he he al benden bir tane daha...özetliyeyim arkadaşım prematürem 15 aylık 9,5 kg güzel yürüyor çat pat konuşuyor..yemesi iyi 6 dişi var..zekası maşallah bir tek bıngıldak yavaş kapanıyor bir de gece uykusu çok berbat 10 dk da bir annee der su vs içer..emzik alır..neyse kardeş miadında 3350 doğdu aralarında 11 ay 27 gün var yani 4,5 aylık filan anne sütü alır emzik biberon aldıramadım..şırınga ile elma havuç suyu tıkıyorum arada..6600 filanaslında hep bir kardeş istiyordum ama bu kadar çabuk değil.Ve galiba istemekle başına gelmek arasında çook fark var:)ne edicem bilemedim.Çok zor bir dönme bekliyor beni.hamileliklerimde iştahım hep x3 olurdu.Şimdi stresten su bile içemiyorum.Birde bayag zaman gecti:8 hafta .ben anlayana kadar.Geriye kaldı 5 ay :)
tövbe tövbe espiri bile yapmak kötü:)
arada beenn.... iş hayatım eks.. diğer yaşamsal ihtiyaçlarımı ne ara karşılıyorum işte........ Allah dağına göre kar veriyor..hiiç üzülmedim tekrar hamile kalmışım diye..şimdi kara kara düşünüyorum büyüyorlar bu güzell bebeklik anılarını bi daha göremeyeceğim diye..ama çocuklar uyuyunca:))tek üzüldüğüm premi sütten kesmek oldu 7 ayında..karnımdaki 5 ayına girmişti galiba şimdi emmeye başlatamadım ısırdı ama sağıp biberonla arada ona da veriyorum
Allah sana da kolaylık versin oluyor olmuyor değil... üstelik bende 2 de abla var ortaya ve 1. sınıfa giden ilgiye hasrett..
bazen 5 olursa dünyanın sonu mu diyorum.