izmir sahra besinsiz kalmış derken oksijensiz kalmamıştır inşallah bu çok önemliiiiiiiiii
benım kızım doguk sırasında oksıjensız kaldı ve 92 gundur yogun bakımda hastanede emme yutma kornea reflekslerı gıbı bıcok refleksı yok ve bız hemen bıan once fızık tedavıye baslamak ıstıyoruz.ıstanbulda bıldıgınız ıı bır fızık tedavı doktoru yada merkezı varsa yazarmısınz arkadaslar.
izmir sahra besinsiz kalmış derken oksijensiz kalmamıştır inşallah bu çok önemliiiiiiiiii
benım kızım doguk sırasında oksıjensız kaldı ve 92 gundur yogun bakımda hastanede emme yutma kornea reflekslerı gıbı bıcok refleksı yok ve bız hemen bıan once fızık tedavıye baslamak ıstıyoruz.ıstanbulda bıldıgınız ıı bır fızık tedavı doktoru yada merkezı varsa yazarmısınz arkadaslar.
sağol canım Allah hiç bir anneye evladının sıkıntısını vermesin onların acılarıyla sınamasın.seninkiler kaç aylık canım şimdi[ /QUOTE]
ALLAH kimsyi evladıyla sınamasın.. ve sinin bebginede içdenlilke RABBİM acil şifa versin tüm bebeklerimize inş .. sahracım şuan benim beeklerim 5 aylık.ben bnu bebkllere 11 asene sonra tüp bebekden sahiip oldum sahracımm .. ALLAH allah bu evlar sevgisini bebgi olmayan herkeze tatdırsın inş ...
sağol canım Allah hiç bir anneye evladının sıkıntısını vermesin onların acılarıyla sınamasın.seninkiler kaç aylık canım şimdi[ /QUOTE]
ALLAH kimsyi evladıyla sınamasın.. ve sinin bebginede içdenlilke RABBİM acil şifa versin tüm bebeklerimize inş .. sahracım şuan benim beeklerim 5 aylık.ben bnu bebkllere 11 asene sonra tüp bebekden sahiip oldum sahracımm .. ALLAH allah bu evlar sevgisini bebgi olmayan herkeze tatdırsın inş ...
amin canım inşallah tüm annelerin yüzleri hep güler evlatları sağlıklı büyür seninkilerde inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar.çok garip ama tüm ailem yanımdayken bile erken doğumdan sonra kendimi yanlız hissediyorum beni anlamıyorlar sanki bu sitede sizin gibi değerli arkadaşlarla tanıştıktan sonra yavaş yavaş kendime gelmeye başllıyorum tanımıyorum hiç birinizi ama tüm duaları hem kendi evladım için hem sizlerin evlatları için inşallah tüm bu sıkıntılı günler bitecektir
selam Kızlar,
Nörolog maceram nihayet Allah ın izniyle bitti:)Kızımı çok iyi buldu,yürüyünce gel dedi.7 ay sonra yürür dedi.Bu prof.gerçekten hatrı sayılır bir doktor.Pediatrik nörologların içinde ismi herhalde ilk söyleniyordur.Herneyse..Nelere baktı?Ellerinin tutma şekline.Sağ mı veriyor sol mu?her ikisi ne kadar birbirinden ileride..kavrama.yine göz takibi,konuşturma,ayak basma,el basma,bilimum refleks.Dönmeye hiç takılmadı bile.ki geldik evde yatağa koydum baktım bir ciyaklama tam dur dönmüş:)Çok şükür.Oturttu.
hoppala,yürüteç kesinlikle yok dedi..prematüre bebeklerde önermiyorlarmış,aklınızda bulunsun.Kusuryor mu dedi vs..Çok şükür atlattık inşallah.
Lilascım bizim dişler daha çıkmadı,vallah bende anlamadım,bana benzese ben 4,5 aylık çıkarmışım ama tabii 4,500 kilo doğmuşum:)
canım bebeğim çok az da olsa bana bakmaya başladı vede takip de ediyor ama çok az birde çok fazla başını yukarıya kaldırıp bakıyor tavana daha benimki doğum gününe göre 3 aylık ama düzeltilmiş yaşına göre 1 aylık gene tedirgin olmaya başladım Rabbim yardımcımız olsun senin bebeklerin nasıl varmı bir gelişme bebeğinde
hiç tedirgin olma canım.düzeltilmiş 1 aylık bebekten ne bekliyorsun?Bol bol konus onunla,gözlerinin içine bak.2.aydan sonra göz takibi yapmıyorsa tedirgin ol.yine 2.ay sonunda kırmızı bir cisimi sağdan sola geçirirken takip ediyor mu ona bak..Korkma,hepsi düzelicek,aslan gibi çocuklar olucaklar.canım bebeğim çok az da olsa bana bakmaya başladı vede takip de ediyor ama çok az birde çok fazla başını yukarıya kaldırıp bakıyor tavana daha benimki doğum gününe göre 3 aylık ama düzeltilmiş yaşına göre 1 aylık gene tedirgin olmaya başladım Rabbim yardımcımız olsun senin bebeklerin nasıl varmı bir gelişme bebeğinde
selam Kızlar,
Nörolog maceram nihayet Allah ın izniyle bitti:)Kızımı çok iyi buldu,yürüyünce gel dedi.7 ay sonra yürür dedi.Bu prof.gerçekten hatrı sayılır bir doktor.Pediatrik nörologların içinde ismi herhalde ilk söyleniyordur.Herneyse..Nelere baktı?Ellerinin tutma şekline.Sağ mı veriyor sol mu?her ikisi ne kadar birbirinden ileride..kavrama.yine göz takibi,konuşturma,ayak basma,el basma,bilimum refleks.Dönmeye hiç takılmadı bile.ki geldik evde yatağa koydum baktım bir ciyaklama tam dur dönmüş:)Çok şükür.Oturttu.
hoppala,yürüteç kesinlikle yok dedi..prematüre bebeklerde önermiyorlarmış,aklınızda bulunsun.Kusuryor mu dedi vs..Çok şükür atlattık inşallah.
Lilascım bizim dişler daha çıkmadı,vallah bende anlamadım,bana benzese ben 4,5 aylık çıkarmışım ama tabii 4,500 kilo doğmuşum:)
canım bebeğim çok az da olsa bana bakmaya başladı vede takip de ediyor ama çok az birde çok fazla başını yukarıya kaldırıp bakıyor tavana daha benimki doğum gününe göre 3 aylık ama düzeltilmiş yaşına göre 1 aylık gene tedirgin olmaya başladım Rabbim yardımcımız olsun senin bebeklerin nasıl varmı bir gelişme bebeğinde
canım diyorum ya benim durumum biraz farklı çocuk doktor bebeğe 32 haftalık olarak değerlendirmek gerektiğini söylüyor ama ben 36 haftalık hamileydim birde kafasını çok yukarı tutuyor tavana doğru bu hafta tekrar doktoruna götüreceğiz dualarınızı eksik etmeyin
benim ikizlerim var .. Ikizlerimden biri babana bakarak çok tepki veriyo mamasını yerken bile gözümün içine bakarak yer hep . Ama digeri çok nadirdir fgözümün içine bakması ben konuşurken bile hep başka tarafas bakar digeri gibi degil benim ikincisi hep tavana bakar çok nadirdir bana bakması ama öncekine nazaran biraz daha dikkatli bakıyo baana kafasını pek tutamıyodu anca anca tuta biliyo bebekden bebege degişiyo cnm biraz sabrek zamanlanla herşey rayına oturuyo..biraz sabret bence . (gerçi benim senin problemin gibi degil benimkiler sadece 32 haftalık yani 7 buçuk aylık dogdular.)
canım 5 aylık sanırım bebeklerin ve birisi hala sana bakmamasını normalmı karşılıyor doktor biraz bilgi verirmisin canım
sahra bebeklerimin ikiside çok dikkatli ve anlamlı bi şekilde bakmaya ve cevap vermeye çalışıyolar agu agu diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?