mantıklı düşünüyo, hak weriyorum ona. Halda böyle düşünüyo burasıda qüsel, Kesinlikle katılıyorum onun yanındayım onun düşündüqünün kesinlikle arsındayım destekliyorum.
Ama ki benim annem yüzünden babam öqrenmiş ben zor durumdayım we konuşmya çok çok ihtiyacım war. Ben sana anlatıyorsam paylaşmak istiyorsam suç mu olmalı bu ? Yani ben mi yanlış yapıyorum ?
İşi öne koyamaz asla tek bir kelime kötü bişey söylemiyorum. Sürekli destek olmaya çalışıyorum.
Böyl böyle konuşmaya konuşmaya bende bi süre sonra doluyorum we patlayıncada herşeyi bitiriyorum klava::mymeka:senağlama
Sonuç olarak ise ben akşam resti çektim o da annesini düqüne qötürdü klava: Hala ses seda yok

Nekss çok sevindim canım.Hadi hayırlı olsun,ALLAH tamamına erdirsin.Darısı bize inşallah hayırlısıyla ve tez vakitte.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum.
Aslında bende hiç karışmak istemedim.
Yani daha çok olumlu açıdan bakmak istedim.
Ama yazdıklarını okuyunca gerçekden üzüldüm.

Esmer__ sen gerçekden yaşına göre çok olgunsun.
Ve hem okulun hem işin hemde ertugrulun sorumluluğu senin üzerinde.
Ailen konusunda zor durumda olduğunu bile bile nasıl arayıp sormaz destek çıkmaz.
Ki sen ondan hiç bir şey beklemezken.her türlü fedakarlığı yaparken.
Gerçekden anlamak çok güç.

Halbuki birkaç güzel söz bile.Senin kalbini ferahlatmaya yeticek.

Yanlızken sen vardın ama şimdi çevresi yanında ve sen yoksun onun için.

Belkide çok ağır oldu.Kalbin acıyor biliyorum.Ama çok iyi düşün.Ertugrul seni gerçekden hak ediyor mu ben emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…