2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

Neden daha çok sevineceksin kazanamazsan :44:

dgs ile geçişlerde artık 1. sınıftan okumaya başlancakmış
ben bunu tercihler bittikten sonra öğrendim malesef. bu yıl giremezsem 5 yıl sonra mezun olcam o yüzden "2 yıllık yazayım dgs kolay onunla geçiş yaparım yine 5 yıl olmuş olur(2 yıl önlisans+3 yıl lisans" diye düşündüm, 2 yıllık yazdım.
bu sebepten kazanamazsam daha çok sevinicem çünkü yıl kaybım daha az olucak:13:

Başbakanlık kalktı diye biliyorum ben
Yanlış biliosam çok iyi hemen başvuralım geri ödemesiz o burs öğrenim gibi değil

Hayır başbakanlık bursu kalkmamış sadece adı değişmiş, yani Kredi yurtlar kurumundan verilen karşılıksız burs başbakanlık bursu oluyor. O da herkese çıkmıyormuş :44:

Evet duymuştum öyle bi şey
Mantıklı bence de...

Hayır başbakanlık bursu kalkmamış sadece adı değişmiş, yani Kredi yurtlar kurumundan verilen karşılıksız burs başbakanlık bursu oluyor. O da herkese çıkmıyormuş :44:

Hımmm kimlere çıkıo acaba gelir düzeyine bakıolardır tabi değil mi :44:

yaaa kızlar bn burya arasıra gelip yasıyorum faln ama cok stresli herkes yaaa
bnce artık sakn olalım olacagı neyse o olack zaten suan stres ypmak gereksz optgimiz geri glmick ki ..
güya diyorum ama suan stresten aglıcm nerdeyse :):)

Evet duymuştum öyle bi şey
Mantıklı bence de...

Hımmm kimlere çıkıo acaba gelir düzeyine bakıolardır tabi değil mi :44:

Burda bi başlıkta da yazmışlardı eskiden gelir durumuna,ailede başka okuyan çocuk olup olmamasına bakıyorlarmış ama son dönemde rastgele veriyorlarmış, durumu kötü olana çıkmamış mesela,evi arabası olana çıkmış. şans işi yani...

o kadar saçma sapan işlerle uğraşıyorum ki şu an tahmin edemezsiniz önce ojemi sildim sonra tırnak törpüledim sonra oje tazeledim şimdi de netten salon takımlarına tv ünitelerine bakıyorum yarın sonuç bekleyen bir insandan çok yarına evlenecekmişim gibi davranıyorum:90::86:

ben de şampuanlara bakıyorum, bakım yağları filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…