2200 olmuşuz çok şükür..hakikaten mamalı süt vermekle emzirmek arasında ince çizgideyim..emzirsem doymuyor biberon içince emmiyor..zor ama güzel işler..hele tutturmak gökdelene çıksam o kadar yorulurum yani..bu akşam büyük kızımı okuldan almaya gittim eve gelince birinin daha bizi bekliyor olması çok güzel...maşallah seninkine de tam oynanacak çağları..darısı başımıza
bizim minikte minik ama her şeyden haberi var 49 gün kimbilir kaç hemşireyle muhatap oldu iyi ders almış..:)
bu günlerimize şükür..bera testine gidemedim daha aklıma takılıyor gerçi benim öteki kızlar doğduğunda hiçte bu test yoktu..
kızım sese tepki veriyor daha neyi ölçtürücez bilmiyorum prematüre çocuğu doktora göstericem diye her gün evden çıkarıp hasta etmek istemiyorum..
bi ara bi casaret onu da yaptırıcam
ilk hepatiti olduk bakalım büyüdük galiba:)
Merhaba pireseverlerr...:))
Bugunlerde pek bi mutluyumm
Kıpır kıpr içimm kelebişler uçuyoo..
Neden mi hastanedeki miniğimi kucağıma aldımm emzirdimm...kuvöz içine geçtik ve en alt seviyeye düştük...bu ne demek bilirsiniz,, yakında hemde parmakla sayılacak kadar yakında kavusacagız oğlumuzaa...oğluşumda ikizine..:)
Büyüyorlarr...
Ve bu beni inanılmaz mutlu ediyorr...alper(hastanedeki) 3230 serdar(evdeki) da 3970 oldu .maasallahh
Serdarın ikinci ay aşısını olduk iki gn önce ve gece ateşlendik,simdi iyi ama...atesdüşürücüyle düşürdük.
Geceleri yine nöbetteyiz:)Kardesimiz gelince napıcak annecik bilmiyoo
Biirde durmaksızın emmek istiyo.yalancı meme gibiemip duruyo bıcırık ..kardeş gelince işler degişecek bilmiyo :)
yalancı emmeye alıştırmak istedim bu arada ama öğürüyoemzirirken uyuyo kandırıp yatagına yatrmayı planlıyodum ama ama nafilee...
...
Birde uzun zamandır aynaya (kendimle ilgilenmek için ) bakmadıgımı farkettim...kendimi tanıyoamadım valla...çok kilo aldımon yaş yaşlı görünüyorum vallaa:44: o malum özel işlerimi bile sık yapamıyorum bu tempoda.... eşim iki oğlan kazandı ama eski beni kaybetti sanırım..
siz neleri hangi arada yapıyosunuz...bana tüyolar verseniz gazlka karısık....iyice saldım kendimi valla....
canım benim güçlü olmaya çalış ben de 31. haftada doğum yaptım.ikizin eşini kaybettik malesef.1300 gr dı diğeri de. biz oksijen sorunu 3 gün yaşadık sadece ama zor bilirim tabii.allah güç versin ama üzülme sen güçlü ol ki o da olsun.bak ne güzel kilo alıyormuş.yeme problem de önemli.50 cc çok iyi bi miktar bence. biz 1800 de çıktık hastaneden 1 ay sonra o zaman 50 cc alıyodu anne sütü. bence bu çok önemli bişey. moralini yüksek tut.onun sana ihtiyacı var. çok iyi anlıyorum seni çok zor ama sen artık annesin canım. dua edelim inşallah bi an önce sağlığına kavuşsun ama merak etme onlar çok güçlü ve mücadeleci oluyolar panik yapma derim.sen sütünü sağmaya bak
28 haftalık 1220 gram oğlumun bugün 40.günü ikiz eşiydi birini kaybettim melek oldu oğlum...1220 gram akciğer problemi ile doğdu 6 gün solunum cihazında kaldı sonra kabin içi oksijen aldı 1,5 hafta kadar kafesi kaldırdılar çok az küvez içi oksijen alıyordu benim bebeğimi gördüğüm yer cam kenarı yani bebeğim camın kenarında ara ara satrasyonu düşüyodu tabi ben göremiyorum kaça düştüğünü hemşiler aletin düğmesine basınca düzeliyordu fakat 2,3 gündür ben ordayken sürekli satrasyonu düşüyor belenmesinde bi sorun yok çok şükür doktoru hergün arttıyor ama bu satrosyon hep ötüp duruyor hemişler bişey yok diyor doktoruna soramıyoruz çok sert bir adam aynı zamanda hastanenin baş hekimi ,
hemşiler oksijenin çok az olduğunu söylüyorlar beslenmeside 3 saatte 1 50 cc daha da arttırmaya çalışıyor
başında böyle birşey gelmiş anne varmı çok korkuyorum.bu arada 1400 gram oldu ama ciğerleri nefes alıp verirken hep inip çıkıyo diğer bebeklerle yan yana geldiğinde bir benimkinin göğüs kafesi sürekli aşağı yukarı hareket ediyor lütfn bana bir teselli verin dün geceden beri uykusuzum bebeğim için iyi olmak zorundaayım ama nedenini bilmeden rahat edemiyorum çok kokuyorum rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah hayırlı cumalar
canım ben aşı yaptıracağımız gün mesela dün gitmeden ateş düşürücü veriyorum şimdiye kadarhiç ateşelnmediler çok şükür sende öyle yapabilirsin özellikle verem aşısında öyle yap çünkü o aşı ateşde yapabliyomuş yalancı meme içinde benimkilerinde midesi bulanıyodu ilk zamanlar sonra baktım dahada küçük emzikler varmış piyasada onlardan aldım şimdi hiç mideleri bulanmıyo bence alışırlarsa epey rahat edersin alıştırmaya bak...
hayatım o özel işleri yapmaya inan benimde hiç vaktim olmuyo ama haftada 1 kendime bakım günü ilan ediyorum maske yapıyorum saçımı fönlüyorum giyinip dışarı çıkıyorum 1 saatliğine arkadaşıma kahveye gidiyorum onunda ikizleri var allahtan bakıcı var bizde ama onun verdiği bi rahatlık var sen bakıcı almayı düşünüyo musun??? benim kilo sorunum olmadı allahtan zaten herkes diyo bunlar bi ayaklansın sen dahada zayıflarsın güçten düşme diyolar sende öyle olursun büyük ihtimal eşimlede eskisi gibi diiliz tabi ama hiç şikayet etmesinler bi zahmet bendende 3 çocuk say:)))[/QUOT
evett..aşı için surup aldım ama gittikten sonar verdiğim için yine de çıktı atesimiz...bundansonrası için aklımda olsun..emzik içinse...piyasadaki emn minnak emziği aldık ama yok...istemiyor...gercekten rahat ederdm alsa...
harika fikir bakım günü...gezme işi hayal olsa da biçinenden baska yardımcım olmadıgı içi...bide üstüne yemek ev işleri eklenince.....hiç vakit olmuyor hiç bişeye
...
Kimsecikler uğramamış...aklıma takılan bir şey var:ek besin veren arkadaşlar,ben elma suyu,armut,havuç patates ve pekmeze başladım.Kaka rengimiz kına yeşili.bu normal mi?doktoruna pekmez verdim dedim yapmaz dedi..söyleyemdim diğerlerini Allahtan sonra o ek besine geçirdi..şimdide soramıyorum tekrar..ne dersiniz?bir b-k muhabbeti kalmıştı yapmadığım KKK da..
cevaplarınızı bekliyorum.
Kimsecikler uğramamış...aklıma takılan bir şey var:ek besin veren arkadaşlar,ben elma suyu,armut,havuç patates ve pekmeze başladım.Kaka rengimiz kına yeşili.bu normal mi?doktoruna pekmez verdim dedim yapmaz dedi..söyleyemdim diğerlerini Allahtan sonra o ek besine geçirdi..şimdide soramıyorum tekrar..ne dersiniz?bir b-k muhabbeti kalmıştı yapmadığım KKK da..
cevaplarınızı bekliyorum.
1 nisan 2011 günü 1390 gr doğdu 85 gün yoğun bakımda kaldı 26 haziranda taburcu olduk 4 ekimde solunum yetmezliğinden kaybettim bebeğimi her gecen gün katlanıyor acım bir an aklımdan cıkaramıyorum
1 nisan 2011 günü 1390 gr doğdu 85 gün yoğun bakımda kaldı 26 haziranda taburcu olduk 4 ekimde solunum yetmezliğinden kaybettim bebeğimi her gecen gün katlanıyor acım bir an aklımdan cıkaramıyorum
allah sabır versin..çok zor daha 40 ı çıkmamış prematüre bebeği ç.paşa da küvözde olan bir anne vardı yarın 7 si olacak bebeğini kucağına alamadan vefat etti..tahminim emziricem diye kan sulandırıcıları kullanmamış mı ne..zor hayat ya..ben kızım doğduğu zaman bir ağlasa yaşar inşallah diyordum..hep o sıralardan geçtik..her telefon çalışta hastaneden mi aradılar bebeğe birşey mi oldu diye telefon çalsın istemezdim....hala hiç birşeyimizin garantisi yok ki..allah sabır versin..1 nisan 2011 günü 1390 gr doğdu 85 gün yoğun bakımda kaldı 26 haziranda taburcu olduk 4 ekimde solunum yetmezliğinden kaybettim bebeğimi her gecen gün katlanıyor acım bir an aklımdan cıkaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?