Premature Bebekler 2011de doğan prematüre anneleri paylaşımlarınızı bekilyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bilemiyorum neden kilo almadığını inşallah gelecek ay mr çekilecek inşallah bişey çıkmaz ne güze demek güzel kızın yürümeye başladı darısı bizimkilerin başına inşallah diğer yavrularında hayırlısıyla yürümeye başlarlar dualarını eksik etmezsen sevinirim yavrum için

inşallah canım sizde görceksiniz yürüdüklerini

arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var oğlum bu sabahtan beri malesef mama emmiyor.ek gıdalarını güzelce yiyor ama biberonla mamasını yemiyor aptamil 3 kullanıyorum bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen bana akıl verin tecrübelerinizi paylaşın

cnm ben aptamil 3 ü fazla kullanmadım çok secerek içmediler sanırım bıkıyolar hatta oğlum ilk diş çıkarma dönemindeydi boğaz ağrısıda olmuştu içiremedim ben mama çilekli ve muzlu sütle idare etmiştim ek gıdada almıyodu fazla dişlerden ötürü sonra inek sütüne geçtim vallahi aptamili bu kadar çok severek içmemişlerdi sende dene istersen çilekli ve muzlu sütü gece bile içmişti oğlum....

bugünde içmedi canım sağol senin öneriğini deneyeceğim inşallah içer teşekürler canım

benim kızdada 2defa aynı durumu yaşamaıştık kendi kendine geçti allahtan ama 3gün korkuttu bizi sütü bıraktı diye bekle bakalım biraz daha çilekli muzlu süt haricinde keçi sütünüde deneyebilirsin mamadan sonra daha lezzetli geliyo mamada 150 içerken inek sütünde 180cc içiyolardı bide yaptığım çok iyi bişey olmayabilir ama maalesef cicibebeye alıştılar onsuzda içiyolar ama azcık

ha bu arada oğlum 9aylıkken sürünerek baya gidiyodu kızlarda 11aylıktı tam anlamıyla emeklemeleri 15gün falan sürüyo ohoo şimdi evi talan ediyolar

selam herkese,
Benim bıldırcın halen yürümedi.İnadım inat yürütmeye çalışıyorum:)Bin tane destekleyici oyun,oyuncak aldım ve oynuyoruz.yok yok:)Galiba emeklemek daha keyifli geliyor.Ahh bir yürüse:)işim kolaylayacak sanki.Bebek arabasını taşımaktan yoruluyorum.
Sağlığı iyi çok şükür,bir sıkıntımız yok.Umarım böyle gider.Herkesin prematüresi içinde Yüce Allahım şifa versin.
Benim kız bayağ dillendi.Kelime hafızası iyi.Tepkileri hoşuma gidiyor.Şimdi bir BENCİ tutum başladı.O yiyecek,o açıcak,o kapatacak,o alıcak vs vs evde kavga dövüşüz.
BİeN BeİN diye geziyor:)Birde tabii sahiplenme:beim beim..
Gece uykusu yarıya kadar yatağında sonrası bizim yanımızda..Öperek uyandırdı bir sabah beni.O günden bu güne ruhum:)
Allahıma binlerce kez şükür..

Herkese bolca sevgiler.

bizde yaşıyoruz onları ama özellikle yemek konusunda illa kendileri elleriyle yiyecekler ya makarna falan tamam da çocuğum yoğurdu o minik parmaklarınızla nasıl yemeyi düşünüyosunuz???
bide playskool ilk arabam var onu almak istiyorum yürümelerini desteklemesi için bu arada benim kız baya ilerledi oda oda peşimden geliyo gülerek çok hoşuna gidiyo yürümek arada hala emkliyo ama eskisi gibi kalmadı hep yürümek istiyo

selam kizlar benim kiz yurumeye basladi coook mesudum:)))) yani kosmuyo ama 10 15 adim atiyo boslukta ylbasina tamamdir yani... fakat 17 aylik olmamiza ramen hala disimiz cikmadi.. 10 kg gectik cok sukur. baya konusmayada basladik 15 kelime diyo asagi yukari arada cumlede kuruyo haftaya 18 ay asimiz var bakalim dr.umuz nedicek cok merak ediyorumm.. bu arada dunya prematureler gunumuz kutlu olsun rabbim ewlatlarimizi korusun sewgiler..

ay çok sevindim canım yılbaşı falan değil 15 20güne tazı gibi olur o benim diğer kızda yürümeye başladı çok şükür sıra oğluşta ama onunda çok niyeti yok yani yürümeye diş konusundada eşimin yeğeni var onunda çok geç çıkmıştı doktoru merak etme dişi çıkmayan çocuk yok bugüne kadar demişti inşallah en yakın zamnda çıkarır seninkide 18ay aşısının yanında su çiçeği aşısı da yapıyyolar ı yoksa onu biz eczaneden alıp mı yaptırıyoruz sen benden önce gitceksin sorar mısın doktorunuza sana zahmet konuşmasıda çok güzel benimkilerde kendi aralrında çok güzel konuşuyolar banada anlatıyolar ama ben anlamıyorum kendi aralarında dil geliştirmiş sıpalar

ayyy gözün aydın cnm benimkilerde hala bişey yok sürünüyolar sadece 15 aylığız bizde ama diş konusunda şaştım kaldım şu sıralar bizimde 7.8.dişelri patlak veriyo ne yemek ne uyku var sağlık olsun...konuşmada baya iyiyiz çok şükür heristediklerini gösteriyolar....

kızlr bayadır giremedim... küçük berenim tazılaşmaya başladıııııı epey yürüyo evde getir götür işlerinede bakar oldu:)))))) dr.umuz çok beğendi artık bu çoçuğa prematüre deme die tembihledi:))))))) boyu ortalamayı geçmiş kg tam ortalamada dedi.. amannn allahımmm hiç çenesi durmuyo derdini anlatıyo az buçuk tepkileri iyi.... 18 ay aşımızı olduk ve yanında hepatit A da olduk( hepatit A paralıymış artık ücretsiz hastanede yaptılar ikinci dozu 6 ay sonra) AMA HALA DİŞİMİZ YOKKKKKKK :))))))))))))

offf sorma o dişleri hele benim sıpalar köpek dişlerinden önce azılarını çıkarmaya başladılar çık çık bitmiyo anacım ben böyle inatçı azılar görmedim valla yani bugüne şükredin hele biir azıyı görün diyorum :))) aynen o parmak işaretleriyle oda oda gezdiriyo beni kkızlar bide sonunda ne istediklerini unutuyolar:)

maşallah canım yaa kıyamam ben onlara çok tatlı oluyolar.....bendede o durum var işte ağız içi dışı uçuk yara varda var oğlum çok ağır geçirdi mikrop bile kapmış ağız etrafından ötürü iğne verdi doktor ama çok sancılı geçiyo gerçekten bizim şu dişler...

inşallah yaza gelmez gerçekten bizim yazın bi başladı çok sıkıntılı geçti şimdide öle dişler yaktı canımızı...tam yedikleri içtikleri düzene girdi diyorum hopp tekrar başa sallamadanda uyumaya başlamışlardı ne güzel hastalık olunca herşey başa dönüyo vallahi....
Ay ins yaza gelmez cnm cumartesu dis bugdayi yapacam:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…