günlerdir bunun stresi içindeydim valla
verdim sonunda ohh rahatladımm hepimizin gönlünce olsuuun
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun kızlarr.. bende verdim dün neredeyse değiştirecektim son anda boşver dedim ne olacaksa olsun artık :86: bekleyip görücez herkesin istediği yerler olur inşallah yalnız sınavdan bile daha çok stres yaşadım çünkü resmen bi yol ayrımıydı ve biz yollarımızı seçtik.
Tercihler bitti...
eveet nası rahatladım anlatamam:)
ben hala stresliyim onu oraya mı yazsaydık şunu başa mı alsaydık modu
bendede var o acaba başa bunu mu yazsaydm fln diye mesela ilk terchm ytü 70 binle almş ikinci öğretm harita onu yazdm başa ama benmki 84 bin ben aslında paralı huku yada biyomedikalde kaldı aklm şimdi tercih yapan sayıdı geçen seneye oranla nerdeyse yarısı yani bide bir sürü uni acıldı o yuzden ilk terchmde gelebilir üzlsemmı sevnsemmı bılemedm:)
offff en büyük stres bu sanırm :)
sınav stresi puan acıklanck stresi fln bunu yanında hiç kaldı bana göre..
şimdi düşünüyorum o üni yi basa mı alsaydım yoksa onu ordan alıp digerinn altına mı koysaydım napsaydım neresi geleck nerde olacm seneye... off offf :)
durdum terch yaptıgım ünilern sehr merkeslerine fln bakıorm google earth tn :):)
ya bişe sorcam fikirlerinizi söylersenz sevinirm :) 70bindeyim gecen yıl 76binle alan üni gelir mi?
:):)
offf offff cok kötü çokk
seneye müfredat değişceği için ben bu sene ilk kez girenler seneye kalmak istemez ve tercih yaparlar sıralamalar geçen seneden aşağı çekilir diye korkuyodum mesela geçen sene 80binle alan yer 75binle falan alabilir bu sene diye ama snn bir üst msjında da geçen seneye göre daha az kişi tercih yaptı demiş bir de 4 yeni devlet ve bir sürü yeni bölüm açılmış özellikle mühendislikler çok fazla sayısal oldğum için biliyorum yani gelebilir de sen yine de umutlanma canım hayal kırıklığı olmasın sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?