2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

herşey gönlünce olsun inşallah

zaman akıp geçiyor hele evlendikten sonra

güzel bi masal seni bekliyor tadını çıkar :)

seni okadar iyi anlıyorumki bende Mersin e gideceğim düğünüm Eylül de, hiç gitmek istemiyorum çok sıcakmış ve Bursa yı çok özleyeceğim, İstanbul a da uzak olacağım off off

evime daha anca net bağlandıı hevinimm
özledimm hepinziii

canım benimm
nasılsın nasıl gidiyor evlilik bitanem

sıra bize geldi artık
yaklaşık 3 hafta sonra açılışı yapıyoz

hayırlısı olsun canım, çok az kaldı eylül gelinlerinede,
çok çook güzel olacak herşey inşallah,
kafanıza sakın bişey takmayın o gün sizin unutmayın,
felsefe budur

güzel gidiyor kızlarr iyiyim çok şükür benn

kayınvalidemler bizde arkadaş oluyorlar bana çok iyi oluyor , şaka gibi yarın 1 ay olucakk hiçbişey hatırlamıyorum inanırmısınız :)))

zaman böyle hızlı akıp gidecek sanırımm

sizin nasıl gidiyor evlilikkk ... ???

alewuska evlenen 2011 gelinleri var genelde orda oluyoruzz bizz sende gel canımm

ölemiii timaam :)bende diyorum hiç görünmüyo kızlar :)
benm 37 gün oldu bugn şaka gibi nasıl geçti anlamadım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pardon tazeee gelinlermi deseydim acepDDDDD nasılsınız???nasıl gidiyor kocişlerle hayat???bu arada herkesin bayramı mübarek olsunDD

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıss bu ne hızz allah iyiliğini vere emiiDDDDçok sevindim yaaa ne güzel hadi bakalım en hızlımız sen çıktın senin çocuk okula başlarkene bizler anca doğurcez heralde:)))
şaka bi yana allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir evladın olur inşallah canım. Nazar

söylemeden edemiycem cesaretinden dolayıda kutluyorum seni ne biliyim ben daha anca alışıyorum evlilik hayatına bazen çok sıkılıyorum.bazen zor geliyor işlerr falan filan birde çocuk olsa amanin tutman beni direk akıl hastahanesine yatırınDD neyse canım artık sen topiğimizin ilk annesi olma yolunda emin adımlarla git bakalım seni kimler takip edicekDDhem bizlere tavsiyede bulunursun hamilelik ve annelik konusunda:))

slm kızlar pardonn yaa taze gelinler demem gerekirdiDDDnasıl gidiyorr wvlilikkkk anlatın bakalım.benimkii idare eder vallaDDD eşimle mutluyum orda sorun yokta işte ev işi yanlız kalmak falan sıkıntılı bir dönem birde yavaş yavaş alışıyorum evimee eksiklerim var halaa.birde evi bi düzene oturttamadım yaaa ne zor işlermiş bunlar allahtan kocişim yardım ediyor yoksaaa dayanamazdım.benki çarşıya çıkmayan insan salı günleri pazara gider oldum mecbur yicek içcek almak lazım.allahtan bi yemek yapmayı seviyorum.temizlikti düzendi derken çıldırcam 2 güne bi ev temizliyorum:SSSinternette yeni bağlandı artık bundan sonra daha sık girer zaman geçiririm.yoksa oktay ustayı izzleyip yaptıklarını yapmaktan kocişim beni boşucakkkDDD2 baş kişi yapılan yemekler maşallah sanki 10 kişilikDDneyse eşim geldi hadi öpüldünüzz görüşmek üzere hoşçakalın

aaa çokkk sevindimmm canım hayırllı olsun sağlıkla gelsinn bebiş

ne kadarlıkk

aminn canım inşallaaah 3 aylık olduk bile.12+
6 yarın 13 haftalıkız inşallah mükemmel bi duygu inanın

biraz hızlı oldu ama planlı değildi canım.kazada demek istemiyorum pıtırcığıma allah hepinzie nasip etsin istediğiniz zaman inşallah.mükemmel bi duygu.ilk duyduğumda ağladım.napıcam ben.daha 2 ayşık ewliyim diye.ama herşey o kadar güzelki.eşim we ben birbirimize bağlıydık ama bu bağlılık bambaşka.ikimizin parçası benm içimde büyüyo.müthiş bi heyecan.seneye tatilimizi bi bebişle yapıcak olamnın heyecanı war tabi iki gün önce doktora gidip testerimiz yaptırdık.çok sağlıklı maşallaah.yerinde durmuyo.onu izlerken ikizmde bi tuhaf olduk.allah isteyen herkese wersin.iyikide olmuş diyorum şimdi.eski ben olmak istemem şuanda okadar yani :) anne adayı olmak bi süper bi duygu

Alevuska bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah.Daha birkaç ay önce gelinliğimiz nasıl olcak,çeyizimize şunuda alalım bunuda alalım derken şimdi dünyaya gelecek bebişinizi düşünüyorsunuz hayat nasıl akıp gidiyor...

canımmm çok teşekür ederim.amiiin inşallah kucağıma sağlıkla alırımm bebeğimi.dimi çeyiz derdi ew yerlştirme düğün derken şimdi bebek beliyoruz.o zamanlar gergin dönemlerdi ama bu inanılmaz bişi.allah olmayan herkese wersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…