2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

KKperisi

KaLp (:
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
153
0
46
İzmir
Ben bugün sonunda tercihlerimi kesinleştirip verdim kızlar ama malum stres bitmiyor. Ne zaman açıklanır belli değil. Bir açıklama yok ya da ben bilmiyorum. Açıklanana kadar rahat yok bize yani. Puanlar düşer mi sıralamalar oynar mı olur mu olmaz mı seneye mi kalsam... Burda rahatlayalım biraz. İnş hepimiz için hayırlısı olur. Amiin :)

Herkes için hayırlısı olsun, ben de hazırlanıyorum. Sonuç olarak bu sene değil ama bir daha ki sene bende aynı stresi yaşayacağım. Allah herkese yardım etsin.

Cidden bunun stresi çok kötü oluyormuş bende tercihi yaptım
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur

Geçen sene bu stresi yaşamış biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum kızlar.Hepiniz için hayırlısı olur umarım :)

Ben de verdim ama hiç stresim yok nedense sınav zamanı bütün stresi çıkarttım gerçi şuan olmaması normal

Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun kızlarr.. bende verdim dün neredeyse değiştirecektim son anda boşver dedim ne olacaksa olsun artık :86: bekleyip görücez herkesin istediği yerler olur inşallah yalnız sınavdan bile daha çok stres yaşadım çünkü resmen bi yol ayrımıydı ve biz yollarımızı seçtik.

ösym benim kadar kararsızını görmemiştir kaç kere değiştirdim

ben hala stresliyim onu oraya mı yazsaydık şunu başa mı alsaydık modu

bendede var o acaba başa bunu mu yazsaydm fln diye mesela ilk terchm ytü 70 binle almş ikinci öğretm harita onu yazdm başa ama benmki 84 bin ben aslında paralı huku yada biyomedikalde kaldı aklm şimdi tercih yapan sayıdı geçen seneye oranla nerdeyse yarısı yani bide bir sürü uni acıldı o yuzden ilk terchmde gelebilir üzlsemmı sevnsemmı bılemedm:)

offff en büyük stres bu sanırm :)
sınav stresi puan acıklanck stresi fln bunu yanında hiç kaldı bana göre..
şimdi düşünüyorum o üni yi basa mı alsaydım yoksa onu ordan alıp digerinn altına mı koysaydım napsaydım neresi geleck nerde olacm seneye... off offf :)
durdum terch yaptıgım ünilern sehr merkeslerine fln bakıorm google earth tn :):)
ya bişe sorcam fikirlerinizi söylersenz sevinirm :) 70bindeyim gecen yıl 76binle alan üni gelir mi?
:):)
offf offff cok kötü çokk

geçen seneye göre az kişi mi terch yapmış? ilk kez duyuyorum inş üst tercihlerim gelir eğer öyleyse..

seneye müfredat değişceği için ben bu sene ilk kez girenler seneye kalmak istemez ve tercih yaparlar sıralamalar geçen seneden aşağı çekilir diye korkuyodum mesela geçen sene 80binle alan yer 75binle falan alabilir bu sene diye ama snn bir üst msjında da geçen seneye göre daha az kişi tercih yaptı demiş bir de 4 yeni devlet ve bir sürü yeni bölüm açılmış özellikle mühendislikler çok fazla sayısal oldğum için biliyorum yani gelebilir de sen yine de umutlanma canım hayal kırıklığı olmasın sonra.

Ben de varım kızlar tercihten çok gergindim ama artık o kadar stresli değilim, tabi yine bi merak var yani acaba olur mu olmaz mı diye

ben de aynen öyle düşünüyorum ama kontenjanlar arttığı için puanlar düşebilir. yine de hiç beklenmedik şeyler olabilir ya ona göre temkinli olmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…