vallah canım 23 eylül de doğması gerkiyordu,hanım 27 haziranda doğdu annesi yüzünden.Çok şükür ama şimdi iyiyiz.
senın dogum yaptıgın gun bızde kuvezdeydık
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallah canım 23 eylül de doğması gerkiyordu,hanım 27 haziranda doğdu annesi yüzünden.Çok şükür ama şimdi iyiyiz.
benım kızımda beyın kanaması gecırmedı fakat gozlerı asagıya bakıodu dr hıdrosefalının en belırgın tanısıdır dedı yanı o sekılde bakmanın adıda var batan gunes sendromu lakın son 2 aydır duzeldı yok denecek kadar azaldı cocuk drumuzda ole dıyo ve motor haraketlerıde gayet yerınde 15 gun sonra yasımıza gırıcez kısmet olursa[/QUOT
pazartesi inşallah doktoru götüreceğiz sizin söylediklerinizi aktarıp danişacağım inşallah yoktur öyle bir durum eğer varsa ne yapmalıyım hangi doktora götürmeliyim
selam kızlar,
Benim kız haftadaiki gece muhakak feryat figan uyanıyor.Kucağa alınca sıkıntı yok,yatağına koymaya kalktığım anda yine bu ses bu bebkten mi çıkıyor diyorum.Apartman ayağa kalkıyor.Diş mi,gaz mı,rüya mı görüyor,aynı pozisyonda yatmaktan uyuşuyor mu nedir anlamdım?Zavallı babsındaydı dün nöbet,bugün bende bakalım.Bunun haricinde iştahı çok kötü.Yemek listesini değiştirdim.Bakalım bu hafta nasıl bir tepki alacağız.Bbek bisküvisini kestik,dr diyete aldı.Ama ben yaşında 12 kilo olsun diye paldırküldür yediyorum ...Belkide bu çocuğu uyutmuyor.
Şarkı duymasın,köçek,hemen alkış..dayayınca ayakta durabiliyor artık.Belden tutunca şarkı duymasın hemen eller efeler gibi açılıyor:)Sevimli,en güzel zamanları galiba.
Üst dişler zor mu çıkıyor?
canım biz de 10.ayda öyleydik.demiştim bu çocuk düzelmeycek diye.ama diş derdi büyük ihtimal merak etme.dentinox diye bir krem var.onu kullan. gece ağladığı zaman parmağınla sür.rahatlıyor.öok sık kullanma ama.calgel de var ama onun böbreklere zarar verdiğini duyunca kullanmadım ben.
kilo olayına da takılma bence biz kilo sorunlu doğduk elbette ama sağlık kilo değilmiş bunu da gördük tecrübelerimizle.
maşallah gelişimi çok iyi görünüyor. gece rahatlatıcı bişeyler yedir.midesine çok baskı yapma derim ben.
benım kızımda beyın kanaması gecırmedı fakat gozlerı asagıya bakıodu dr hıdrosefalının en belırgın tanısıdır dedı yanı o sekılde bakmanın adıda var batan gunes sendromu lakın son 2 aydır duzeldı yok denecek kadar azaldı cocuk drumuzda ole dıyo ve motor haraketlerıde gayet yerınde 15 gun sonra yasımıza gırıcez kısmet olursa[/QUOT
pazartesi inşallah doktoru götüreceğiz sizin söylediklerinizi aktarıp danişacağım inşallah yoktur öyle bir durum eğer varsa ne yapmalıyım hangi doktora götürmeliyim
cocuk norolojısıne.. Desteksız oturuyomu kafa capı nekadar
slm kizlar benim oglumda kuvezden cikti ama halen hastanede,biberonla beslemeye calisiyorlar yarisini içebiliyorkalan kisminida migdeden besliyorlar,yoruluyormus,hepsini bitiremiyor,8 saat kendisi nefes aliyor maskesiz diger saatlerde destek aliyor suan 2 kilo 400 gr oldu 700 gr dogmustu,artik bu gunler gecsin istiyorum cok yoruldum yaa.
slm kizlar benim oglumda kuvezden cikti ama halen hastanede,biberonla beslemeye calisiyorlar yarisini içebiliyorkalan kisminida migdeden besliyorlar,yoruluyormus,hepsini bitiremiyor,8 saat kendisi nefes aliyor maskesiz diger saatlerde destek aliyor suan 2 kilo 400 gr oldu 700 gr dogmustu,artik bu gunler gecsin istiyorum cok yoruldum yaa.
cocuk norolojısıne.. Desteksız oturuyomu kafa capı nekadar
benim oğlumun durumu biraz farklı ben 36 haftalık hamileydim ama oğlum 32 haftalığa denk geliyordu doktorlarda 8 hafta eksik sayıyorlar şuan bebeğim 4 ay 29 günlük ama düzeltmiş yaşı 2 ay 29 günlük kafa çevresi 40 vede oturması için çok erken desteksiz oturması için öyle değilmi
benim oğlumun durumu biraz farklı ben 36 haftalık hamileydim ama oğlum 32 haftalığa denk geliyordu doktorlarda 8 hafta eksik sayıyorlar şuan bebeğim 4 ay 29 günlük ama düzeltmiş yaşı 2 ay 29 günlük kafa çevresi 40 vede oturması için çok erken desteksiz oturması için öyle değilmi
oooo tabıkı cok erken cnm daha varrr
canım en zor günler geçmiş zaten biraz daha sabret bak ne güzel kiloda almış daha ne kadar kalır diyo doktor???
senın dogum yaptıgın gun bızde kuvezdeydıkbenımkıde 20 agustosta dogucaktı 23 mayısta dogdu malesef
kac kılo suan
evet canim gecti zor gunler ama,artik gercekten yoruldum,hem beden olarak hemde kafa olarak bittm yani,doktorlar 6. ayin basina cikarabiliriz diyorlar,gunler gecmiyor.
en son doktor kontrolunde 9,500 kiloydu.O yönden bir sıkıntımız kalmadı.Senin ki?
Yorulmak için çok erken canım.Bizim yoruldum,sıkıldım,bıktım,yeter demeye hakkımız yok.Bunu ilerde daha iyi anlayaksın.Allah ın izniyle bir eve gelsin,işte o zaman diğer bir maraton başlıyacak.Küvezi unutacak,vay kilo mu almıyor,vay kafasını mı tutamıyor vs vs vs...Yoruldum deme:)Daha yeni başlayacaksın:)Ve sen her yoruldum dedğinde benim ki gibi biri çıkıcak ,sana YORULMAYA HAKKIN OLMADIĞINI söyleyecek..Sana ve meleğine bol şans,güç,sabır diliyorum.
Daha öncede yazdığım gibi,ben galiba tuttuğum nefesi,o yürüyünce,konuşunca vericem.Ve işte o zaman YORULDUM diyebilecem galiba.
1290 dogdu 1560la taburcu oldu en son 7.700du 73 cm ay sonu kontrolumuz var
benimki 700 gr dogdu suan 2 kilo 400 gr ama hala yanimda degil![]()
oooo tabıkı cok erken cnm daha varrr
ben bişey daha soracaktım 3lü testte hamileyken dewn sandorumlu olabilir bebeğin demişti doktor fakat doğduktan sonra hiç bir -şey demediler herhangi bir tahlille yapılmadı öyle birdurum olsa doktorlar yoğun bakımda anlarlardı bizede bişeyler söylerlerdi vede dış görünüşünden anlaşılır diyorlar anlaşılırdı bu zamana kadar öyle değilmi
ben bişey daha soracaktım 3lü testte hamileyken dewn sandorumlu olabilir bebeğin demişti doktor fakat doğduktan sonra hiç bir -şey demediler herhangi bir tahlille yapılmadı öyle birdurum olsa doktorlar yoğun bakımda anlarlardı bizede bişeyler söylerlerdi vede dış görünüşünden anlaşılır diyorlar anlaşılırdı bu zamana kadar öyle değilmi
benım esımın yegenı dawn sandromlu bana demedıklerı halde gordugum an anlamıstım... Bence kuvezde soylerlerdı okadar test falan yapıyorlar
benım esımın yegenı dawn sandromlu bana demedıklerı halde gordugum an anlamıstım... Bence kuvezde soylerlerdı okadar test falan yapıyorlar
bencede söylerlerdi ama malesef ben doğum yaptığım hastaneden hiç memnun değilim heleki çocuk doktorları yoğun bakımı harıç hiç bir şekilde işlerini ciddiye almıyorlar vede hastaların durumlarını pek umursamıyorlar bilemiyorum herşeyi takıntı haline getirdim sanırım ondan bu saçma düşüncelerim pekiy biraz anlatırmısınız nasıl anladını eşinizin yiğeninin dawn sandurumlu olduğu