2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

bende yazdıklarımdan pişmanım istanbuldaki vakıflardan iyi olan yok heralde bu ne yaa yazdklarımı araştrdım neler yazmışlar insan soruyo bunların hiç mi iyi tarafı yok diye sinirim bozuldu valla okan yazdm yeniyüzyıl yazdm arel aydın özyeğin ist şehir fln dahası sadece ist. tekiler için de deil turgut özal tobb etü hep karalamışlar bunları ya bilemiyorm bu kadarıda acımasızlık gerçktn kötü olanlar var ama özyeğin arel tobb etü bunların iyi olduğunu düşünüyorum ben ve yeniyüzyılda sağlık alannda iyi bende sağlık alanı yazdm bunda yinede çok moralim bozuldu

Koç
Sabancı
Bilkent
Tobb iyidir canım zaten bunu herkes söyler türkiyenin en iyi özel üniversiteleridir, iş garantilidir, mezunları mumla aranır, puanlarından da bellidir burssuz puanları bile yüksektir mesela koç un endüstri müh. bak istersen burssuzu bile aşırı yüksek dereceyle almış. bir de Özyeğin iyiymiş bunları biliyorum ben diğerleri hakkında bir bilgim yok ama bir yada birkaç kişinin demesiyle moralini bozma onlar okullarından memnun değillerdir bölümlerinden memnun değillerdir falan.

bende de aynı dert var ama okan arel den daha iyi geldi bana areli yazmadım ama okanı yazdım :18: meslek değil bölüm seçince mecbur kalıyosun akıflara ama ne yapalım asıl olan meslek herzaman

bende de aynı dert var ama okan arel den daha iyi geldi bana areli yazmadım ama okanı yazdım :18: meslek değil bölüm seçince mecbur kalıyosun akıflara ama ne yapalım asıl olan meslek herzaman

seçtiğiniz bölüm sağlıksa zaten sorun yok canım eğer mühendislikse ingilizceni geliştirin çift anadal yada yandal gibi imkanlar not ortalamasına bakıyor böyle bir şansınız da olursa üniversitenin önemi yok sizin yolunuz açık olur. canınızı sıkmayın sağdan soldan duyduklarınızla siz kendinizi geliştirmeye bakın.

haklısın cnm ben mimarlık seçtim itü şehir bölge planlama da tutuyodu ama mimarlık daha iyidir bir de yurtdışında olanakları falan iyi olan üniversiteleri seçmeye çalıştım üzerine kendim bir şeyler koyabilirsem okul adının çok önemi kalmaz gibi umarım.

tabi okul bir araçtır. bazı okulların adı da önemlidir ama çok iyi bir okulda sıradan bir bölümde okumaktansa sıradan bir okulda iyi bir bölüm okuyup kendini geliştirmek çok daha önemlidir. mimarlıkta da yabancı dil önemli bi de dediğim gibi çift anadal yada yandal imkanı çok iyi birşey.

en yakın arkadaşım diye tabir ettiğim insan mesaj attı önce boş muhabbet vs kendisi şehir dışında şu an sonra da bana dershane fotoğraf istedi mi diye sordu ben de hayır yerleştirmeden sonra isterler sanırım dedim o da bana benden istediler ablam götürmüş vermiş dedi yani bu şimdi hava yapıp birini ezmeye çalışmak değil de nedir ben mi çok fesatım

aynı dersanede miydiniz? bence ezmek değil sen rahatla biraz canım.

evet aynı dershane aynı sınıftaydık okulda da sıra arkadaşımdı aynı zamanda.daha önce de bunun gibi şeyler yapmıştı yani açık açık sen benden daha başarısızsın gibi bir cümle kurmuştu.bugün hastalandım belki çok ondan bu kadar alınganlık yapıyorumdur bilemedim şimdi kızlar:96:

dersane belki seni de aramıştır ulaşamamıştır olamaz mı? hem dersaneler sadece başarılı öğrencilerden istemez foto kazanan herkesden ister daha sonuçlar da belli değil kimin kazanıp kazanmadığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…