karaciğrden dolayı mı kilo almıyomuş yavrum??? ama yemeside iyi diyosun hayırlısı olsun canım ya inşallah sonuçlar güzel çıkar klbini ferah tut bu arada benim kızlardan biri yürüyo 3gündür ama çok düşüyo yavrum 1haftaya toparlar diyolar hadi darısı sizinkilere ve benim kalanlara:)))
bilemiyorum neden kilo almadığını inşallah gelecek ay mr çekilecek inşallah bişey çıkmaz ne güze demek güzel kızın yürümeye başladı darısı bizimkilerin başına inşallah diğer yavrularında hayırlısıyla yürümeye başlarlar dualarını eksik etmezsen sevinirim yavrum için
inşallah canım sizde görceksiniz yürüdüklerini
arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var oğlum bu sabahtan beri malesef mama emmiyor.ek gıdalarını güzelce yiyor ama biberonla mamasını yemiyor aptamil 3 kullanıyorum bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen bana akıl verin tecrübelerinizi paylaşın
cnm ben aptamil 3 ü fazla kullanmadım çok secerek içmediler sanırım bıkıyolar hatta oğlum ilk diş çıkarma dönemindeydi boğaz ağrısıda olmuştu içiremedim ben mama çilekli ve muzlu sütle idare etmiştim ek gıdada almıyodu fazla dişlerden ötürü sonra inek sütüne geçtim vallahi aptamili bu kadar çok severek içmemişlerdi sende dene istersen çilekli ve muzlu sütü gece bile içmişti oğlum....
arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var oğlum bu sabahtan beri malesef mama emmiyor.ek gıdalarını güzelce yiyor ama biberonla mamasını yemiyor aptamil 3 kullanıyorum bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen bana akıl verin tecrübelerinizi paylaşın
selam kizlar benim kiz yurumeye basladi coook mesudum:)))) yani kosmuyo ama 10 15 adim atiyo boslukta ylbasina tamamdir yani... fakat 17 aylik olmamiza ramen hala disimiz cikmadi.. 10 kg gectik cok sukur. baya konusmayada basladik 15 kelime diyo asagi yukari arada cumlede kuruyo haftaya 18 ay asimiz var bakalim dr.umuz nedicek cok merak ediyorumm.. bu arada dunya prematureler gunumuz kutlu olsun rabbim ewlatlarimizi korusun sewgiler..
selam kizlar benim kiz yurumeye basladi coook mesudum:)))) yani kosmuyo ama 10 15 adim atiyo boslukta ylbasina tamamdir yani... fakat 17 aylik olmamiza ramen hala disimiz cikmadi.. 10 kg gectik cok sukur. baya konusmayada basladik 15 kelime diyo asagi yukari arada cumlede kuruyo haftaya 18 ay asimiz var bakalim dr.umuz nedicek cok merak ediyorumm.. bu arada dunya prematureler gunumuz kutlu olsun rabbim ewlatlarimizi korusun sewgiler..
ayyy gözün aydın cnm benimkilerde hala bişey yok sürünüyolar sadece 15 aylığız bizde ama diş konusunda şaştım kaldım şu sıralar bizimde 7.8.dişelri patlak veriyo ne yemek ne uyku var sağlık olsun...konuşmada baya iyiyiz çok şükür heristediklerini gösteriyolar....
Annem gormus bugunnnn alttan disi cikmis kuzumun ben gormemisim ama daha cok kucuk:) sonunda ciktiiii kizlar yehuuuu
ay çok sevindim darısı diğerlerine dikkat et ishal olmasın ön dişler kolayda diğerleri zor inşallah onlarda yaza gelmez
offf sorma o dişleri hele benim sıpalar köpek dişlerinden önce azılarını çıkarmaya başladılar çık çık bitmiyo anacım ben böyle inatçı azılar görmedim valla yani bugüne şükredin hele biir azıyı görün diyorum :))) aynen o parmak işaretleriyle oda oda gezdiriyo beni kkızlar bide sonunda ne istediklerini unutuyolar:)
Ay ins yaza gelmez cnm cumartesu dis bugdayi yapacam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?