heyyy bugün bende verdim ama 2çay kaşığı gelirdi toplamda heralde yarın daha da fazla vermeyi düşünüyorum ama ben azcık püresinden de verdim canım 5.ayda başlicaktım dayanamadım başladım valla doktor izinli:))) ama daha yavaş ilerlicez heralde diğer şeyler geçmek için yani millet 3günde geçiyosa biz 1haftada falan amaaaan belli olmaz benim işim ay bendede deli cesareti varmış:)))
canım bebe suyu ne ya ilk defa duydum bebe ekmeğini duymuştum ama suyunu duymadım hiç
ay marketlerde mama kalmamış desem inanır mısınz kampanya varmış milllet hepsini vana göndermiş
allahtan bizim evde vardı sorun olmadı stoktakilerin hepsi gitmiş
sende korkmadan yedir çocuğa 1kaşıktan bişey olmadıysa 2kaşıktan hiçbişey olmaz bence
canım benimkilerde gülüyo artık hele cadı kızım tam uyuması gereken zamanda nedense gülesi geliyo resmen kucak istiyo cadı:))) ellerini hala boş boş sallıyolar ama yemek yerken yada üstlerini değiştirdiğimde bişeylerden tutunmaya çalışıyolar dokunuyolar ama istem dışı sanırım bilmiyorum siz kaç kilo oldunuz kaç cc yiyo gece kaç defa kalkıyo geceyi gündüzü ayırt edebiliyo mu artık??? ne çok sordum aynı gibi ya aylarımız merak ediyo insan başka bebekleri:)))
bide su ver canım ya ben uzun zamandır veriyorum hatta ferrumdan önce bi kaşık içtikten sonrada 2 3 kaşık veriyorum anne sütü alan için gerek yok ama mama da kullanılırmış bide 1defa verirsen hep vermen gerekirmiş
hadiiii gözünn aydın olsun arkadasım ek gıda dedin dedinn durdun sonunda basladııın hemde doktor izinliii, iyi iyiii..
Benimkilerin masallahı var doğduklarıdan beri gece-gunduz ayırt edıolar desem ınanırmısınız. Gece 2e düştük bi
2kere biri 2kere diğeri aksam 9-10da yatıyorlar, sabah namazı dedimi erkenden kalkıyorlar o baska tabi:)
AMA GÜNDÜÜÜÜZUYKULARI HİÇ YOK DESEM YERİDİR ENFAZLA TOPLAMDA 2 SAAT HADİ BİLEMEDİN 3DİYEYİM.
Seninkiler nasıll? Kaç defa uyanıyorlar her uyanmaları acıktıkları ıcınmı oluyor?
şimdi kaç aylıklar? kaç aftalık doğum yapmıştın?
Evet ya aynen öyle bizde depolarda bulamıyorz mecbur marketten alıyoruz 900grlık mamalarımızı.
900grlıklar depolarımızda yok ama 350grlar var, gerçi hiçbi eczanelerde de yok.
hadiiii gözünn aydın olsun arkadasım ek gıda dedin dedinn durdun sonunda basladııın hemde doktor izinliii, iyi iyiii..
Benimkilerin masallahı var doğduklarıdan beri gece-gunduz ayırt edıolar desem ınanırmısınız. Gece 2e düştük bi
2kere biri 2kere diğeri aksam 9-10da yatıyorlar, sabah namazı dedimi erkenden kalkıyorlar o baska tabi:)
AMA GÜNDÜÜÜÜZUYKULARI HİÇ YOK DESEM YERİDİR ENFAZLA TOPLAMDA 2 SAAT HADİ BİLEMEDİN 3DİYEYİM.
Seninkiler nasıll? Kaç defa uyanıyorlar her uyanmaları acıktıkları ıcınmı oluyor?
şimdi kaç aylıklar? kaç aftalık doğum yapmıştın?
Evet ya aynen öyle bizde depolarda bulamıyorz mecbur marketten alıyoruz 900grlık mamalarımızı.
900grlıklar depolarımızda yok ama 350grlar var, gerçi hiçbi eczanelerde de yok.
canım su, hayat suyun,kaynatmaya gerek olmayan.tavsiye ederim.püre vermekten korkarım gibi geliyor:)benim ki 120 cc içiyordu ama ben zorla 150cc veriyorum gündüzleri gecelerş ancak 4 ölçeği içiyor,bitiremiyor.yine conformil kullanıyorum mama olarak.kilosu 5 oldu.çok şükür.hızlı kilo alıyor da ben artık kiloya fazla takılmıyorum.motor gelişiminde aklım.bugün yine nörolog kontrolümüz var,ter basıyor vallah.
Lila,bu düzeltilmiş yaşı nasıl hesaplıyoruz*bana link verebilir misin?benimkilerde 90 içiyolar bazende 120cc püredende korkma ben bugün fazlalaştırdım arada pütürlerde gidiyo hatta alışsınlar dedim çünkü çoğu anne pütür gelince kusuyolar diyo biz daha 5 olmadık 4küsürdeyiz nöroloğa gerek yok dedi doktor şimdilik tabi akşamları prinç unu versene biz dün denedik 3 4 saat uyudular:)))
Lila,bu düzeltilmiş yaşı nasıl hesaplıyoruz*bana link verebilir misin?
tskler
canım senin çizelgenin altında yazıyo ya adjusted age diye o düzeltilmiş yaşı işte
biliyorum:)bir arkadaş için sormuştum,halletim ama sağol.Benim kızın nörolog kontrolü iyi geçti,çok şükür..reflekslerine bakıyor.cisim takibine,göze odaklanmaya,başıı tutuyor mu vs vs..benim bebğim çok erken doğdu ve havale geçirdi bu sebeble nörolog takibi istendi,beyinde hasar olabilme ihtimaline karşı.sen doktorum önermedi demiştin yaa ordan aklıma geldi...sevgiler
peki başını tutuyo mu güzel benimkiler tutuyo
sende ek gıdaya geçmiştin noldu nasıl geçti
biz bugün bi küçük kavanozu 3e bölüp yedik
elma armut püresi cam rende bulamadım ya yoksa vermicektim
ama pürelerde güzelmiş hiç pütür yok daha rahat yediler
bide 2 akşamdır muhallebi yiyolar ama azcık:)))
pteside yoğurda başlamayı düşünüyorum
tutuyor canım başını.ben ek mama konusunda biraz endişelyim.Bir arkadaşın dediği gibi bağırsakları fazla zorlarım diye korkuyorum.şimdilik 2 çay kaşığıyla devam edicem.dün armuta başladım.çevreden duyduğum çoğu insan erken başlamış evet ama benim bebğim küvözde bağırsak sıkıntısı çekmişti.bakalım 5 aralık da dr kontrolumuz var.ona bir danşırım.bire ben galiba boğulur diye korkuyorum.nasıl öyle bir sıkıntı olmuyor dimi?yoğurt konusunda yine korkuyorum.bakalım benim doktor ne diyecek?
bende kızımı yarın aşıya götürcem hepatitler başlıycak 2 kg ı geçmesini bekledik..şimdilik fena gitmiyoruz...çok şükür..gece kuşu oldu sadece 5 te yatıyoruz..bakalım yarın büyümüş mü görücez..aslında boy attığı fark ediliyor..gerçekten eoprotin de yaradı..
canım ben arı mamanın prinç unuyla yapıyorum o suyla yapılıyo çünkü 100cc su için mama kaşığından 2 kaşık koyuyorum ama biraz cıvık oluyo 2buçuk koyarsan dahada katı olabilir ama ilk verdiğinde biraz cıvık ver bence
Hadi bakalım..ne heyecan vardır şimdi sende..o günlerimiz geldi aklıma:)sankş seneler olmuş..büyümüştür eminim eoprotin besliyor gerçekten de dikkat eski sütlerimi vericem diye sütün kurumasın.ben o hatayı yaptım.ama şükür bizde bu gün ölçüm yaptırdık.58 cam,5 kiloyuz.boyumuz iyi şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?