selam kızlar,
ben bittim.hamileyim.nasıl olucak ne yapıcam çok zor geliyor.yine aynı sıkıntılar..
aslında hep bir kardeş istiyordum ama bu kadar çabuk değil.Ve galiba istemekle başına gelmek arasında çook fark var:)ne edicem bilemedim.Çok zor bir dönme bekliyor beni.hamileliklerimde iştahım hep x3 olurdu.Şimdi stresten su bile içemiyorum.Birde bayag zaman gecti:8 hafta .ben anlayana kadar.Geriye kaldı 5 ay :)isteyerek mi, oldu canım ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah sen ikincisin izmir sahra vardı oda hamile kalmıştı ama ben kendimi hiç düşünemiyorum ikizlerden sonra....
aslında hep bir kardeş istiyordum ama bu kadar çabuk değil.Ve galiba istemekle başına gelmek arasında çook fark var:)ne edicem bilemedim.Çok zor bir dönme bekliyor beni.hamileliklerimde iştahım hep x3 olurdu.Şimdi stresten su bile içemiyorum.Birde bayag zaman gecti:8 hafta .ben anlayana kadar.Geriye kaldı 5 ay :)
tövbe tövbe espiri bile yapmak kötü:)
selam kızlar
Benim erken doğumum yapmamın sebebi-preeplemsiydi.Tansiyonum 21 e vurmuştu.Rahim ağzı amaleyatı zaten olmuştum.Doktorum,aynı şeyler olucak diye bir şey yok %20 olur buda tıpta çok yüksek bir olasılıkdır dedi..Buyur burdan yak.
Muhtemel doğum tarihi 09/08 adamacağızda artık -hııı,hazıran sonu diyelim --diye espri yapıyor.Yapıcak birşey yokçKendimi-kızımı ve 2 numarayı Allaha emanet ettim.Bekliyorum.Bu hamilelikte daha dikkatli olup-daha az yicem dedim-yemekle alakası yok dedi.Hersey beni yemeğe sevk ediyor:)Hedef 7 kilo.Yok fazlasını almamak için savaşacağım.7-10 arası yiterr.(6,5 ayda 35 kilo almıştım)
aranızda kardeş düşüneneler var mı?
Grup açıcam YENILEN PEHLIVAN GURESE DOYMAZ diye:)
selam kızlar,
Benim erken doğumum yapmamın sebebi-preeplemsiydi.Tansiyonum 21 e vurmuştu.Rahim ağzı amaleyatı zaten olmuştum.Doktorum,aynı şeyler olucak diye bir şey yok %20 olur buda tıpta çok yüksek bir olasılıkdır dedi..Buyur burdan yak.
Muhtemel doğum tarihi 09/08 adamacağızda artık -hııı,hazıran sonu diyelim --diye espri yapıyor.Yapıcak birşey yokçKendimi-kızımı ve 2 numarayı Allaha emanet ettim.Bekliyorum.Bu hamilelikte daha dikkatli olup-daha az yicem dedim-yemekle alakası yok dedi.Hersey beni yemeğe sevk ediyor:)Hedef 7 kilo.Yok fazlasını almamak için savaşacağım.7-10 arası yiterr.(6,5 ayda 35 kilo almıştım)
Aynn gene ayni olucak die kendini kasma.. Bebisinle dogum gunum ayni:))) himmm aslan burcu pek fena:)
Benim kizda 9 agustos 2011 de benimle ayni gun dogucakti 23mayista dogdu ikizler oldu:) kizimin burcu ikizler yukseleni aslanlan bende aslan burcuyum yukselenin ikizler:)bende aslan burcuyum vede çok fenayımmm...16 ağustos yalnız ikizler başak oldu 28 ağustos az kalmış anneleriyle aynı tarihte doğcaklarmış nerdeyse...
Benim kizda 9 agustos 2011 de benimle ayni gun dogucakti 23mayista dogdu ikizler oldu:) kizimin burcu ikizler yukseleni aslann bende aslan burcuyum yukselenim ikizler:)bende aslan burcuyum vede çok fenayımmm...16 ağustos yalnız ikizler başak oldu 28 ağustos az kalmış anneleriyle aynı tarihte doğcaklarmış nerdeyse...
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?