Premature Bebekler 2011de doğan prematüre anneleri paylaşımlarınızı bekilyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
izmir sahra besinsiz kalmış derken oksijensiz kalmamıştır inşallah bu çok önemliiiiiiiiii

izmir sahra besinsiz kalmış derken oksijensiz kalmamıştır inşallah bu çok önemliiiiiiiiii

benım kızım doguk sırasında oksıjensız kaldı ve 92 gundur yogun bakımda hastanede emme yutma kornea reflekslerı gıbı bıcok refleksı yok ve bız hemen bıan once fızık tedavıye baslamak ıstıyoruz.ıstanbulda bıldıgınız ıı bır fızık tedavı doktoru yada merkezı varsa yazarmısınz arkadaslar.

canım çok geçmiş olsun ben bursadayım istanbulda bildiğim biyer yok maalesef keşke yardımcı olabilseydim gerçekten üzgünüm

çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş

çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş

selam Kızlar,
Nörolog maceram nihayet Allah ın izniyle bitti:)Kızımı çok iyi buldu,yürüyünce gel dedi.7 ay sonra yürür dedi.Bu prof.gerçekten hatrı sayılır bir doktor.Pediatrik nörologların içinde ismi herhalde ilk söyleniyordur.Herneyse..Nelere baktı?Ellerinin tutma şekline.Sağ mı veriyor sol mu?her ikisi ne kadar birbirinden ileride..kavrama.yine göz takibi,konuşturma,ayak basma,el basma,bilimum refleks.Dönmeye hiç takılmadı bile.ki geldik evde yatağa koydum baktım bir ciyaklama tam dur dönmüş:)Çok şükür.Oturttu.
hoppala,yürüteç kesinlikle yok dedi..prematüre bebeklerde önermiyorlarmış,aklınızda bulunsun.Kusuryor mu dedi vs..Çok şükür atlattık inşallah.
Lilascım bizim dişler daha çıkmadı,vallah bende anlamadım,bana benzese ben 4,5 aylık çıkarmışım ama tabii 4,500 kilo doğmuşum:)

maşallah canımmmmmm gözün aydınn inşallah hepsi geçecek

benim oğlandada bişey yok canım ama o prematüre olmalarıyla alakalı diilmiş dişi diyorum yani:)))
bende 4.5 aylıkken çıkarmışım kızlar bana çekmiş
canım bu arada çok sevndim demek 7ay sonra yürüyecekmiş:))) hadi bakalım ilk kim yürüyecek benimkiler mi senin kız mı???

canım 5 aylık sanırım bebeklerin ve birisi hala sana bakmamasını normalmı karşılıyor doktor biraz bilgi verirmisin canım

Son düzenleme:
sahra bebeklerimin ikiside çok dikkatli ve anlamlı bi şekilde bakmaya ve cevap vermeye çalışıyolar agu agu diye :))

çok sevindim canım geçenlerde öyle yazmıştın sanırım eski halinden söz etmişsin ben şimdiki durumu sandım inşallah yakın zamanda benim bebeğimde gerektiği gibi bana bakmaya başlar gerçiği daha yeni yeni gülümsemeye ellerini ağzına götürmeye aç olduğunda dilini çıkarıp emme harekleri yapmaya başladı arada bakıyor daha sık olmaya başladı bakması:)

inşallah canım ALLAH gönlüne göre verir benim kızımda 2 kere roptan lazer oldu okadar çok korkuyodum ki anlatamam her hafta kontrol eşim giriyodu sormaya durumunu ben uzakta bekliyordum ALLAH IMA çok şükür maşallahı var gözlerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…