tavsiyen üzerine bu doktora gitmek istedim ama internetten baktığımda haydarpaşa gata nın göz hastalıkları bölümünde çalışıyor gözüküyor?
nasıl birşey bu anlamadım;???
bende hüseyin beye götürdüm küvözden sonra bir kez de ermeni hastanesinde baktı hiç sorun yok 2 yaş sonrası kontrol yazmış çocuk dr bile inanamadı bende tavsiye ederim iyi bir doktor..rop ıcın dr arıyorsanız kesınlıkle ermenı hastanesınde huseyın bey var mukemmel bı dr benım kızıma yedıtepe unı. Goz merkezındekı dr kesınlıkle amelıyat dedı yaptırmadım daha sonra arastırıp huseyın beye goturdum kızım amelıyat olmadı suan canavar gıbı vala gozlerı muayene ucretı 100tl ayda 1 alıo ayda 4 yada 6 defa cagırıyo
sabır sabır gerçekten annaler günü hediyesi hoş olurdu..inşallah tez zamanda gelir..off bende oglumu eve getirebilseydim
benim oğlan 8000 kg gibi kızda 6700 kg gibi ama tartılma tarihleri 1,5 ay önce falandı bence iyi maşallahh
tavsiyen üzerine bu doktora gitmek istedim ama internetten baktığımda haydarpaşa gata nın göz hastalıkları bölümünde çalışıyor gözüküyor?
nasıl birşey bu anlamadım;???
hep bu oğuşlar önden gidiyo zaten dimi??? aman sağlıklı olsunlarda 1 yaşını geçmiş daha 7kilo olan var bizimkiler iyi bence normal kiloda doğmadıklarınıda sayarsak sadece gelişimde biraz farklılıklar oluyo ama normal çocuğun bile çok geriden geldiği durumlar oluyo bununla ilgili mutlaka örneklerimiz vardır etrafımızda 1yaşına gelmş hala yürümeyen çocuklar var yani biz biraz acele ediyoruz[/QUOTE
kesinlikle oyle cok cocuk var geriden gelen,kardesimin oglu yasini doldurdu 41. haftada dogdu:)) 4 kiloya yakindi hala yurumuyo ,annesi yuruseydi diye dua ediyo,tasiyamiyor artik:)
hep bu oğuşlar önden gidiyo zaten dimi??? aman sağlıklı olsunlarda 1 yaşını geçmiş daha 7kilo olan var bizimkiler iyi bence normal kiloda doğmadıklarınıda sayarsak sadece gelişimde biraz farklılıklar oluyo ama normal çocuğun bile çok geriden geldiği durumlar oluyo bununla ilgili mutlaka örneklerimiz vardır etrafımızda 1yaşına gelmş hala yürümeyen çocuklar var yani biz biraz acele ediyoruz[/QUOTE
kesinlikle oyle cok cocuk var geriden gelen,kardesimin oglu yasini doldurdu 41. haftada dogdu:)) 4 kiloya yakindi hala yurumuyo ,annesi yuruseydi diye dua ediyo,tasiyamiyor artik:)
evet var öyle arkadaşlarım bir yaşından sonra yürüyenler o bebeklerin tembelliklerinden kaynaklanıyo mesela oğlum çok güçlü ama basmak istemiyo canı isterse yürüteçte çok güzel gidiyo ama... kızlarda ayakta durmayı çok seviyolar ama adımlayamıyolar daha değişiyo yani bende daha çok örnek var hepsinin gelişimi farkı oğlum sürükleniyo bi kızımda güzel oturuyo diğeride ayakta durmayı seviyo birinin yaptığını diğeri yapamıyo kzım oğlumun elindeki oyuncağı çok rahat alıyo ama oğlan tembelliğinden ağlıyo almaya bile çalışmıyo bende diyorum büyüyünce heralde kızlardan dayak yer diye:)))
bu yürüteç için fizik tedavi doktorumuz yasak koydu oğlum benim beyin kan.geçirmişti 2 kere beyin ameliyatı geçirdi o yüzden öle demiş olabilir ama kız içinde izin vermedi siz bilirsiniz yinede......
bu yürüteç için fizik tedavi doktorumuz yasak koydu oğlum benim beyin kan.geçirmişti 2 kere beyin ameliyatı geçirdi o yüzden öle demiş olabilir ama kız içinde izin vermedi siz bilirsiniz yinede......
merhabalar aranızda nübülizatör(ventolin+pulmicort)kullanan veya önceden kullanmış birileri varmı?günde ne kadar kullandınız ve bu süreç ne kadardı?biz 1ay önce taburcu olduk günde 4 defa ventolin,2 defa pulmicort veriyorduk.bugün kontrole gittik hırıltısı artmış dedi doktor.ventolini 6ya çıkardı.azaltırız belki derken... çok canım sıkkın.aslında yatarken hırıltı yok sayılır.fakat uyanık olduğu sürece kucak istiyorve kucakta yoruluyor. hırıltı başlıyor tabi. doktorada ohalidenk geldi..
beyın kanaması sonucu bebegınızde hıdrosefalı olustumu acaba? Bebegınız kac aylık suan benım dr.umda onermedı yurutecı bosu bosuna yuk bındırmekten baska bısey deıl zamanı gelınce yurur zaten dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?