Düğün 2011 temmuzunda evlenecek olan gelin hanımlar..

bende 17 temmuzda evleniyorum:KK70:DDDD cidden herkes 17 sinimi bulmuş kardeşim bu nedir bölee:KK70:DDDşaka bi yana aynı topiği bende açmıştım görünce şaşırdım:KK70:DDbenim topik sohbet bölümünde..sizleride beklerim hadi öpüldünüz:)))

bizim de tayin işleri için nikah geçen yaz oldu. şimdi ben eşimin olduu şehre tayinimi istedim. orda çalışmauya devam edeceğim. ben oraya gittikten sonra da işi fazla uzatmıcaktık. havalar ısınmaya yapalım dedik ama sonra onun çalıştığı yerden izin alması problem olacaktı 19 mayıs haftası tatili dedik. e dedim bu sefer de ben evde olup hazırlık yapamıcam. en iyi Temmuza gelsin benim okulum tatil olur, eşim de yıllık izine çıkar geniş geniş düğünü yaparız. insanlar da önceden öğrenir tarihi nasılsa ona göre ayarlar kendini diye düşündüm.
gün olarak da 10 Temmuz istedim çünkü söz tarihimizdi. yanlız benim 17 Temmuz da bir düğünüm daha olucak. arada 15 saat yol olunca bi burda, bi orda olacak mecburen napalım.
herkese mutluluklar.

Ben de 24 temmuzda evleniyorum inşallah.Düğün salonu kapalı mekan kaldı bize açık mekanlar hep dolmuş :KK50: umarım çok sıcak olmaz.

arkadaşlar bende bu yaz sonu evlenicem ama daha yer bakmadık çünkü hangi ay olsun die karar weremedim ama biraz daha karar weremezsem kışa kalıcaz :KK43: bunuda hiç istemem sizce eylül içinmi ekim içinmi yer baksam ayrıca eşyalar konusunda birbirimize yardım etsek mesela ne nerede ne kadar :) malüm ew, baştan aşağıya dizicez ve baya masraf olucak
aman nazar dağmasin:KK16:

benım de dugunum 17 temmuzda olacak,herkesın tatılde olacagı bır donem ama napıyım benı seven gelsın dugunume,sevmeyen de tatılını yapsın dımı ama:KK76:

Bizimde inşaallah 18 temmuzda ibb florya tesiseleri havuzbaşında ancak yer bulabildik hafta sonları cuma dahil boş yer yok ibb florya tesislerini düşünenler varsa elinizi çok çabuk tutmalısınız:) herkese mutluluklar diliyorum....

bende 23 temmuz da evleniyorum inşllah..temmuz gelinleri gelinliğinizi aldınızmı ne yaptınız??ben hala karar ve model beğenme aşamasındayım:S:97:

selam temmuz gelinleri :KK3:

benimde 23 temmuz düğünüm bodrumda olucak inşallah bizde açık yer tuttuk kır düğünü tarzında

yapıcaz :)

ramazana 8 gün kalmış oluyor düğün sonrası hemen balayına gitmeyi planlıyoruz sonra evimize döneriz dedik ya bakalım

nasıl gidiyor hazırlıklar?????

kızlar ben de 13 temmuzda evleniyorum geç kaldık biraz gün almak için çünkü tayinim yeni çıktı niye temmuz dersek okullar kapanmış oluyo (öğretmenim) ağustosta da ramazan var eylül de tekrar okullar açıldığı için temmuz uygun geldi bize hepimizin hayırlı olsun :KK69:

benim de yurtdısından ablamlar gelicek cocukların okulu sorun o yüzden onlar geldikten 2-3 gün snr 18 temmuza aldık. 18 temmuz haftaiçine denk geliyor,haftaiçi uygun diye istedim ben...ben haziran 24 cok istiyordum aslında:KK43:
ama nasip bu işler işte....

benimki de 11indeeeeeeee daha 4 ay var ama zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bilee :KK1: 17 mart doğum günüm nişanlım o güne ayarlamış nikah tarihimizi özel olması için şuan onun heyecanı var çok az bi zaman kaldı nikaha karnım ağrıyo aklıma gelince:18:

benim de temmuzda gün kesin değil ama tahmini 20-25 arası falan olcak.ramazana bi kaç gün kala olur gezer tozar geliriz inşşş:KK9:

X