Premature Bebekler 2011de doğan prematüre anneleri paylaşımlarınızı bekilyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ANAKUCAKLARINDA SALLAYARAK yalnız ikizlere bakınca ne bekleniyoki zaten aaa sallayarak mı uyutuyosunmu diyenlere farklı bir fikriniz varsa yapayım diyorum ben alıştırmadim ki sallamaya bebeklerimin istediklerine göre davranıyorum
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz sallayarak mı???
bugünlerde gündemimizde bu varda:)))

bende sallamadan yatırmaya çalışıyorum kızlar hala arada sızlanıyo ama oğlumun hiç niyeti yok:26:

kızlar çıt yok ne alemdesiniz bebişler çok mu yoruyo???
bizde gecikmeli olarak 2gün önce aşımızı olduk hepatit ve pnomkk son kalmıştı gecesinde ateşlendiler maalesef şimdi iyiler bugün banyo günü :)))
kilolarımızda 7700 8500 arasında iyi mi sizce??? doktor yaşıtları yakaladığımızı söyledide:)))

benim oğlan 8000 kg gibi kızda 6700 kg gibi ama tartılma tarihleri 1,5 ay önce falandı bence iyi maşallahh

tavsiyen üzerine bu doktora gitmek istedim ama internetten baktığımda haydarpaşa gata nın göz hastalıkları bölümünde çalışıyor gözüküyor?

nasıl birşey bu anlamadım;???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…