offf ıstahsızlık kotu... Bızım bebısler akran sayılırbenım kızım agzında bır tane dıs yok delı oluyorum halaa kocakarı gıbı yemek yıyo
benımkı ınek sutune basladıgımdan berı epey topladı ıstahıda fena deıl ama bıraz daha tombullassa hıc fena olmass... Emeklıo ama ısım daha zorlastı kablolar vs herseyı cekıstırıyo zıllı... 3 gundurde masallah koltukta oturuyorken tutunup ayaga kalmaya basladı yuruteclede yuruyo baya.. Benımkı emzık almıo onun emzıgı parmagı
herseyı yedırıyorum degısık tatlar falan dun aksam un helvası yaptım pekmezlı bayıla bayıla yedı tabııı bende cok sewındırık oldum
ama kılo almıo bu yuzdende sınır oluyorum
![]()
sıcakta çıkarmasın diş zaten beklesin:) bizde 6tane oldu 2altta 4 üstte:) inek sütüne başladın mı canım ben kararsızım devam sütü mü alsam devam maması mı inek sütü mü diye canım boyları uzuyo ya kilolarını gözstermiyolar benimkilerde kiloda1aydır falan değişme yok ama boyları uzadığı için zayıf duruyolar hele yürümeye başlarlarsa hiç almazlar bence kilosu ne kadar bu kadar dert etme yada doktoruna söyle iştah açıcı balık yağı falanda verebilr bende artık tüm yediklerimizden tadımlıkta olsa veriyoum oğlan çok fena bizde pütürlü şeyleri hala zorlanarak yiyo ama allahtan kusmuyo buda bişey eline verirsen hiç bakmıyo pütür falan bu ara italyan eriğine ve kayısıya taktık çok güzel yiyolar salatalık ve krakeride çok seviyolar akşamlarıda ağır vermemeye alışıyorum çünkü sütsüz uyumuyolar zaten yemeğin üstüen ağır olmasın diye yoğurdu akşama aldım yada muhallebi